۵ زنگ خطر گرفتگی عروق قلب را بشناسید!

2
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
گرفتگی عروق به دلیل تاخیر در تشخیص می‌تواند منجر به مشکلات جدی برای سلامت شود اما به کمک نشانه‌ها قبل از حادتر شدن این مشکل می‌توان تجمع چربی را تشخیص داد.
 علائم گرفتگی عروق

گرفتگی رگ‌های بدن، از همان ابتدا با علائمی همراه است و بدن به وسیله این نشانه‌هاست که سعی در هوشیار کردن ما دارد. علائم گرفتگی عروق را در این مطلب از دلتامگ بخوانید.

علائم گرفتگی عروق

پیش از آنکه آزمایشات و بررسی‌های پزشکی برای تشخیص گرفتگی رگ، این مسئله را ثابت کند؛ سیگنال‌های ارسالی از بدن به نوعی سعی در اعلام وضعیت حساس به ما، دارند. تجمع چربی یا تصلب شرایین؛ وضعیتی است که به دلیل تجمع چربی و سایر مواد در عروق ایجاد شده و منجر به سخت و باریک شدن رگ‌ها می‌شود. این وضعیت می‌تواند علائمی مانند احساس ناراحتی در قفسه سینه و تنگی نفس را به وجود بیاورد. در  ادامه با این علائم آشنا می‌شویم.

تنگی نفس

تنگی نفس می‌تواند علامت گرفتگی رگ‌ها باشد که بسیار هم جدی است؛ به ویژه در بین کسانی که بیماری‌های قلبی دارند و بیمارانی که به بیماری‌های ریوی مبتلا نیستند؛ که حتما نیاز به درمان خواهند داشت.

درد قفسه سینه

درد قفسه سینه

درد در قفسه سینه می‌تواند علامت گرفتگی رگ‌ها باشد و یک وضعیت شدید و سخت را ایجاد می‌‌کند که احتمالا در چنین حالتی کلسترول راه رگ‌های خونی را بسته است؛ رگ‌هایی که به سمت ماهیچه قلب می‌روند.

مطلب پیشنهادی:  7راهکار برای خود مراقبتی

درد قفسه سینه

اختلال نعوظ

گرفتگی رگ می‌تواند عاملی برای اختلال نعوظ هم باشد که در بین مردان مبتلا به بیماری عروق کرونر قلب رایج‌تر است. در واقع این بیماری زمانی رخ می‌دهد که پلاک در رگ‌ها ایجاد می‌شود و جریان خون را به قلب کاهش می‌دهد و عملکرد رگ‌های خونی را هم مختل می‌کند. از طرفی هم جریان خون سالم برای عملکرد نعوظ ضروری است.

درد هنگام راه رفتن

درد لگن یا پا هنگام راه رفتن علامت انسداد شریان است که این گرفتگی رگ‌های پا؛ درست مثل انسداد رگ‌های قلب می‌تواند باعث حمله قلبی شود؛ بنابراین نیاز به رسیدگی و مراجعه به پزشک خواهد داشت.

علائم گرفتگی عروق

سختی هنگام نفس کشیدن

مشکلات تنفسی علامت این است که تجمع چربی داخل رگ‌های بدن وجود دارد؛ البته کمی نفس نفس زدن معمولی طبیعی است؛ اما در صورتی که این سختی تنفس خیلی شدید باشد؛ باید حتما آن را پیگیری کنید.

2 دیدگاه

  1. ناشناس

    3 دی 1402 در 3:23 ب.ظ

    موارد مفید و مضر ذکر شود

    پاسخ

  2. ناشناس

    3 بهمن 1402 در 0:42 ق.ظ

    بسیارعالی

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در سلامتی

همچنین بخوانید

خواص اعجاب انگیز سماق

سماق که از دیرباز در آشپزی ایرانی و طب سنتی جایگاه ویژه ای داشته است، به عنوان ادویه ای خو…