کباب پاکستانی، یک غذای خوشمزه و متفاوت

1
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
پاکستان یکی از کشور‌هایی است که تنوع غذای خیابانی زیادی دارد و در غذاهای خود از ادویه‌های زیادی استفاده می‌کنند.

کباب پاکستانی یکی از کباب‌های بسیار خوشمزه و ساده است که با گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود و فوق العاده لذیذ تهیه می‌شود. این کباب عطر و بوی فوق‌العاده‌ای دارد و اگر یک بار تهیه کنید عاشق طعم و مزه این غذای خوشمزه پاکستانی می‌شوید. شما می‌توانید این کباب را شب قبل تهیه کنید و ورز دهید و داخل یخچال بگذارید و اگر عجله دارید به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار شود. با دلتامگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کباب پاکستانی

  • پیاز بزرگ ۲ عدد
  • سیر ۴ حبه
  • گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
  • گشنیز ساطوری شده ۱/۲ پیمانه
  • گوجه‌فرنگی ۴ عدد
  • سیب‌زمینی ۲ عدد
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری به مقدار لازم

کباب پاکستانی

طرز تهیه کباب پاکستانی

مرحله اول

ابتدا باید پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب آن را هم جدا کنید. گشنیز را تمیز و ساطوری ریز خرد کنید. ۲ عدد از گوجه‌فرنگی را بشویید و نگینی خرد کنید. سیر را پوست بگیرید و پوره کنید.

مرحله دوم

در ادامه باید گوشت را به همراه پیاز و گوجه‌فرنگی نگینی شده و گشنیز و ادویه‌ها و سیر خوب ورز دهید. برای این کار بهتر است دستکش دست کنید و مواد را به خوبی ورز دهید تا منسجم شود. روی مواد را بکشید و ۱ الی ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه‌ها به خورد گوشت برود.

مرحله سوم

در ادامه باید سینی فر را چرب کنید و از مواد بردارید و با کمک کوبیده‌زن یا دست به شکل کباب کوبیده دربیاورید و داخل سینی فر بگذارید. روی آن را شکل دهید و روی سینی را فویل کشیده و ۴۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه بگذارید تا کباب پاکستانی بپزد. در انتها فویل را بردارید و از کره و زعفران روی کباب رومال کنید و ۱۵ دقیقه دیگر زمان دهید. به دلخواه می‌توانید در آخر گوجه فرنگی‌های باقی‌مانده را به همراه سیب زمینی پوست بگیرید و خرد کنید و داخل فر قرار دهید تا کبابی شود.

مطلب پیشنهادی:  این موزه ترسناک وحشت به جانتان می‌اندازد!

pakistani kebab

مرحله چهارم

برای پخت در تابه نیز مواد را کف تابه چرب‌شده بریزید و با کمک قاشق مانند کباب تابه‌ای جدا کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. بعد از پختن یک طرف را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود و به همراه سیب زمینی سرخ‌شده و گوجه فرنگی سرو کنید.

طرز تهیه کباب پاکستانی

نکات کلیدی در تهیه کباب پاکستانی

  • در هر دو روش از مخلوط کره و زعفران استفاده کنید و دو طرف کباب خوش‌رنگ شود.
  • تهیه سیب‌زمینی کبابی یا سرخ‌شده دلخواه است.
  • برای فر‌های برقی دما را روی ۱۶۰ تنظیم کنید.

تعداد کلمات مطلب: 414

اپلیکیشن مجله دلتا

یک نظر

  1. ناشناس

    22 آذر 1402 در 3:47 ب.ظ

    ممنون از شما

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

هشدار، این 8 گیاه به جابجایی حساس هستند!

گیاهان حساس به جابجایی را می‌شناسید؟ این گیاهان در صورتی که مکان نگهداری آن‌ها را تغییر ده…