خورشت آلو مسما با رب انار

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
خورشت آلو مسما با رب انار یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مرغ و آلو و رب انار درست می‌شود.
خورشت آلو انواع گوناگونی دارد و هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ می‌شود. وقتی این خورشت با مرغ درست شود، آلو مسما نام دارد که یکی از خورشت‌های پرطرفدار ایرانی است. برای آشنایی با طرز تهیه خورشت آلو مسما با رب انار با دلتامگ همراه باشید.

مواد لازم :

  • مرغ: ۴ قطعه
  • برگه قیسی: یک چهارم لیوان
  • آلو خورشتی: نصف لیوان
  • زرشک:۲ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه‌‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • رب انار: ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
  • پیاز: یک عدد
  • شکر: به میزان لازم

خورشت لو مسماآ

طرز تهیه خورشت آلو مسما با رب انار :

پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا سبک و رنگ آن طلایی شود. ادویه‌ها را به پیاز داغ افزوده و تفت دهید.

تکه‌های مرغ را به مواد بیفزایید و دوباره تفت دهید تا ادویه‌ها به خورد مرغ بروند. حدود ۱۰ دقیقه برای این کار کافی است؛ سپس رب گوجه‌فرنگی را افزوده و کمی تفت دهید تا رنگ رب باز شود و بوی خامی آن از بین برود.

مطلب پیشنهادی:  ماجراجویی در دل آمازون ایران

آلو خورشتی و برگه قیسی و زرشک را از قبل شسته و حدود یک ربع خیس کنید. پس از خیس خوردن، با رب انار به مواد اضافه کرده و تفت دهید.

مقداری آب جوش در حدی که روی مرغ‌ها را کاملا بپوشاند در قابلمه بریزید. در قابلمه را ببندید و حدود دو ساعت روی شعله ملایم بگذارید تا خورشت پخته شود و جا بیفتد.

نیم ساعت آخر پخت غذا، به مقدار دلخواه شکر اضافه کرده و میزان ترشی یا شیرینی غذا را بنا به ذائقه اندازه کنید. در آخر باید حدود یک لیوان از آب خورشت باقی بماند و خورشت غلیظ شده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

طرز تهیه ترشی بندری تند

ترشی بندری یکی از مواردی است که اگر با غذا میل کنید، اشتهایتان را زیاد می‌کند. ترشی بندری …