اشکنه به، غذای لذیذ مخصوص روزهای سرد

1
1
زمان مطالعه: 2 دقیقه
اشکنه از غذاهای ساده و کم‌خرج است و خیلی سریع تهیه می‌شود و با افزودن کمی به می‌توانید طعم خوب این اشکنه را دو برابر کنید.

روش تهیه اشکنه به بسیار ساده و کم‌خرج است که می‌توانید در فصل زمستان و هم‌زمان با رسیدن به تازه این اشکنه خوشمزه و خوش‌رنگ را تهیه و به همراه نان خشک نوش جان کنید. اشکنه‌ها را می‌توانید به همراه سالاد یا ترشی سرو کنید و پخت آن نهایت ۳۰ دقیقه از زمان شما را می‌گیرد. به دلخواه می‌توانید از کمی گردو خردشده نیز استفاده کنید. برای تهیه این اشکنه نیازی به گوشت و مرغ ندارید و با توجه به تعداد افراد می‌توانید تخم‌مرغ بشکنید. با دلتامگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه اشکنه به

  • پیاز ۲ عدد
  • آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری
  • رب ۱ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو تازه ۱ قاشق چای‌خوری
  • شنبلیله ۲ قاشق غذاخوری
  • به ۱ عدد
  • تخم‌مرغ ۳ عدد
  • شکر ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

اشکنه به

طرز تهیه اشکنه به

مرحله اول

ابتدا برای تهیه این اشکنه باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. داخل قابلمه مورد نظر پیاز را کمی تفت دهید تا سبک شود. بعد آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. دقت کنید حرارت ملایم باشد و آرد نسوزد.

مرحله دوم از تهیه اشکنه به

در ادامه رب را به همراه نمک و فلفل سیاه و شکر به مواد فوق اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. شنبلیله را اضافه کنید و تفت دهید و بعد نصف یک لیموترش را اضافه کنید. بعد روی مواد آب‌جوش بریزید. شعله را زیاد کنید و بگذارید تا به جوش بیاید. بعد حرارت را کم کنید.

مطلب پیشنهادی:  لباس مناسب شب یلدا که شما را بی‌نظیر می‌کند

مرحله سوم

در ادامه باید به را خوب بشویید و یک‌اندازه برش مکعبی بزنید. به‌ها را داخل تابه کمی تفت دهید تا از خامی خارج شود. سپس به مواد فوق اضافه کنید و ۱۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا اشکنه جا بیفتد.

مرحله چهارم

تخم‌مرغ‌ها را می‌توانید به صورت درسته داخل اشکنه بشکنید و در قابلمه را ببندید و ۵ دقیقه زمان دهید تا خودش را بگیرد یا می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را داخل کاسه شکسته تا از لختگی خارج شود و بعد به مواد اشکنه اضافه کنید و هم بزنید سریع تا تخم‌مرغ‌ها بپزد.

 اشکنه

نکات کلیدی در تهیه اشکنه به

  • می‌توانید برای خوش‌رنگ شدن مواد از کمی زعفران نیز استفاده کنید.
  • با افزودن آرد یک اشکنه غلیظ خواهید داشت و می‌توانید از هر نوع آردی که دوست دارید استفاده کنید.
  • تعداد تخم‌مرغ‌ها را می‌توانید کم و زیاد کنید.

یک نظر

  1. ناشناس

    17 دی 1402 در 1:02 ق.ظ

    با سلام قاسمی از تهران برنامه ها تون خیلی خوب میباشد

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

کفش کالج مردانه را با چه لباس‌هایی ست کنیم؟

کفش کالج مردانه از جمله کفش‌های راحت و شیک است که همه آقایان باید یکی از آن داشته باشند. ک…