راز باغ های معلق بابل چیست؟ + ویدیو

2
2
زمان مطالعه: 2 دقیقه
درباره باغ های معلق بابل چیزی شنیده‌اید؟ آیا باغ‌ها طبق افسانه‌ها در هوا معلق بوده‌اند؟ چه کسی دستور ساخت چنین باغ‌های عجیب و شگفت‌انگیزی را صادر کرد؟ مکان دقیق این باغ‌ها کجا بوده است؟

 

باغ های معلق بابل یکی از عجایب هفت‌گانه جهان است که رازهای سربه‌مهر آن هنوز بعد از گذشت قرن‌ها حل نشده است. دلتامگ در این مقاله به سراغ افسانه‌ها رفته است، با ما همراه باشید.

  • باغ های معلق بابل

یکی از عجایب هفت‌گانه جهان باستان باغ‌هایی بوده که طبق افسانه‌های در آسمان شناور و معلق بوده‌اند. در سال 605 قبل از میلاد پادشاهی در منطقه بابل حکومت می‌کرده که نامش بخت‌النصر بوده است. بخت‌النصر چهل و سه سال زمام حکمرانی بابل را در اختیار داشته است. بخت‌النصر دوم در زمان حکومتش باعث شکوفایی شهر بابل شد و این شهر را به اوج شکوه و جلال غیر‌قابل تصوری رساند.

شکوه، عظمت و جلال این شهر به‌گونه‌ای بوده که همه را حیرت‌زده می‌کرده است. نقطه اوج قدرت‌نمایی و شکوه شهر، باغ‌ های معلقی بودند که از فرسنگ‌ها دورتر کاملا هویدا می‌شدند.

بخت‌النصر به ساختن مجموعه‌های شگفت‌انگیزی از معابد، خیابان‌ها، کاخ‌ها و دیوارها علاقه داشت و با همین نام در تاریخ معروف شده است؛ اما پادشاه قدرتمند بابل این باغ‌ها را منحصرا برای ملکه خویش ساخته است.

آمیتیس همسر پادشاه بخت‌النصر دوم بوده که در واقع دختر شاهزاده خانمی از سرزمین مادها بوده است. سرزمینی که آمیتیس از آنجا آمده بود بسیار سرسبز و زیبا با گیاهان و کوه‌های سر به فلک کشیده بوده است. درحالی‌که بابل سرزمینی در فلاتی خشک و گرم بود. پادشاه تصمیم گرفت برای خوشحال کردن همسرش کوهی مصنوعی با باغ‌هایی سرسبز و زیبا بسازد.

باغ های معلق بابل در حقیقت معلق نبودند؛ بلکه باغ‌های سرسبز زیبایی بر طبقات مختلف یک هرم مکعبی عظیم به طول و عرض 122 متر با ارتفاع 44 متر یا به باور برخی مورخان 100 متر بوده‌اند که حتی با دیوارهای بیرونی شهر هم‌پوشانی داشته‌اند. بخت‌النصر این‌گونه منظره شگفت‌انگیزی از یک کوه مصنوعی سرسبز در دل فلاتی خشک و بی‌آب‌وعلف را خلق کرد که هرکس آن‌ها را می‌دید انگشت حیرت به دهان می‌گرفت.

مطلب پیشنهادی:  در این دریاچه از نگاه شیطان در امان نیستید

باغ های معلق بابل

  • باغ های معلق بابل کجاست؟

در لیست عجایب هفت‌گانه جهان باغ های معلق بابل تنها موردی است که هنوز هم مکان دقیق آن مشخص نیست. تنها افسانه‌ای از آن وجود دارد که به‌عنوان یک شاهکار باستانی شناخته می‌شود.

مورخان معتقدند که این باغ‌ها در قرن دوم قبل از میلاد بر اثر چندین زلزله از بین رفته‌اند؛ اما آثاری از کاخ‌هایی باشکوه و عظیم در کشور عراق امروزی پیدا شده که برخی معتقدند ممکن است متعلق به همین باغ‌های افسانه‌ای باشد.

  • عکس واقعی باغ های معلق بابل

به گفته مهندسان امروزی اگر در زمان باستان چنین باغ‌هایی وجود داشته است پس روزانه چیزی نزدیک به هفت گالن آب برای آبیاری گیاهان، درختان، درختچه‌ها و گل‌های موجود در باغ لازم بوده است.

همچنین آن‌ها معتقدند که ارتفاع کوه مصنوعی ساخته شده 30 متر بوده است. همچنین آن‌ها احتمال می‌دهند نابودی باغ‌ها به‌خاطر جنگ یا زمین‌لرزه بوده است. باغ‌ها هیچ‌گاه در هوا معلق نبوده‌اند؛ بلکه چون از سطح زمین فاصله داشتند مردم آن‌ها معلق می‌دیدند.

 

تعداد کلمات مطلب: 481

اپلیکیشن مجله دلتا

2 دیدگاه

  1. ناشناس

    10 شهریور 1402 در 0:04 ق.ظ

    بسیار عالی

    پاسخ

    • نگین آشناگر

      13 شهریور 1402 در 4:11 ب.ظ

      ممنون دوست عزیز از همراهی شما

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در گردشگری

همچنین بخوانید

سریع ترین راه های سفر از تهران به اصفهان

مطلب امروز ما در مورد سریع‌ترین راه سفر از شهر تهران به اصفهان است. مسافت ما بین این دو شه…