رپورتاژ آگهی

طرز تهیه مربای به و مربای سیب به سبک مامان

32
4
زمان مطالعه: 3 دقیقه
مرباها از جمله مواد غذایی و دسرهای ایرانی هستند که همواره پای ثابت سفره‌های ایرانی به شمار می‌روند.

مربای سیب و به از جمله مرباهای خوشمزه در سفره صبحانه ما است. مربای به هم مانند مربای پوست پرتقال در فصل پاییز بسیار پرطرفدار است و مامان‌های بسیاری آن را درست می‌کنند.

طرز تهیه مربای به

طرز تهیه مربای به

می‌توان مربای به را به رنگ قرمز یا زرد درآورد. مربای به با روش‌های متفاوتی درست می‌شود و عطر و طعم بی‌نظیری دارد.

مواد لازم برای تهیه مربای به

موادی که برای تهیه مربا استفاده می‌شود، عبارت‌اند از: به (750گرم)، شکر (750گرم)، آبلیموی تازه (یک قاشق غذاخوری)، گردوی خرد شده یا پسته و هل به میزان لازم.

ترفندها

  • اگر به شیرین نباشد، از 100 گرم شکر اضافه‌تر استفاده می‌شود.
  • سعی کنید برای تهیه مربا، از به زرد رنگ استفاده کنید.
  • بهترین ظرف مورد استفاده برای پخت مربای به، ظرف مسی است. اما می‌توان از ظرف لعابی یا استیل هم استفاده کرد. ظروف مسی در خوشرنگ شدن مربا کمک شایانی می‌کند.
  • مدت زمانی که برای تهیه مربای به نیاز است، بستگی به نوع قابلمه هم دارد.
  • دانه‌های به، در لعاب انداختن مربا کمک زیادی می‌کند.

مراحل تهیه مربای به

  1. به را طوری خرد کنید که قطری به اندازه 1 تا 2 سانتی‌متر داشته باشند و درون ظرف مسی بریزید.
  2. برای له نشدن مربا، شکر را روی میوه به خرد شده بریزید.
  3. حالا نوبت اضافه کردن آب است. میزان آب باید اندازه‌ای باشد که روی به را بگیرد و به اندازه دو سانتی‌متر یا یک بند انگشت بالاتر از مقدار میوه خرد شده باشد.
  4. ظرف مسی را روی حرارت ملایم گاز بگذارید و در آن را بگذارید تا زمانی‌که جوش بیاید.
  5. دانه‌های به را جدا کرده و آن را داخل استکان بریزید و رویش آب ولرم بریزید تا لعاب دهد.
  6. در این مرحله گردوها را به اندازه دلخواه ریز کرده و پوسته هل را جدا کنید.
  7. وقتی مواد مربای به جوش آمد، گردو و هل را به آن اضافه کرده و دوباره درب ظرف را بگذارید و نیم ساعت منتظر بمانید.
  8. بعد از 30 دقیقه، لعابی را که از دانه‌های به گرفته شده است به مربای به اضافه کنید. دم‌کنی را روی ظرف قرار دهید و مربا را روی حرارت خیلی کم بگذارید تا به مدت 2.5 تا 3 ساعت دم بکشد.
  9. زمانی که مربا غلیظ شد، آبلیمو را اضافه کنید و ده دقیقه دیگر آن را روی حرارت بگذارید.
  10. اگر روی مربا حباب زده شد یعنی مربا به غلظت مورد نیاز رسیده و آماده است.
  11. شعله مربا را خاموش کرده، اما دم‌کنی را روی آن قرار دهید و چند ساعت منتظر بمانید تا کاملا سرد شود.
مطلب پیشنهادی:  ماندگاری لیفت با نخ چقدر است؟ نکات مفید برای طولانی کردن نتیجه آن

سرو مربای به

برای سرو مربای به می‌توانید از نان بربری تازه به همراه کره و پنیر سنتی استفاده کنید و صبحانه‌ای کاملا ایرانی را نوش جان کنید. حتی برای پیک‌نیک هم می‌توانید مربای به را داخل ظرف یکبار مصرف ریخته و همراه خود ببرید. تمام مواد لازم برای تهیه یک مربای به خوشمزه و سرو آن را می‌توانید از سوپرمارکت مدیسه و با قیمت مناسب تهیه کنید و در سریع‌ترین زمان ممکن دریافت کنید.

