مرغ ترش را به روش تهرانی بپزید

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
یکی از اجزای اصلی این مرغ ترش سبزی محلی است که در دسترس عموم نیست و بیشتر در گیلان و مازندران این سبزی وجود دارد اما شما می‌توانید با روش تهرانی این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید.

مرغ ترش از غذاهای محلی گیلانی است که طعم و مزه فوق‌العاده‌ای دارد و شما می‌توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید. شما می‌توانید با توجه به تعداد مهمان یا نفرات خانواده تکه‌های مرغ را کم و زیاد کنید. با دلتا همراه باشید تا طرز تهیه مرغ ترش تهرانی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه مرغ ترش تهرانی

  • مرغ ۳ تکه
  • پونه خرد شده ۱ لیوان
  • گردو ۴ قاشق غذاخوری
  • رب انار ۱ قاشق غذاخوری
  • آب نارنج ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز ۱ عدد
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و گرد لیمو به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ ترش تهرانی

طعم و مزه این مرغ به دلیل استفاده از رب انار بسیار خوشمزه و ترش است و برای خوش‌عطر شدن آن از پونه استفاده می‌شود.

مرحله اول

ابتدا باید ادویه‌های گفته شده را باهم مخلوط و مرغ‌ها را به ادویه آغشته کنید و کاملا بپوشانید. بعد داخل روغن دو طرف مرغ را سرخ کنید تا طلایی و خوش‌رنگ شود. می‌توانید از کمی فلفل قرمز و پودر سیر نیز برای طعم‌دار کردن مرغ استفاده کنید.

مرحله دوم

در ادامه پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود. بعد پونه خردشده را نیز به همراه پیاز تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهید و از خامی خارج شود.

مطلب پیشنهادی:  هوگویک، روستایی که همه در آن آلزایمر دارند

مرحله سوم

در ادامه باید گردو را اضافه کنید و مواد را ۳ دقیقه دیگر نیز تفت دهید تا بوی خامی مواد گرفته شود. بعد رب انار ترش را اضافه کنید و کمی تفت دهید. روی مواد آب بریزید و زمانی که قل زد باید مرغ‌ها را داخل سس قرار دهید.

مرغ ترش به روش تهرانی

مرحله چهارم

در ادامه باید آب نارنج و کمی نمک و فلفل سیاه به مواد فوق اضافه کنید و ۱.۵ ساعت زمان دهید تا مرغ‌ها بپزند و سس غلیظ شود. در همین حین باید از سس روی مرغ‌ها بریزید و به همراه پلو زعفرانی میل کنید.

فوت و فن‌های دستور پخت مرغ ترش تهرانی

  • مزه سس را بچشید و در انتها مزه‌ها را متعادل کنید. به دلخواه از شکر برای تعادل در طعم‌ها استفاده کنید.
  • می‌توانید از ران یا سینه مرغ استفاده کنید.
  • پونه را بیشتر از ۵ دقیقه تقت ندهید.
  • برای اینکه خورشت به روغن بیفتد و خوش‌رنگ شود در ۱۵ دقیقه انتهایی در قابلمه را بردارید.

تعداد کلمات مطلب: 382

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

4 کاری که از شما خانمی باکلاس و شیک می‌سازد

رفتار خانم‌های باکلاس بسیار در جذابیت او تاثیر دارد.  خیلی از مردم فکر می‌کنند که برای با …