کباب پاکستانی، یک غذای خوشمزه و متفاوت

1
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
پاکستان یکی از کشور‌هایی است که تنوع غذای خیابانی زیادی دارد و در غذاهای خود از ادویه‌های زیادی استفاده می‌کنند.

کباب پاکستانی یکی از کباب‌های بسیار خوشمزه و ساده است که با گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود و فوق العاده لذیذ تهیه می‌شود. این کباب عطر و بوی فوق‌العاده‌ای دارد و اگر یک بار تهیه کنید عاشق طعم و مزه این غذای خوشمزه پاکستانی می‌شوید. شما می‌توانید این کباب را شب قبل تهیه کنید و ورز دهید و داخل یخچال بگذارید و اگر عجله دارید به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار شود. با دلتامگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کباب پاکستانی

  • پیاز بزرگ ۲ عدد
  • سیر ۴ حبه
  • گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
  • گشنیز ساطوری شده ۱/۲ پیمانه
  • گوجه‌فرنگی ۴ عدد
  • سیب‌زمینی ۲ عدد
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری به مقدار لازم

کباب پاکستانی

طرز تهیه کباب پاکستانی

مرحله اول

ابتدا باید پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب آن را هم جدا کنید. گشنیز را تمیز و ساطوری ریز خرد کنید. ۲ عدد از گوجه‌فرنگی را بشویید و نگینی خرد کنید. سیر را پوست بگیرید و پوره کنید.

مرحله دوم

در ادامه باید گوشت را به همراه پیاز و گوجه‌فرنگی نگینی شده و گشنیز و ادویه‌ها و سیر خوب ورز دهید. برای این کار بهتر است دستکش دست کنید و مواد را به خوبی ورز دهید تا منسجم شود. روی مواد را بکشید و ۱ الی ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه‌ها به خورد گوشت برود.

مطلب پیشنهادی:  هتل اسپیناس پالاس، هتلی مجلل که کمتر دیده‌اید!

مرحله سوم

در ادامه باید سینی فر را چرب کنید و از مواد بردارید و با کمک کوبیده‌زن یا دست به شکل کباب کوبیده دربیاورید و داخل سینی فر بگذارید. روی آن را شکل دهید و روی سینی را فویل کشیده و ۴۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه بگذارید تا کباب پاکستانی بپزد. در انتها فویل را بردارید و از کره و زعفران روی کباب رومال کنید و ۱۵ دقیقه دیگر زمان دهید. به دلخواه می‌توانید در آخر گوجه فرنگی‌های باقی‌مانده را به همراه سیب زمینی پوست بگیرید و خرد کنید و داخل فر قرار دهید تا کبابی شود.

pakistani kebab

مرحله چهارم

برای پخت در تابه نیز مواد را کف تابه چرب‌شده بریزید و با کمک قاشق مانند کباب تابه‌ای جدا کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. بعد از پختن یک طرف را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود و به همراه سیب زمینی سرخ‌شده و گوجه فرنگی سرو کنید.

طرز تهیه کباب پاکستانی

نکات کلیدی در تهیه کباب پاکستانی

  • در هر دو روش از مخلوط کره و زعفران استفاده کنید و دو طرف کباب خوش‌رنگ شود.
  • تهیه سیب‌زمینی کبابی یا سرخ‌شده دلخواه است.
  • برای فر‌های برقی دما را روی ۱۶۰ تنظیم کنید.

یک نظر

  1. ناشناس

    22 آذر 1402 در 3:47 ب.ظ

    ممنون از شما

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

مراقبت از موهای رنگ شده با چند راهکار ساده

ما در این مطلب قصد داریم چند راهکار ساده برای مراقبت از موهای رنگ شده به شما آموزش دهیم تا…