طرز تهیه خورشت گوجه فرنگی

0
0
زمان مطالعه: < 1 دقیقه
همه ما می‌دانیم که گوجه فرنگی خواص زیادی دارد و چقدر غذا را خوشرنگ و لعاب می‌کند.

خورشت گوجه فرنگی جز انواع خورشت‌های معروف و خوشمزه ایرانی است که البته چندی هم به املت گوجه فرنگی شباهت دارد. این غذای شمالی پرطرفدار و خوشمزه خاصه گیلان است. این دستور پخت آشپزی به این دلیل که آماده کردن آن بسیار راحت و ساده است و البته طعم خوبی نیز داشته، بسیار مرسوم و پرطرفدار شده است. در ادامه طرز تهیه خورشت گوجه فرنگی را در دلتامگ بخوانید.

طرز تهیه خورشت گوجه فرنگی

مواد لازم

  • گوجه فرنگی متوسط: ۴ عدد
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • حبه سیر: ۴ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب: ۱ لیوان
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه خورشت گوجه فرنگی

  • پیاز را نگینی خرد کنید و در قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا سرخ شود.
  • ادویه ها را به پیاز اضافه و سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و مواد را کامل مخلوط کنید.
  •  سپس گوجه فرنگی را رنده کرده و به ظرف اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  •  یک لیوان آب را به ظرف افزوده و بگذارید با حرارت ملایم گوجه فرنگی ها بپزد.
  •  در یک ماهیتابه جداگانه کمی روغن بریزید و سیرها را رنده کرده و در ماهی تابه تفت دهید.
  •  سپس تخم مرغ را به ماهی تابه اضافه کنید و بگذارید مانند نیمرو بپزد.
  •  حالا تخم مرغ ها را با سیر مخلوط کرده و به قابلمه خورشت اضافه کنید.
  •  بعد از غلیظ شدن و جا افتادن خورش با حرارت ملایم اجاق گاز را خاموش کنید.
مطلب پیشنهادی:  آریو برزن، گمنام‌ترین سردار دلیر ایرانی در تاریخ!

تعداد کلمات مطلب: 234

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

طرز تهیه یک سالاد خوشمزه با تن ماهی

تن ماهی به عنوان اصلی‌ترین ماده اولیه این سالاد کاملا سیر کننده و مفید است. همراه ما در ای…