در این روستاهای ایران، گنج‌های بی‌پایان پیدا می‌کنید + ویدیو

12
87
زمان مطالعه: 3 دقیقه
هیچ‌وقت دلتان خواسته کوزه‌ای پر از سکه‌های طلا نصیبتان شود؟ تابه‌حال به دنبال گنج رفته‌اید؟ روستای گنج در ایران را می‌شناسید؟ فکر می‌کنید بتوانید در مکان‌های باستانی گنج پیدا کنید؟

 

در ایران روستاها و مکان‌های زیادی را می‌توانید پیدا کنید که مملو از گنج‌های باستانی هستند. کوزه‌هایی پر از سکه‌های طلا، اشیای قیمتی و ابزارهای باستانی که با پیدا کردن آن‌ها زندگی‌تان زیرورو می‌شود. در روستای گنج ایران از این‌گونه کوزه‌ها و سکه‌های طلا زیاد پیدا می‌شود. همراه دلتامگ چند مورد از این روستاها را بشناسید. روستاهای عجیب ایران تنها روستاهایی نیستند که ظاهری فریبنده و عجیب دارند بلکه بعضی از آن‌ها به دلیل داشتن گنج‌های فراوان شهرت یافته‌اند و محبوب شده‌اند.

روستای گنج حاجی آباد از روستاهای دارای گنج ایران

در استان هرمزگان و در شهرستان حاجی آباد روستایی وجود دارد که مردم باور دارند مملو از گنج‌های باستانی است. مردم حتی نام روستایی که در آن گنج پیدا شده است را روستای گنج حاجی آباد گذاشته‌اند. این روستا از توابع دهستان طارم است و جمعیتی حدود 198 خانوار دارد.

شهرستان حاجی آباد شمالی‌ترین بخش در استان هرمزگان است و در مجاورت استان کرمان واقع شده است. دهستان طارم نیز یکی از قدیمی‌ترین سکونتگاه‌های این منطقه است. به همین دلیل آثار تاریخی و باستانی فراوانی در این منطقه یافت شده است.

در بخش ورودی حاجی آباد یک قلعه تاریخی وجود دارد که باستان‌شناسان آن را متعلق به دوره تیموریان و ایلخانیان می‌‎دانند. بعضی‌ها می‌گویند از این قلعه تا دوره صفویه نیز استفاده می‌شده است. علاوه بر این، در اطراف این دهستان آثار به‌جا مانده از قلعه‌های متعددی دیده می‌شود.

با وجود کاروان‌سراهای تاریخی و قلعه‌های متفاوت باستانی مردم عقیده دارند که در زیر خاک این منطقه گنج‌های بسیاری نهفته است و برای پیدا کردن این گنج‌ها آدم‌های بسیاری راهی این روستا شده‌اند.

گنج تپه خوروین

گنج قلعه از مناطق گنج خیز ایران

مردم بسیاری در کرمان معتقدند که یکی از بزرگ‌ترین گنج‌های گمشده ایران در قلعه گنج پنهان شده است. قلعه گنج مرکز شهرستانی به همین نام است و حدود شانزده هزار نفر جمعیت دارد. قلعه گنج هم یکی از قدیمی‌ترین شهرهای ایران است که قدمت آن به قبل از ورود اسلام به ایران برمی‌گردد.

در گوشه و کنار این شهرستان آثار باستانی فراوانی کشف شدند که بیانگر قدمت بالای سکونت در این منطقه هستند. نام قدیمی این منطقه کلات گنج بوده است و قدمت آثار باستانی کشف شده در اینجا به پنج هزار سال پیش می‌رسد. همه شواهد نشان می‌دهد که روزگاری این منطقه مملو از آبادانی و سرسبزی بسیاری بوده و قنات‌ها و گنج‌های بسیاری در اینجا وجود داشته است.

