نگهداری سبزی خوردن برای مدت طولانی با این 6 راهکار ساده+ ویدئو

1
5
زمان مطالعه: 3 دقیقه
اگر شاغل هستید یا وقت کافی برای خرید روزانه ندارید، با رعایت این نکات دیگر مشکلی برای نگهداری طولانی مدت سبزیجات نخواهید داشت.
سبزی خوردن

سبزی خوردن سرشار از فیبر است در نتیجه خوردن آن در کنار وعده‌های غذایی بسیار مفید است. علاوه بر آن وجود سبزی در کنار غذا، طعم آن را لذیذ خواهد کرد؛ اما یکی از دغدغه‌هایی که خانم‌ها با آن مواجه هستند، نگهداری سبزیجات در یخچال است؛ چرا که بعد از مدت زمانی سبزی‌ها پلاسیده می‌شوند؛ به همین دلیل در این مطلب از دلتامگ قصد داریم روش نگهداری سبزی خوردن را برای مدت طولانی به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

خواص سبزی خوردن

طبع گرم سبزی خوردن و همچنین فیبر بالای آن، از گرسنگی کاذب افراد جلوگیری می‌کند و باعث می‌شود در هر وعده غذایی احساس سیری بیشتری داشته باشید؛ بنابراین اگر اضافه وزن دارید، از وجود سبزی خوردن در وعده‌های غذایی خود غافل نشوید.

از دیگر خواص سبزی خوردن، ضد سرطان، آرامبخش، عملکرد سیستم گوارش را بهبود می‌بخشد و به خون‌رسانی بهتر مغز کمک می‌کند. بنابراین اگر به سلامت خود و خانواده اهمیت می‌دهید حتما از سبزی خوردن استفاده کنید.

روش نگهداری سبزی خوردن

بسیاری از افراد هنگام خرید سبزی این پیشنهاد را می‌دهند که نگهداری سبزی خوردن نشسته در یخچال باعث می‌شود که برای مدت بیشتر ماندگاری داشته باشد؛ اما اینکار از نظر بهداشتی بسیار اشتباه است؛ چرا که با نگهداری سبزی نشسته در یخچال، باکتری و آلودگی آن در محیط یخچال پخش شده و باقی مواد غذایی که در یخچال وجود دارد را هم آلوده خواهد کرد. برای حل این مشکل راه‌حل‌های بسیار ساده‌ای وجود دارد که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد:

روش نگهداری سبزی خوردن

 نگهداری سبزی خوردن با شستشو مناسب

یکی از راه‌های نگهداری سبزیجات به مدت طولانی در یخچال این است که نسبت به پاک کردن و شستن ان سریع اقدام کنیم؛ چرا که وجود گل و لای و برگ‌های زرد و پلاسیده در بین سبزی‌ها باعث می‌شود باقی سبزی‌های سالم نیز پلاسیده و خراب شوند.

بهترین  روش شستن سبزی این است که در ابتدا آن‌ها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به همراه نمک و سرکه درون آب قرار دهید و بعد از آن سبزی‌ها را به خوبی شسته و درون صافی قرار دهید تا آب آن‌ها به طور کامل خارج شود. توجه داشته باشید که به هیچ وجه از مایع ظرفشویی برای شستن سبزی استفاده نکنید؛ چرا که در هر صورت مواد به خوبی از روی سبزی پاک نمی‌شود و باعث مسمومیت شما می‌شود.

مطلب پیشنهادی:  کلم پلو شیرازی، غذای ساده و بی دردسر برای مهمانی‌های شما + ویدئو

خشک کردن سبزی

یکی از روش‌های نگهداری سبزی خوردن در یخچال، خشک کردن صحیح آن است. چرا که مهم‌ترین عامل پلاسیده شده سبزی، ماندن قطرات آب بر روی برگ‌ها است که باعث گندیدگی و پلاسیدگی آن‌ها می‌شود. برای حل این مشکل می‌توانید بعد از شستن سبزی‌ها، آن‌ها را درون یک سبد قرار داده و با زیر و رو کردن سبزی به زودتر خشک شدن آن‌ها کمک کنید؛ یا اینکه با استفاده از پارچه نگهداری سبزی آن‌ها را به خوبی خشک کنید.

نگهداری سبزی خوردن با خشک کردن آن

نگهداری سبزی خوردن با قرار دادن ساقه‌ها در آب

استفاده از این روش باعث می‌شود که خواص سبزی خوردن برای مدت بیشتری حفظ شود؛ برای این روش می‌توانید بعد از پاک کردن سبزی، ساقه آن‌ها را درون آب قرار داده و روی برگ‌ها را با پلاستیک بپوشانید.

قرار دادن سبزی درون کیسه پلاستیکی حاوی هوا

در صورتی که سبزی‌های شسته شده را درون یک کیسه پلاستیکی یا کیسه فریزر بریزید و آن را طوری گره بزنید که کمی هوا در آن جمع شده باشد، این روش باعث می‌شود که سبزی‌ها مدت بیشتری در یخچال سالم و تازه بمانند.

نگهداری سبزی خوردن

نگهداری سبزی خوردن در قابلمه

یکی از روش‌های قدیمی و موثر برای نگهداری سبزی خوردن، قرار دادن آن‌ها درون قابلمه است؛ با ریختن سبزی خوردن در قابلمه و کشیدن یک پارچه نخی تمیز روی آن، می‌توانید حداقل برای 5 الی 6 روز سزی تازه در خانه داشته باشید؛ اما توجه داشته باشید قبل از ریختن سبزی در قابلمه حتما آن‌ها را خشک کنید.

استفاده از ظروف پلاستیکی

بهترین ظرف برای نگهداری سبزی خوردن، ظروف پلاستیکی است. برای استفاده از این روش بعد از شستن و خشک کردن سبزی، ابتدا در ظرف مورد نظر یک دستمال کاغذی پهن کرده و بعد سبزی‌ها را درون ظرف ریخته و مجدد سطح سبزی‌ها را با یک لایه از کاغذ بپوشانید و در نهایت درب ظرف را بگذارید تا هوا به درون آن جریان نداشته باشد.


پیشنهاد مطالعه: با مربا نعنا صبحانه خود را رنگین کنید!

تعداد کلمات مطلب: 707

اپلیکیشن مجله دلتا

یک نظر

  1. ناشناس

    20 مرداد 1402 در 0:13 ق.ظ

    بیشتر مردم فرصت آماده کردن سبزی را ندارند و فقط در صورتی که بصورت آماده به فروش برسد می توانند سبزی بخورند.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

ناهار متفاوت روز تعطیل، قورمه سبزی با غوره

قورمه سبزی با غوره، یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که طعم ترش دارد و این بار قرار است برخ…