ژله خرده شیشه با شیر و 3 نکته مهم که باید بدانید + ویدئو

2
32
زمان مطالعه: 3 دقیقه
اگر برای درست کردن ژله با مشکل مواجه می‌شوید و ژله شما به خوبی نمی‎‌بندد، این روش از طرز تهیه ژله خرده شیشه را حتما امتحان کنید.

ژله جزو دسرهای خوشمزه‌ای است که به سفره رنگ خاصی می‌بخشد؛ به همین دلیل است که بسیاری از افراد در مهمانی و دورهمی‌های خود از ژل استفاده می‌کنند؛ نحوه درست کردن ژله بیسیار متفاوت است و شما می‌توانید با در آن از بستنی، شیر و یا خامه استفاده کنید؛ ژله خرده شیشه جزو ژله‌های بسیار شیک و مجلسی به شما می‌آید که بر خلاف ظاهر زیبا و پیچیده خود، به راحتی آماده می‌شود.

در در طرز تهیه ژله خرده شیشه می‌توان آن را به صورت شفاف درست کرده که در این صورت به پودر ژله آلوئورا نیاز دارید یا اینکه ژله خرده شیشه با شیر یا خامه درست کرد که در این صورت زمینه ژله شما سفید خواهد شد؛ امروز در این مطلب از دلتامگ قصد داریم طرز تهیه و نکات مهم ژله خرده شیشه را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.

موارد لازم برای تهیه ژله خرده شیشه آسان

  • ژله به رنگ دلخواه                             4 عدد
  • پودر ژلاتین                                       2 قاشق غذاخوری
  • شیر عسلی                                    1 قوطی
  • شیر                                              1/5 لیوان
  • خامه                                              200 گرم

ژله خرده شیشه

طرز تهیه ژله خرده شیشه

در این روش از طرز تهیه ژله، از شیر عسلی استفاده کرده‌ایم که مزه ژله را فوق‌العاده خاص می‌کند؛ در صورتی که دوست ندارید می‌توانید آن را حذف کرده و تنها از شیر و خامه استفاده کنید.

مطلب پیشنهادی:  طرز تهیه فرنی سه رنگ

مرحله اول

در ابتدا 4 عدد ژله را در ظرف‌های مختلف ریخته و روی هر کدان از آن‌ها یک لیوان آب‌جوش ریخته و خوب هم بزنیئد تا شفاف شود؛ اگر ژله شفاف نشد، می‌توانید آن‌ها را روی بخار کنری قرار داده تا بنماری شود.

ژله خرده شیشه سریع

مرحله دوم

ظرف‌های مناسبی را انتخاب کرده و کف آن‌ها را با روغن مقداری چرب کنید؛ سپس ژله‌ها را در ظرف ریخته و اجازه دهید داخل یخچال به مدت یک ساعت بماند تا ببندد؛ سپس ژله‌ها را بیرون آورده و به صورت مکعبی مطابق فیلم برش بزنید.

مرحله پایانی

کف قالب مورد نظر را چرب کرده و ژل‌های برش داده را درون آن بریزید؛ سپس ژلاتین را به همراه یک چهارم لیوان آب سرد مخلوط کنید و روی بخار کتری قرار دهید تا بنماری شود؛ در یک ظرف دیگر یک قوطی شیر عسل، خامه و شیر را ترکیب کرده و به خوبی هم بزنید؛ توجه داشته باشید که تمام مواد باید با یکدیگر هم دما باشند؛ در نهایت ژلاتین را به مواد اضافه کرده و روی ژله‌های خرده شده در قالب بریزید؛ اجازه دهید ژله 2 ساعت در یخچال باشد و بعد آن را در ظرف مناسب سرو کنید.پ

نکات مهم ژله خرده شیشه با شیر

  • هنگام اضافه کردن شیر به ژله توجه داشته باشید که شیر سرد بوده در غیر این صورت تمام رنگ‌ها با یکدیگر ترکیب می‌شوند.
  • از مهم‌ترین دلیل نبستن ژله یا دیر بستن آن، اضافه کردن آب سرد و آب جوش با هم است.
  • برای ژله‌های رنگی از قالب‌های گود استفاده نکنید چرا که قطر ژله بسیار زیاد می‌شود.

2 دیدگاه

  1. ناشناس

    15 شهریور 1402 در 7:17 ق.ظ

    کاش ویدیوهارو طوری بذارید که بشه دانلودش کرد.

    پاسخ

    • نگین آشناگر

      16 شهریور 1402 در 10:47 ق.ظ

      ممنون دوست عزیز از همراهی شما

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

جوجه ترش دیگی، غذای اصیل گیلانی

یکی از بهترین و آسان‌ترین روش‌های درست کردن جوجه ترش گیلانی، تهیه آن در دیگ یا گمج است؛ که…