دستور پخت پنکیک ساده با بیسکویت پتی بور

2
1
زمان مطالعه: 3 دقیقه
اگر دوست دارید تنوعی به وعده‌های صبحانه خود بدهید، این روش تهیه پنکیک که هزینه بالایی ندارد را امتحان کنید.
پنکیک ساده

پنکیک ساده جزو آن دسته از دسرهایی است ک به دلیل طعم و مزه خاص آن بسیار مورد توجه افراد در کشورهای مختلف قرار گرفته است؛ از این دسر خوشمزه معمولا در وعده‌های صبحانه استفاده می‌شود و معمولا از آرد گندم در نهیه آن استفاده می‌کنند؛ اما امروز در این مطلب از دلتامگ قصد داریم طرز تهیه پنکیک فوری را به شما آموزش دهیم که در تهیه آن به جای آرد، از بیسکویت پتی بور استفاده می‌شود.

مواد لازم برای درست کردن پنکیک ساده

پنکیک ساده

طرز تهیه پنکیک

استفاده از بیسکویت پتی بور برای درست کردن پنکیک، باعث می‌شود که بافت دسر شما بسیا لطیف و نرم شود؛ یکی دیگر از جذابیت‌های این دسر این است که نیاز به امکانات خاصی برای پخت ندارد و شما می‌توانید در تابه آن را تهیه کنید؛ اگر تا به حال تجربه‌ای در درست کردن پنکیک تابه ای نداربد، تنها کافی است مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.

پنکیک ساده

مرحله اول دستور پخت پنکیک

ابتدا درون یک ظرف مناسب بیسکویت‌ها را ریخته و با استفاده ار گوشت‌کوب به خوبی خرد کنید؛ توجه داشته باشید که برای این حجم از موادی که ذکر شد، اگر بسته بیسکویت شما کمتر از 20 عدد است باید بیشتر از یک بسته استنفاده کنید.

مرحله دوم آموزش پنکیک

در این مرحله از تهیه پنکیک ساده، در سک کاسه دیگر شیر، تخم مرغ و وانیل را با یکدیگر به خوبی ترکیب کنید؛ سپس بیسکویت‌های خرد شده را به آن اضافه کرده و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.

مطلب پیشنهادی:  آبگرم اهرم، چشمه‌ای از دل زاگرس

مرحله سوم

در آخرین مرحله از تهیه پنکیک خانگی، یک تابه نچسب را روی شعله گاز قرار دهید تا گرم شود؛ سپس با مقداری روغن یا کره به خوبی آن را  چرب کنید؛ در نهایت از  مواد پنکیک، به اندازه یک ملاقه کوچک بردذاشته و در تابه بریزید.

مرحله پایانی طرز تهیه پنکیک ساده

بعد از گذشت 2 الی 3 دقیقه وقتی که سطح پنکیک‌ها شروع به حجباب زدن کردن و لبه آن طلایی شد، آن را به آرامی برگردانید و اجازه دهید تا طرف دیگر آن طلایی شود؛ اکنون پنکیک صبحانه شما آماده است و می‌توانید از آن لذت ببرید؛ برای تزیین پنکیک نیز بعد از آنکه به خوبی خنک شد، می‌توانید از شکلات صبحانه، میوه، خامه یا پودر قند استفاده کنید.

پنکیک ساده

نکات مهم در دستور پنکیک

  • در صورتی که تمایل دارید پنکی شما کاکائویی باشد، می‌توانید به مواد پنکیک دو قاشق پودر کاکائو اضافه کنید.
  • در صورتی که دوست دارید پنکیک رژیمی درست کنید، می‌توانید به جایبیسکویت پتی بور، از جو دو سر استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید پنکیک شما طعم میوه داشته باشند، می توانید ۱/۲ فنجان میوه خشک یا تازه خرد شده به مخلوط پنکیک اضافه کنید.

2 دیدگاه

  1. ناشناس

    11 دی 1402 در 5:39 ب.ظ

    خوب واسونه

    پاسخ

  2. ناشناس

    4 اسفند 1402 در 11:34 ق.ظ

    عالی

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

با خوردن این نوشیدنی حتما یخ می‌زنید

شربت خیار و لیمو همان چیزی است که شما برای مهمانی‌هایتان در بهار و تابستان نیاز دارید. آبم…