۵ گام نظافت آشپزخانه

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
اگر برای نظافت آشپزخانه از مراحل خاصی پیروی کنید، همواره یادتان می‌ماند که چه قسمت‌هایی از آن نیاز به وارسی مجدد دارند.
نظافت آشپزخانه

1- تمیز کردن ظروف و سطوح

تمیز کردن ظروف و سطوح یکی از مهمترین اصول نظافت آشپزخانه است. باید از صابون و آب جاری استفاده کنید تا مواد غذایی و چربی را از ظروف و سطوح دور کنید. همچنین، پارچه و لوازمی که برای تمیز کردن استفاده می‌کنید، باید پس از هربار استفاده شسته شود تا از رشد باکتری‌ها جلوگیری شود.

2- نظم و ترتیب دادن

حفظ نظم و ترتیب در آشپزخانه می‌تواند به شما در تمیز نگه داشتن آن کمک کند. برای مثال، ظروف و لوازم آشپزی را در قفسه‌های مناسب و در جای خود قرار دهید تا کمتر آلوده شوند.

3- حفظ بهداشت دست

دست‌های پاک از مهمترین عواملی است که می‌تواند به بهداشت آشپزخانه کمک کند. قبل از آماده کردن غذا، دست‌های خود را به دقت با صابون و آب شسته و پس از آن خشک کنید.

مطلب پیشنهادی:  پوست خود را مانند زنان کره‌ای صاف و براق کنید

نظافت آشپزخانه

4- حفظ مواد غذایی

حفظ مواد غذایی به درستی نیز بسیار مهم است. مواد غذایی را در ظروف مناسب و دمای مناسب نگهداری کنید. همچنین، به مواد غذایی منقضی شده توجه کنید و آنها را از آشپزخانه دور بیندازید.

5- تمیز کردن یخچال

تمیز کردن یخچال نیز بسیار مهم است. باید به‌صورت دوره‌ای یخچال را تمیز کرد و مواد منقضی شده را دور بیندازیم.

همچنین، برای جلوگیری از رشد باکتری‌ها در داخل یخچال، باید آن را با صابون و آب تمیز کرده و حتماً خشک کنید قبل از قرار دادن مواد غذایی داخل آن. این اصول نظافت آشپزخانه، باعث می‌شوند که آشپزخانه تمیز و بهداشتی باشد و ما را از خطر ابتلا به بیماری‌هایی که می‌توانند از طریق غذا منتقل شوند، محافظت کند.

نظافت آشپزخانه

پیشنهاد مطالعه: با یک آزمایش ساده خانگی سرطان ریه را بشناسید را بخوانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در سبک زندگی

همچنین بخوانید

خواص اعجاب انگیز سماق

سماق که از دیرباز در آشپزی ایرانی و طب سنتی جایگاه ویژه ای داشته است، به عنوان ادویه ای خو…