خانه سبک زندگی آشپزی (صفحه 43)

آشپزی

3 روش فریز کردن اسفناج، که خواص آن را حفظ می‌کند!

فریز کردن اسفناج

اسفناج جزو سبزیجاتی است که به دلیل آهن و ویتامین بالا، بسیاری از افراد دوست دارند از آن استفاده کنند؛ خصوصا در فصل زمستان که بدن مستعد بیماری است؛ با توجه به مزایای‌ بی‌شمار این سبزی و اینکه غذا و سالادهای متنوعی را می‌توان با آن طبخ کرد، بسیاری از افراد اسفناج را فریز کرده و از آن در طول …

ارزان‌ترین و ساده‌ترین کباب کوبیده خانگی

کباب کوبیده ارزان با سنگدان یکی از روش‌های بسیار خوشمزه و ساده برای تهیه یک کوبیده مقرون‌به‌صرفه در خانه است که شاید برای شما هم جالب باشد. شما می‌توانید از این دستور پخت برای پیک‌نیک و دورهمی‌ها استفاده کنید و یک کوبیده بدون ریزش داشته باشید. سنگدان برای کسانی که مشکل کم‌خونی و فقر آهن دارند یکی از بهترین گزینه‌ها …

طرز تهیه جوجه کباب عسلی بدون نیاز به منقل

طرز تهیه جوجه کباب

جوجه کباب جزو آن دسته از غذاهای اصیل ایرانی است که در بینم مردم طرفداران بسیاری دارد؛ چرا که افراد می‌توانند با توجه به ذائقه خود و خانواده، از مواد اولیه متفاوتی برای مزه دار کردن جوجه کباب استفاده کند؛  اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که از طعم‌دهنده‌های تکراری برای طعم‌دار کردن جوجه خسته شده‌اید و …

علی نازک، غذای خوشمزه ترکی

علی نازک

علی نازک یک غذای بسیارخوشمزه ترکی است. اگر بادمجان دوست دارید مطمئنا عاشقش می‌شوید. علی نازک از مواد مختلفی درست می‌شود. با دلتامگ همراه باشید تا طرز تهیه علی نازک این غذای خوشمزه را یاد بگیرید. مواد لازم برای تهیه علی نازک بادمجان بزرگ ۳ عدد نمک به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم ماست ۱ لیوان سیر ۲ حبه گوشت چرخ‌کرده …

گردو پلو با مرغ ریش ریش، غذای مجلسی ایرانی

گردو پلو با مرغ ریش ریش یکی از پلو‌های بسیار خوشمزه و مجلسی است که شما می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این پلو برای مهمانی‌ها نیز گزینه خوبی به شمار می‌رود. غذاهایی که با مرغ تهیه می‌شوند معمولا ساده هستند. با دلتامگ همراه باشید. مواد لازم برای تهیه گردو پلو با مرغ ریش ریش برنج ۳ پیمانه گردو …

خوراک مرغ و اسفناج، غذایی 3 سوته که عاشق آن می‌شوید

خوراک مرغ

اسفناج جزو یکی از بهترین سبزیجاتی است که در فصل پاییز و زمستان رشد می‌کند؛ این سبزی در کنار طعم بسیار خوبی که دارد، برای بدن مقوی بوده و می‌تواند یکی از مهم‌ترین نیاز بدن، که آهن است را تامین کند؛ یکی دیگر از دلایل محبوبیت اسفناج، این است که می‌توان غذاهای متنوعی را با آن درست کرد؛ خوراک مرغ …

تهیه حلیم بادمجان بدون گوشت

حلیم بادمجان بدون گوشت یکی از روش‌های بسیار خوشمزه برای تهیه یک خوارک عالی و ساده است که‌ می‌توانید بدون گوشت و مرغ آن را تهیه کنید. حلیم بادمجان بدون گوشت برای کسانی که گیاه‌خوار هستند یا منع مصرف گوشت دارند گزینه خوبی‌ است. شما‌ می‌توانید این غذا را برای شام یا ناهار و دورهمی خود تهیه کنید. با دلتامگ همراه …

4 مدل غذای لقمه ای خوشمزه، برای زمانی که وقت آشپزی ندارید

غذای لقمه ای

یکی از بزرگ‌ترین دغدغه خانم‌ها و آقایانی که آشپزی می‌کنند، درست کردن غذا هنگامی است که زمان کمی داریم؛ در چنین مواقعی انتخاب یک غذای لقمه ای خوشمزه که در مدت رمان کمی آماده شود، می‌تواند به ما کمک بسیاری کند؛ اما انتخاب انواع غذاهای قلمه ای که طعم و مره خوبی داشته باشد و بتوان از آن در مهمانی‌ها …

ترفندهای پختن قورمه سبزی مجلسی

در سبزی قورمه سبزی اسفناج یا برگ چغندر را برای لعابدار شدن خورشت استفاده می‌کنند. ولی اسفناج بهتر از برگ چغندر است. چنانچه برگ چغندر به سبزی قورمه اضافه می‌کنید بسیار کم بزنید. زیرا خورشت را زیادی لعاب‌دار می‌کند. همین طور طعم اسفناج در خورشت قورمه سبزی بهتر از برگ چغندر است. در این مطلب از دلتامگ راز سیاه شدن قورمه …

6 ترفند کاربردی برای گرفتن تلخی بادمجان قبل و بعد از سرخ کردن

گرفتن تلخی بادمجان

بادمجان جزو آن دسته از صیفی جاتی است که بسیاری از افراد به آن علاقه دارند؛ چرا که می‌توانند غذاهای مختلفی را با آن طبخ کنند؛ به همین دلیل هنگام خرید بادمجان سعی می‌کنند بادمجان‌ها سالم و بدون لکه باشد؛ اما در بیساری از مواقع بازهم شاهد آن هستیم که بادوجان‌ها بعد از پوست گرفتن و یا حتی طبخ، تلخ …

1...424344...70صفحه 43 از 70

پیشنهاد سردبیر

مسکن مهر پردیس

نکات مهم برای خرید و فروش مسکن مهر پردیس

با توجه به افزایش فراوان قیمت مسکن در تهران، بسیاری از افراد تصمیم به خرید خانه در شهرهای حومه پایتخت گرفتند؛ همین امر باعث شد خرید آپارتمان در پردیس به ویژه واحدهای مسکن مهر رونق چشمگیری یابد.

تبلیغات

مطالب پیشنهادی