طرز تهیه مربای سیب به سبک مامان

طرز تهیه مربای سیب

مواد لازم برای تهیه مربای سیب

به‌جز لوازم آشپزخانه ، از جمله موادی که در مربای سیب استفاده می‌شود عبارت‌اند از: سیب(700گرم)، آب(1لیوان)، شکر(500گرم)، سرکه(نصف لیوان)، گلاب(دو قاشق غذاخوری)، زعفران(دو قاشق غذاخوری)، هل(2عدد) و جوهر لیمو(نصف قاشق چایخوری).

ترفندها

  • میزان شکر کاملا بستگی به طعم سیب انتخابی دارد. اگر سیب ترش باشد، میزان شکر بیشتری مورد نیاز است.
  • ظرفی که برای تهیه مربای سیب استفاده می‌شود، بهتر است استیل باشد. اگر تمایل دارید رنگ مربای سیب به قرمزی بزند، از ظروف مسی استفاده کنید.
  • کف روی مربا را در طول مراحل پخت با قاشق بردارید تا رنگ مربا روشن شود.

مراحل تهیه مربای سیب

  1. قطعات سیب را آماده کنید.
  2. برای اینکه رنگ سیب تغییر نکند، از یک کاسه آب و سرکه استفاده کنید و سیب ها را داخل آب و سرکه بریزید.
  3. قابلمه استیل را برداشته و آب را به آن اضافه کنید و منتظر بمانید تا جوش بیاید.
  4. بعد از جوش آمدن آب، شکر را اضافه کرده و منتظر بمانید تا کاملا حل شود.
  5. سیب را از آب و سرکه جدا کرده و داخل صافی بریزید تا آب آن گرفته شود.

توجه: سیب را نشویید و فقط در صافی بریزید تا آب آن گرفته شود.

  1. حالا سیب ها را به ظرف مسی اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جوش بیاید.
  2. پوسته هل را جدا کرده و در ظرف بریزید.
  3. برای روشن شدن مربا کف روی آن را بردارید
  4. در اواسط پخت جوهرلیمو را اضافه کنید.
  5. در ده دقیقه آخر پخت، زعفران و گلاب اضافه می‌شود.
  6. وقتی مربا به اندازه کافی غلیظ شد، آماده شده است. شعله را خاموش کرده و اجازه دهید کاملا سرد شود.

32 دیدگاه

  1. ناشناس

    15 آبان 1401 در 3:24 ب.ظ

    ممنون از شما

    پاسخ

    • مونا اصفهانی

      15 آبان 1401 در 4:53 ب.ظ

      ممنون از حضورتون

      پاسخ

  2. ناشناس

    15 آبان 1401 در 3:24 ب.ظ

    ممنون از شما

    پاسخ

    • مونا اصفهانی

      15 آبان 1401 در 4:53 ب.ظ

      ممنون از حضورتون

      پاسخ

  3. سحر کشمیر

    15 آبان 1401 در 4:18 ب.ظ

    سلام عرض ادب ممنون از این همه لطف که در اختیار ما قرار میدهید. ‌عالی بود. سپاس .

    پاسخ

    • مونا اصفهانی

      15 آبان 1401 در 4:51 ب.ظ

      ممنونیم از حضور شما

      پاسخ

  4. سحر کشمیر

    15 آبان 1401 در 4:18 ب.ظ

    سلام عرض ادب ممنون از این همه لطف که در اختیار ما قرار میدهید. ‌عالی بود. سپاس .

