تهیه خورشت کرفس با مرغ و لوبیا چیتی

5
2
زمان مطالعه: 2 دقیقه
خورشت‌های سنتی ایرانی همواره طرفداران زیادی دارند و روش‌های جدید برای پخت آن‌ها هم می‌تواند طعم جدیدی را برای شما به وجود بیاورد.
تهیه خورشت کرفس با مرغ و لوبیا چیتی

خورشت کرفس با مرغ و لوبیا چیتی یکی از روش‌های بسیار ساده، سریع و خوشمزه برای تهیه خورشت کرفس است و شما می‌توانید از مرغ تکه‌ای و خردشده برای تهیه این غذا استفاده کنید. اما یکی از نکات مهم تهیه خورشت کرفس استفاده از نعنا، جعفری و کمی برگ سبز کرفس است. همه مواد را باید کمی تفت دهید و اگر سبزی قورمه سرخ‌شده دارید اضافه کنید تا عطر فوق‌العاده‌ای به خود بگیرد. با دلتامگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورشت کرفس با مرغ و لوبیا چیتی

  • کرفس ۱ دسته
  • مرغ (۱ عدد ران و سینه)
  • پیاز ۱ عدد
  • نعنا و جعفری (جعفری ۳۵۰ گرم نعنا ۱۵۰ گرم)
  • لوبیا چیتی ۱/۲ پیمانه
  • سبزی قورمه به دلخواه ۲ قاشق غذاخوری سرخ‌شده
  • لیموعمانی ۲ عدد
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت کرفس با مرغ و لوبیا چیتی

مرحله اول

ابتدا باید لوبیا چیتی را از شب قبل یا چند ساعت قبل خیس و چندین بار آب آن را عوض کنید. کرفس را تمیز کنید و برگ سبز آن را جدا بشویید و ساقه آن را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید. نعنا و جعفری را هم بشویید و بعد از خشک شدن ریز خرد کنید و داخل یک تابه همراه برگ‌های کرفس خردشده و کمی روغن تفت دهید تا سرخ شوند و تغییر رنگ دهند. دقت کنید حرارت کم باشد وگرنه نعنا زود می‌سوزد. ساقه کرفس خردشده را نیز کمی تفت دهید و از تابه خارج کنید.

مرحله دوم

در ادامه داخل قابلمه مورد نظر باید کمی روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. بعد پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل قابلمه به همراه زردچوبه تفت دهید تا سبک و شیشه‌ای شود. حالا مرغ خردشده یا درسته به همراه پیاز و ادویه‌ها را خوب تفت دهید تا مرغ تغییر رنگ دهد و سرخ شود.

مطلب پیشنهادی:  طرز تهیه ترشی بامیه در کمتر از 30 دقیقه

مرحله سوم

در ادامه باید لوبیا چیتی را به همراه سبزی‌های سرخ‌شده و کرفس اضافه کنید و مواد را کمی تفت دهید تا با هم یکدست شوند. سپس روی مواد آب جوش اضافه کنید و ابتدا حرارت را بالا ببرید و بعد کم کنید تا مرغ بپزد و خورشت جا بیفتد.

مرحله چهارم

در انتها باید لیموعمانی را سوراخ کنید و داخل آب ولرم قرار دهید و نیم ساعت بگذارید تا تلخی آن از بین برود. سپس داخل خورشت بیندازید و نمک را اندازه کنید و مجدد نیم ساعت دیگر زمان دهید تا خورشت خوب بپزد و غلیظ و جاافتاده شود.

نکات کلیدی در تهیه خورشت کرفس با مرغ و لوبیا چیتی

  • می‌توانید به دلخواه ۱ قاشق غذاخوری رب به مواد اضافه کنید.
  • افزودن سبزی قورمه دلخواه است ولی عطر بسیار خوبی به خورشت می‌دهد.
  • به‌جای لیموعمانی از آب لیموترش تازه استفاده کنید.

خورشت کرفس با مرغ و لوبیا چیتی

 

5 دیدگاه

  1. عاطفه

    9 آبان 1401 در 8:41 ب.ظ

    ممنونم از تنوع دستورات آشپزی خوبتون 🙏

    پاسخ

  2. ناشناس

    10 آبان 1401 در 2:50 ب.ظ

  3. ناشناس

    14 آبان 1401 در 9:17 ب.ظ

  4. ناشناس

    4 آذر 1401 در 10:52 ب.ظ

  5. ناشناس

    6 دی 1401 در 11:22 ق.ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

طرز تهیه باسلوق ژله ای برای شب یلدا، فقط با یک پیمانه نشاسته

یکی از شیرینی‌های قدیمی که بسیاری از ایرانی‌ها به آن علاقه دارند، باسلوق ژله ای است؛ به هم…