باقلوا تابه ای بدون فر بپزید

0
5
زمان مطالعه: 2 دقیقه
باقلوا تابه‌ای طعم و مزه خوبی دارد و در کنار یک لیوان چای یا قهوه طعم بی‌نظیری خواهد داشت و برای عصرانه یا دورهمی در کمتر از ۳۰ دقیقه آن را بپزید.

باقلوا تابه ای بدون فر یکی از شیرینی های سنتی ایرانی است که می توانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید و با مواد میانی دلخواه بپزید. خمیر این باقلوا بدون خمیرمایه است و خیلی راحت آماده می شود. با دلتامگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه باقلوا تابه ای بدون فر

  • تخم مرغ ۱ عدد
  • ماست ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر قند ۱ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
  • وانیل نوک قاشق چای‌خوری
  • روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری
  • آرد ۲ پیمانه
  • کره ۱۰۰ گرم

مواد میانی باقلوا تابه ای

  • گردو یا پسته ۱ پیمانه
  • پودر قند ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر هل و دارچین کمی

مواد لازم برای مواد میانی شربت

  • شکر ۱/۲ پیمانه
  • آب ۱/۲ پیمانه
  • گلاب و زعفران به مقدار لازم

مطلب پیشنهادی:  تنها معبد بودا در ایران کجاست؟

مرحله سوم

در ادامه خمیر دایره‌ای دیگر را روی مواد میانی قرار دهید و با دست اطراف خمیر را به هم بچسبانید. روی خمیر را با زرده و زعفران از قبل زده شده رومال کنید و با کمک یک چاقو تیز خمیر را برش های مثلثی بزنید. روی در تابه دم‌کنی قرار دهید و نیم ساعت بگذارید تا باقلوا تابه ای بپزد.

باقلوا تابه ای

مرحله چهارم

برای تهیه شربت باقلوا تابه ای بدون فر باید شکر و آب را با هم مخلوط کنید و هم بزنید و ۱/۴ لیوان گلاب و زعفران را روی مواد بریزید و صبر کنید تا قوام پیدا کند. صبر کنید تا شربت سرد شود. بعد از پخت باقلوا باید شربت سرد را روی باقلوا گرم بریزید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا شربت جذب مواد شود و بعد روی باقلوا پودر پسته بریزید و تزیین کنید.

نکات کلیدی در تهیه باقلوا تابه ای بدون فر

  • خمیر را نازک پهن کنید.
  • شیارها را حتما ایجاد کنید و بعد بپزید.
  • خمیر نیاز به استراحت ندارد و بهتر است روی در تابه دم‌کنی قرار دهید.

تعداد کلمات مطلب: 123

اپلیکیشن مجله دلتا