اهمیت افزایش کیفیت سازه‌های فلزی در ساخت و ساز

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
در حال حاضر عمر ساختمان‌ها در ایران بین ۲۵ تا ۳۰ سال است، اما با استفاده از محصولات دانش بنیان، عمر سازه اسکلت افزایش می‌یابد.
کیفیت سازه های فلزی

‌به گزارش دلتا مگ به نقل از معماری و نما، ایمان علی بخشی فعال صنایع دانش بنیان اعلام کرد: پیش‌بینی ما این است که با استفاده از این محصولات دانش بنیان، عمر و کیفیت سازه های فلزی داخل بتن تا ۲۰ سال افزایش یابد.

ایمان علی بخشی با بیان این که «الزام افزایش کیفیت سازه های فلزی برای ساختمان‌های بلندمرتبه که از سازه فلزی مانند ساختمان پلاسکو برخوردار هستند، اولویت بالاتری دارد.» افزود: در حوزه صنعت ساختمان در سال‌های اخیر تحولاتی بعد از آتش‌سوزی پلاسکو رخ داده است؛ لذا پوشش‌های ضد حریق در سازه‌های فلزی برای حفاظت در برابر حریق، به یک الزام تبدیل شد که طرح بسیار مناسبی محسوب می‌شود.

وی درباره دلایل کاهش ضخامت میلگردها خاطرنشان کرد: خوردگی میلگردهای به کار رفته در آرماتورهای درون بتن بسیار شایع است. این میلگردها بدون هیچ پوششی درون بتن قرار می‌گیرند که به مرور زمان در معرض دی اکسید کربن قرار گرفته و دچار خوردگی می‌شوند؛ به گونه‌ای که به تدریج ضخامت میلگردها به اندازه یک پیچ کاهش می‌یابد.

افزایش عمر سازه و کیفیت ساختمان

افزایش عمر سازه و کیفیت ساختمان

به گفته ی علی بخشی، محصولات ضد آب گریز و عایق محصولات بتنی و فلزی تولید شده است که یکی از آنها روی سطح بتن قرار می‌گیرد و مانع نفوذ آب به داخل بتن می‌شود، اما در عین حال تنفس پذیری بتن کاهش نمی‌یابد.

مطلب پیشنهادی:  آخرین وضعیت ساخت مسکن ملی

این فعال صنایع دانش بنیان گفت: مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی متولی صدور مجوز برای عایق‌های ضد حریق است و این موضوع را به شدت پیگیری می‌کند؛ ضمن اینکه رعایت موارد ضد حریق در مقررات ملی ساختمان آمده است.

ممکن است استفاده از عایق‌های ضد حریق و ضد خوردگی در میلگرد و بتن، نسبت به سنتی سازی ساختمان هزینه‌بر باشد؛ اما وقتی این عایق‌ها و پوشش‌ها روی سازه فلزی ساختمان با هدف افزایش کیفیت سازه های فلزی قرار بگیرد، به افزایش عمر سازه و کیفیت ساختمان منجر می‌شود که در دراز مدت نیاز به نوسازی و بازسازی ساختمان را کاهش می‌دهد.

پیشنهاد مطالعه: مطلب «خانه‌های مناطق جنوبی تهران هم شامل مالیات می‌شوند؟» در دلتا مگ بخوانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در خبر و گزارش

همچنین بخوانید

هشدار! خطر کلاهبرداری در کمین مستأجران

فرهاد بیضایی کارشناس مسکن بیان کرد: متآسفانه می‌توان با ثبت اطلاعات نادرست (شماره شبا و شم…