مطلب پیشنهادی:  محله شاهین تهران کجاست؟

گنج تپه خروین

گنج تپه خروین در شهرستان ساوجبلاغ استان البرز واقع شده است. این منطقه باستانی متعلق به دوره پیش از تاریخ ایران باستان است و یکی از قدیمی‌ترین سکونتگاه‌های انسانی در این منطقه به‌شمار می‌‌رود. محوطه باستانی گنج تپه در این منطقه در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده و شامل دو تپه به نام‌های گنج تپه و سیاه تپه است که در روستای خروین واقع شده‌اند. گنج تپه خروین برای اولین‌بار در سال 1328 مورد کاوش و حفاری قرار گرفت و در جریان این حفاری‌ها آثار تاریخی فراوانی به دست آمد. از جمله چیزهایی که در این منطقه کشف شده است می‌توان به کشف یک گورستان قدیمی، کشف ظروف سفالی به شکل حیوانات و پرندگان و همینطور کشف اشیا و ابزارآلاتی از جنس آهن و برنج اشاره کرد.

سخن آخر

روستای گنج لردگان نیز از دیگر مکان‌هایی است که می‌تواند در لیست مناطق گنج خیز ایران قرار بگیرد. علائم گنج در روستاها کاملا مشهود است و اگر کسی در پی گنج باشد با دنبال‌کردن این علائم می‌تواند به گنج برسد. بزرگ ترین گنج کشف شده در ایران گنج جوبجی در رامهرمز است. در سال ۱۳۸۹ در آرامگاه شاهی جوبجی ۲ تابوت مفرغی وان شکل یافت شد که در آن‌ها ۲ شاهزاده خانم حدودا ۱۷ و ۳۵ ساله همراه با ۴۸۸ وسیله ارزشمند دفن شده بودند. موزه ملی ایران مکان نگهداری این اشیای گران‌بها و قیمتی است.

تعداد کلمات مطلب: 627

12 دیدگاه

  1. سیدحمید

    25 شهریور 1402 در 10:46 ب.ظ

    با وجود این مسولین سالم تمام ایران گنج باشه بدرد ایران و مردم با تمدن زیاد نمیخوره …

    پاسخ

  2. محسن

    25 شهریور 1402 در 11:51 ب.ظ

    جای خنده دارش اینجای که میگه این آثار باستانی متعلق به ملت و مردم ایران واقعا که خودتون خنده تون نگرفت

    پاسخ

  3. آرش زخمی

    26 شهریور 1402 در 3:45 ق.ظ

    عزیزان بعدیابندگان گنج راسنگسارکرده ایدیااعدام باشلیک یاشایدم آرم محارب ….راستش رابگویید.

    پاسخ

  4. احمد نامداری

    26 شهریور 1402 در 11:21 ق.ظ

    چه عجبا
    برادران این گنج رامهرمز را ب شمش تبدیل نکردند

    پاسخ

  5. ناشناس

    26 شهریور 1402 در 12:51 ب.ظ

    خوداین روستا همه کارگرن

    پاسخ

  6. Mm

    26 شهریور 1402 در 1:53 ب.ظ

    الان علما و طلاب فتوا میدن اینجا یک نوادگان امامان تدفین هستن.

    پاسخ

  7. ناشناس

    26 شهریور 1402 در 8:55 ب.ظ

    همه ایران گنج هست، زمینش، خاکش، مردمانش

    پاسخ

  8. ایرانی

    26 شهریور 1402 در 9:01 ب.ظ

    روستا آب میخواد حالا که قنات همه خشک شده

    پاسخ

  9. ناشناس

    26 شهریور 1402 در 9:40 ب.ظ

    اگه گنجی پیدا کنید،علاوه بر مصادره آن باید زندان و شکنجه را هم تحمل کنید. مواظب خود و دوستانتان باشید.

    پاسخ

    • نگین آشناگر

      27 شهریور 1402 در 1:29 ب.ظ

      ممنون دوست عزیز از همراهی و اطلاع رسانی شما

      پاسخ

    • Ami

      27 شهریور 1402 در 5:27 ب.ظ

      چرااا

      پاسخ

  10. ناشناس

    18 آبان 1402 در 8:00 ب.ظ

    شانس ما بجای گنج مفرغ در میاد

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در گردشگری

همچنین بخوانید

سفر به نجف با ماشین شخصی یا هواپیما؟

زمانی که بحث نحوه‌ی سفر پیش می‌آید، هر کسی بسته به امکاناتی که نیاز دارد و سلیقه‌ی خود، را…