    پاسخ

    • مونا اصفهانی

      15 آبان 1401 در 4:51 ب.ظ

      ممنونیم از حضور شما

      پاسخ

  5. ناشناس

    15 آبان 1401 در 4:21 ب.ظ

    با.سپاس.ازنکات.مفید.شما.آرزوی.بهترینها.رادارم…

    پاسخ

    • مونا اصفهانی

      15 آبان 1401 در 4:51 ب.ظ

      درود بر شما

      پاسخ

  6. ناشناس

    15 آبان 1401 در 4:21 ب.ظ

    با.سپاس.ازنکات.مفید.شما.آرزوی.بهترینها.رادارم…

    پاسخ

    • مونا اصفهانی

      15 آبان 1401 در 4:51 ب.ظ

      درود بر شما

      پاسخ

  7. ناشناس

    15 آبان 1401 در 4:37 ب.ظ

  8. ناشناس

    15 آبان 1401 در 4:37 ب.ظ

  9. عاطفه

    15 آبان 1401 در 5:24 ب.ظ

    ممنونم ازنکات وریزه کاری های مربای به.. من مربا به میپختم ولی دمش نمیذاشتم کپک میزدولی با این روش عالی وخوشرنگ وماندگاری بالا دارد

    پاسخ

  10. عاطفه

    15 آبان 1401 در 5:24 ب.ظ

    ممنونم ازنکات وریزه کاری های مربای به.. من مربا به میپختم ولی دمش نمیذاشتم کپک میزدولی با این روش عالی وخوشرنگ وماندگاری بالا دارد

    پاسخ

  11. ناشناس

    15 آبان 1401 در 9:28 ب.ظ

    سلام ممنون از زحمات شما با این روش مربای به درست کردم عالی شده من خلال بادام توش ریختم رنگش قرمز خوشرنگی شده توی ظرف رویی درستش کردم

    پاسخ

    • مونا اصفهانی

      16 آبان 1401 در 1:51 ب.ظ

      خوشحالیم که براتون مفید بوده

      پاسخ

  12. ناشناس

    15 آبان 1401 در 9:28 ب.ظ

    سلام ممنون از زحمات شما با این روش مربای به درست کردم عالی شده من خلال بادام توش ریختم رنگش قرمز خوشرنگی شده توی ظرف رویی درستش کردم

    پاسخ

    • مونا اصفهانی

      16 آبان 1401 در 1:51 ب.ظ

      خوشحالیم که براتون مفید بوده

      پاسخ

  13. ناشناس

    16 آبان 1401 در 0:35 ق.ظ

  14. ناشناس

    16 آبان 1401 در 0:35 ق.ظ

  15. ناشناس

    16 آبان 1401 در 2:36 ق.ظ

  16. ناشناس

    16 آبان 1401 در 2:36 ق.ظ

  17. ناشناس

    17 آبان 1401 در 10:08 ق.ظ

  18. ناشناس

    17 آبان 1401 در 10:08 ق.ظ

  19. اویستا

    19 آبان 1401 در 8:10 ق.ظ

    ممنون از لطف شما، دستورش عالی بود

    پاسخ

    • مونا اصفهانی

      22 آبان 1401 در 3:42 ب.ظ

      خوشحالیم دوست عزیز 💖😊

      پاسخ

  20. اویستا

    19 آبان 1401 در 8:10 ق.ظ

    ممنون از لطف شما، دستورش عالی بود

    پاسخ

    • مونا اصفهانی

      22 آبان 1401 در 3:42 ب.ظ

      خوشحالیم دوست عزیز 💖😊

      پاسخ

  21. میا

    28 مرداد 1402 در 11:06 ق.ظ

    وای اخ جون مربا 😀😃😃😃

    پاسخ

    • نگین آشناگر

      13 شهریور 1402 در 4:20 ب.ظ

      ممنون دوست عزیز از همراهی شما

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

بهترین روش‌های لعاب انداختن قورمه سبزی

14بی‌تردید یکی از معروف‌ترین غذاهای اصیل ایرانی ‌خورشت قورمه سبزی است. به طوری که می‌گویند…