انواع آنتی اکسیدان ها و نقش مهم آن ها در بدن

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
متخصصان تغذیه معتقدند در فصول سرد سال که امکان ابتلا به عفونت‌های تنفسی بیشتر است، مصرف آنتی‌اکسیدان کافی به منظور تقویت ایمنی بدن ضروری است.
خواص آنتی اکسیدان ها

در خصوص نیازهای تغذیه افراد در فصول سرد سال، توصیه می‌شود که در روزهای سرد باید مصرف آنتی اکسیدان‌ها را افزایش داد چرا که به علت شرایط موجود، زمان بیشتری در فضای بسته سپری می‌شود و افراد در معرض مبتلا شدن به عفونت‌های تنفسی قرار می‌گیرند، پس با دلتامگ همراه شوید تا انواع آنتی اکسیدان ها و ویتامین‌های زمستانی را بشناسید. در هوای سرد به علت خشکی هوا، رطوبت لایه مخاط دستگاه تنفسی و توان لایه مخاطی برای دفع ذرات میکروبی و ویروسی کاهش می‌یابد.

منابع آنتی اکسیدان ها

مواد غذایی سرشار از ویتامین A و پیش سازهای آن، ویتامین C، ویتامین E و ویتامین D آنتی اکسیدان‌های قوی هستند که مصرف روزانه آن‌ها توصیه می‌شود. میوه‌ها، سبزی‌ها، گروه نان و غلات و سایر گروه‌های اصلی مواد غذایی، آنتی اکسیدان مورد نیاز بدن را تامین می‌کنند.

انواع آنتی اکسیدان ها

ویتامین A

میوه‌هایی با رنگ قرمز و زرد که در این فصل به وفور در دسترس هستند مانند خرمالو و کدو حلوایی، ویتامین A مورد نیاز بدن را تامین می‌کنند. انواع فلفل شیرین، فلفل دلمه‌ای و فلفل سبز به صورت خام سرشار از ویتامین C هستند.

مطلب پیشنهادی:  قاتل خاموش روان شما چیست؟

ویتامین A

ویتامین E

ویتامین E موجود در دانه‌های روغنی و روغن‌های سالم همچون روغن ذرت و زیتون، آنتی اکسیدان‌هایی هستند که نقش بسزایی در خنثی کردن مواد اکسیداتیو موجود در بدن دارند. همچنین مصرف سبزیجات سبزرنگ همچون سبزی‌خوردن، کاهو و اسفناج به علت افزایش مقاومت بدن در مقابل عفونت‌های تنفسی مفید است.

ویتامین E

امگا۳ و ویتامین D

یکی از منابع آنتی اکسیدان ها ویتامین D و امگا ۳ است. ماهی‌هایی همچون قزل آلا و کیلکا به علت در دسترس بودن و قیمت ارزان‌تر، منبع مناسبی برای تامین امگا ۳ و ویتامین D محسوب می‌شوند. همچنین برگ تازه خرفه نیز سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است.

ویتامین D

پیشنهاد مطالعه: از شما دعوت می‌کنیم مطلب خواص آویشن + چه افرادی نباید آویشن مصرف کنند؟ را بخوانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در سبک زندگی

همچنین بخوانید

خواص اعجاب انگیز سماق

سماق که از دیرباز در آشپزی ایرانی و طب سنتی جایگاه ویژه ای داشته است، به عنوان ادویه ای خو…