طرز تهیه بستنی خانگی با ماست در 3 مرحله

0
1
زمان مطالعه: 2 دقیقه
ماست بستنی یا ماست یخ‌زده، نوعی دسر مناسب روزهای گرم سال است که به راحتی در منزل تهیه می‌شود.
طرز تهیه بستنی خانگی

بستنی جزو خوراکی‌های لذیذی است که از کوچک تا بزرگ به آن علاقه دارند؛ مخصوصا در فصل تابستان خوردن این خوراکی خوشمزه می‌تواند انرژی از دست رفته شما را باز گرداند؛ اگر در خانه فرزند کوچک دارید و یا دوست دارید در هر ساعت از شبانه روز در یخچال بستنی داشته باشید، نیازی نیست که هر بار هزینه بالایی بابت خرید بپردازید؛ خودتان در خانه می‌توانید بدون نیاز به دستگاه بستنی‌ساز خوشمزه‌ترین بستنی‌ها را با طعم‌های مختلف درست کنید؛ به همین منظور در این مطلب از دلتامگ می‌خواهید طرز تهیه بستنی خانگی با ماست را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه بستنی خانگی با ماست

بستنی ماستی یکی از انواع بستنی‌های خانگی است که به دلیل استفاده از ماست به جای خامه، بسیار سالم بودن و در صورتی که در خوردن آن زیاده روی کنید مریض نخواهید شد؛ طرز تهیه بستنی ساده به روش زیر است:

طرز تهیه بستنی خانگی

مواد لازم برای تهیه بستنی خانگی

  • 2 پیمانه ماست پرچرب
  • 1 پیمانه شیر
  • 1/2 پیمانه شکر
  • 1/2 قاشق چایخوری وانیل
  • یک قاشق غذا خوری آب لیمو ترش
  • کمی نمک
  • طعم دهنده طبیعی

روش تهیه بستنی خانگی با ماست (بستنی ماستی)

طرز تهیه بستنی خانگی با ماست به این صورت است که در ابتدا درون قابلمه، شیر و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت کم قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود. سپس ماست را با نمک و وانیل در ظرف مناسب مخلوط کنید. در این مرحله مخلوط شیر و شکر را به ظرف‌های ماست اضافه کنید و هم بزنید تا تمام مواد به خوبی مخلوط شود. بعد از ترکیب شدن مواد آب لیمو ترش را به مخلوط اضافه کرده و دوباره هم بزنید. سپس مخلوط را در قالب‌های بستنی ریخته و به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید؛ بعد از گذشت این مدت زمان، مخلوط را از فریزر بیرون آورده، با همزن دستی ۱۰ دقیقه هم بزنید و در نهایت مخلوط را داخل ظرفی دربسته در فریزر بگذارید تا کاملاً یخ بزند و آماده شود. بهتر است ۴ تا ۵ ساعت صبر کنید و سپس آن را سرو کنید.

مطلب پیشنهادی:  آش ترخینه را با این روش پخت خوشمزه‌تر کنید

طرز تهیه بستنی خانگی

چند نکته مهم برای طعم‌دهی بهتر به بستنی

  • برای طرز تهیه بستنی خانگی بهتر اگر مایل بودید بستنی ماستی طعم‌دار باشد، قبل از هم‌زدن مخلوط، به مقدار دل‌خواه آب‌لیمو یا آب پرتقال طبیعی در آن بریزید.
  • تزیین روی بستنی طعم آن را دلپذیرتر می‌کند. برای این کار می‌توانید از گیلاس، آلبالو، انار یا مغز پسته، آجیل‌ها، تکه‌های مرکبات و… استفاده کنید.
  • در موقع طعم‌دهی این قاعده را به خاطر داشته باشید که بهتر است افزودنی‌ها طعمی ترش یا قوی داشته باشند تا شیرینی داخل بستنی را متعادل کنند.
پیشنهاد مطالعه: خورشت بادمجان بدون گوشت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

جوجه ترش دیگی، غذای اصیل گیلانی

یکی از بهترین و آسان‌ترین روش‌های درست کردن جوجه ترش گیلانی، تهیه آن در دیگ یا گمج است؛ که…