طرز تهیه کباب کوبیده بدون گوشت

3
33
زمان مطالعه: 3 دقیقه
اگر گیاه‌خوار هستید و یا به هر دلیلی در خانه گوشت ندارید، در این مطلب طرز تهیه کباب کوبیده بدون گوشت را به شما آموزش می‌دهیم.
طرز تهیه کباب کوبیده

کباب کوبیده جزو آن دسته از غذاهای سنتی در ایران است که بسیاری از افراد به آن علاقه دارند؛ بسیاری بر این باورند که طرز تهیه کباب کوبیده بسیار سخت است و نمی‌توان آن را در خانه آماده کرد؛ یا شاید هم برای شما پیش آمده که در خانه کباب کوبیده آماده کرده‎‌اید اما هنگام کباب کردن، تمام گوشت از سیخ جدا شده است؛ در این مطلب از دلتامگ با ما همراه باشید تا بهترین دستور کباب کوبیده بدون گوشت را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای کباب کوبیده

برای طرز تهیه کباب کوبیده ساده خانگی به 1 کیلو سویا ریز، 3 عدد پیاز، 1 قاشق بیکینگ‌پودر، 2 قاشق چایخوری نمک، 2 قاشق آرد و به مقدار لازم فلفل سیاه، پودر سیر، پودر جعفری و سماق نیاز دارید.

طرز تهیه کباب کوبیده بدون گوشت

طرز تهیه کباب کوبیده بدون ریزش

این غذا برای افرادی که رژیم هستند و یا نمی‌تواند از گوشت قرمز استفاده  کنند بسیار مفید است چرا که کالری کباب کوبیده با سویا بسیار کم‌تر از گوشت قرمز است؛ با ما همراه باشید تا طرز تهیه و راز نریختن کباب کوبیده از سیخ را به شما آموزش دهیم.

مرحله اول درست کردن کباب کوبیده خانگی

برای تهیه این کباب خوشمزه در ابتدا لازم است تا سویا را در آب گرم به مدت 3 الی 4 ساعت خیس کنید؛ سپس سویاها را با دست فشار دهید تا آب اضافه از آن خارج شود و دو بار آن را چرخ کنید تا در نهایت بافت نرمی داشته باشید.

مرحله دوم

سویاها را بعد از چرخ کردن کنار بگذارید و به سراغ آماده کردن پیاز بروید؛ پیاز را رنده زده و آب آن را بگیرید سپس به سویا اضافه کنید؛ در این مرحله مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید و ادویه کباب کوبیده که شامل نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر جعفری است را به آن اضافه و به خوبی ترکیب کنید.

مرحله سوم طرز تهیه کباب کوبیده مجلسی

مهم‌ترین نکته‌ای که در این مرحله از طرز تهیه کباب کوبیده بدون گوشت لازم است رعایت کنید، ورز دادن مواد است؛ باید مواد را حدود 10 دقیقه ورز دهید تا به خوبی منسجم شود؛ سپس مایه کباب را درون یک ظرف درب‌دار قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

مطلب پیشنهادی:  صفر تا صد محله تهران‌نو

طرز تهیه کباب کوبیده بدون گوشت

مرحله چهارم

بعد از 20 دقیقه کباب کوبیده را از یخچال خارج کرده بیکینگ‌پودر و آرد را به آن اضافه کنید و مجدد مواد را چند دقیقه ورز دهید و در نهایت مایه کباب شما آماده به سیخ گرفتن است.

مرحله پنجم

در این مرحله از طرز تهیه کباب کوبیده ساده خانگی، نیاز است یک ظرف آب کنار دست خود قرار دهید تا هنگام سیخ گرفتن، مواد به دست شما نچسبد.

مرحله پایانی طرز تهیه کباب کوبیده بدون گوشت

در نهایت از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و به آرامی مواد را روی سیخ پهن کنید؛ به این ترتیب تمام مواد را سیخ بگیرد؛ تنها به این نکته توجه داشته باشید که برای سیخ گرفتن در ابتدا دست خود را داخل آب ولرم بزنید و بعد از مابه کباب بردارید؛ در پایان سیخ‌های کباب را روی منقل قرار دهید و بعد از آنکه یک طرف مواد کباب شد، برگردانید و طرف دیگر آن را کباب کنید؛ در فاصله پخت هم هر چند دقیقه یکبار سیخ‌ها را بچرخوانید تا کباب‌ها به خوبی پخته شوند.

راز خوشمزه شدن کباب کوبیده چیست؟

نکات مهم طرز تهیه کباب کوبیده با سویا

  • اگر می‌خواهید از این مواد به عنوان کباب تابه‌ای استفاده کنید، تنها کافی است مواد را درون تابه پهن کنید و روی آن را با گوجه و فلفل بپوشانید تا پخته شود.
  • در طرز تهیه این مدل کباب آرد گندم را فراموش نکنید؛ در غیر این صورت مواد انسجام خوبی نخواهد داشت.
  • توجه داشته باشید که سیخ کباب کوبیده حتما باید پهن باشد.

3 دیدگاه

  1. فریده

    25 مهر 1402 در 11:29 ق.ظ

    ممنون از دستور پخت خوبتون🌹🙏🏿

    پاسخ

  2. ناشناس

    11 آبان 1402 در 12:39 ب.ظ

    از دستور پخت های متنوع شما متشکرم.

    پاسخ

  3. ناشناس

    11 آبان 1402 در 12:41 ب.ظ

    از دستور پخت متنوع غذاهای شما متشکرم.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

با خوردن این نوشیدنی حتما یخ می‌زنید

شربت خیار و لیمو همان چیزی است که شما برای مهمانی‌هایتان در بهار و تابستان نیاز دارید. آبم…