تهیه خورشت کرفس با مرغ و لوبیا چیتی

5
2
زمان مطالعه: 2 دقیقه
خورشت‌های سنتی ایرانی همواره طرفداران زیادی دارند و روش‌های جدید برای پخت آن‌ها هم می‌تواند طعم جدیدی را برای شما به وجود بیاورد.
تهیه خورشت کرفس با مرغ و لوبیا چیتی

خورشت کرفس با مرغ و لوبیا چیتی یکی از روش‌های بسیار ساده، سریع و خوشمزه برای تهیه خورشت کرفس است و شما می‌توانید از مرغ تکه‌ای و خردشده برای تهیه این غذا استفاده کنید. اما یکی از نکات مهم تهیه خورشت کرفس استفاده از نعنا، جعفری و کمی برگ سبز کرفس است. همه مواد را باید کمی تفت دهید و اگر سبزی قورمه سرخ‌شده دارید اضافه کنید تا عطر فوق‌العاده‌ای به خود بگیرد. با دلتامگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورشت کرفس با مرغ و لوبیا چیتی

  • کرفس ۱ دسته
  • مرغ (۱ عدد ران و سینه)
  • پیاز ۱ عدد
  • نعنا و جعفری (جعفری ۳۵۰ گرم نعنا ۱۵۰ گرم)
  • لوبیا چیتی ۱/۲ پیمانه
  • سبزی قورمه به دلخواه ۲ قاشق غذاخوری سرخ‌شده
  • لیموعمانی ۲ عدد
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت کرفس با مرغ و لوبیا چیتی

مرحله اول

ابتدا باید لوبیا چیتی را از شب قبل یا چند ساعت قبل خیس و چندین بار آب آن را عوض کنید. کرفس را تمیز کنید و برگ سبز آن را جدا بشویید و ساقه آن را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید. نعنا و جعفری را هم بشویید و بعد از خشک شدن ریز خرد کنید و داخل یک تابه همراه برگ‌های کرفس خردشده و کمی روغن تفت دهید تا سرخ شوند و تغییر رنگ دهند. دقت کنید حرارت کم باشد وگرنه نعنا زود می‌سوزد. ساقه کرفس خردشده را نیز کمی تفت دهید و از تابه خارج کنید.

مرحله دوم

در ادامه داخل قابلمه مورد نظر باید کمی روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. بعد پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل قابلمه به همراه زردچوبه تفت دهید تا سبک و شیشه‌ای شود. حالا مرغ خردشده یا درسته به همراه پیاز و ادویه‌ها را خوب تفت دهید تا مرغ تغییر رنگ دهد و سرخ شود.

مطلب پیشنهادی:  خوشمزه‌ترین خورشت مرغ با رب انار

مرحله سوم

در ادامه باید لوبیا چیتی را به همراه سبزی‌های سرخ‌شده و کرفس اضافه کنید و مواد را کمی تفت دهید تا با هم یکدست شوند. سپس روی مواد آب جوش اضافه کنید و ابتدا حرارت را بالا ببرید و بعد کم کنید تا مرغ بپزد و خورشت جا بیفتد.

مرحله چهارم

در انتها باید لیموعمانی را سوراخ کنید و داخل آب ولرم قرار دهید و نیم ساعت بگذارید تا تلخی آن از بین برود. سپس داخل خورشت بیندازید و نمک را اندازه کنید و مجدد نیم ساعت دیگر زمان دهید تا خورشت خوب بپزد و غلیظ و جاافتاده شود.

نکات کلیدی در تهیه خورشت کرفس با مرغ و لوبیا چیتی

  • می‌توانید به دلخواه ۱ قاشق غذاخوری رب به مواد اضافه کنید.
  • افزودن سبزی قورمه دلخواه است ولی عطر بسیار خوبی به خورشت می‌دهد.
  • به‌جای لیموعمانی از آب لیموترش تازه استفاده کنید.

خورشت کرفس با مرغ و لوبیا چیتی

 

5 دیدگاه

  1. عاطفه

    9 آبان 1401 در 8:41 ب.ظ

    ممنونم از تنوع دستورات آشپزی خوبتون 🙏

    پاسخ

  2. ناشناس

    10 آبان 1401 در 2:50 ب.ظ

  3. ناشناس

    14 آبان 1401 در 9:17 ب.ظ

  4. ناشناس

    4 آذر 1401 در 10:52 ب.ظ

  5. ناشناس

    6 دی 1401 در 11:22 ق.ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

بهترین روش‌های لعاب انداختن قورمه سبزی

14بی‌تردید یکی از معروف‌ترین غذاهای اصیل ایرانی ‌خورشت قورمه سبزی است. به طوری که می‌گویند…