فوت‌وفن‌های پخت شیرینی نخودچی در خانه

1
11
زمان مطالعه: 2 دقیقه
اگر شیرینی شما ترک می‌خورد یا وا می‌رود باید یک سری نکات را رعایت کنید تا بهترین شیرینی را همانند شیرینی‌های بیرون در منزل داشته باشید.
فوت و فن های پخت شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌های مخصوص عید است که شما می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید، زیرا بسیار راحت درست می‌شود و با چند قلم مواد بهترین شیرینی خانگی را خواهید داشت. در این مطلب فوت و فن های پخت شیرینی نخودچی را می‌توانید مشاهده کنید. با دلتامگ همراه باشید.

فوت و فن های پخت شیرینی نخودچی

مهم‌ترین کته‌ای که باید هنگام تهیه شیرینی نخودچی به آن توجه کنید، استفاده از روغن شفاف است برای این منظور باید روغن را روی بخار کتری حل کنید یک ساعت بگذارید داخل یخچال و بعد اجازه دهید به دمای محیط برسد و به عنوان روغن صاف می‌توانید داخل شیرینی استفاده کنید.

  • برای اندازه‌گیری می‌توانید از لیوان‌های دسته‌دار فرانسوی به عنوان پیمانه استفاده کنید.
  • برای تابه رژیمی واشر دور تابه رو دربیاورید و برای تابه معمولی حتما دم‌کنی قرار دهید.
  • اگر شیرینی را بدون فر و داخل تابه تهیه می‌کنید حتما از شعله پخش کن با حرارت ملایم استفاده کنید.
  • تا زمانی که شیرینی داغ است به آن دست نزنید وگرنه پودر می‌شود، حتما صبر کنید تا کاملا خنک شود و بعد از روی سینی جدا کنید.
  • مواد را زیاد ورز ندهید وگرنه به روغن می‌افتد.
  • برای راحت بریدن شیرینی، کاتر را داخل آرد بزنید.
  • زمان دقیق برای پخت در فر برقی، گازی و توستر:
  • داخل فر گازی در دمای ۱۷۰ درجه طبقه بالای فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید.
  • یکی از فوت و فن های پخت شیرینی نخودچی این است که شیرینی را در فر برقی با دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید.
  • شیرینی را داخل توستر با کمترین درجه‌ای که می‌شود یعنی ۱۰۰ درجه و در طبقه پایین به مدت ۱۲ دقیقه قرار دهید.
مطلب پیشنهادی:  3 روش ساده برای تهیه پودر پیاز خانگی

فوت و فن های پخت شیرینی نخودچی

فوت و فن های پخت شیرینی نخودچی

  • اگر آرد و پودر قند را الک نکنید، در آخر شیرینی شما ترک می‌خورد.
  • ترجیحا از سینی تیره‌رنگ استفاده نکنید.
  • کاغذ روغنی را نباید چرب کنید.
  • جای پودر قند می‌توانید شکر را آسیاب و از الک رد کنید.
  • روغن و پودر قند و هل را حتما خوب بزنید سفید و سبک شود و کاسه را دورگیری کنید.
  • برای اینکه شیرینی باکیفیت‌تری داشته باشید بهتر است آرد نخود را خودتان در منزل تهیه کنید.
  • برای روی شیرینی نخودچی می‌توانید از خلال پسته استفاده کنید یا کمی خلال دندان را داخل زعفران بزنید.

تعداد کلمات مطلب: 380

اپلیکیشن مجله دلتا

یک نظر

  1. روشنک

    2 اسفند 1402 در 4:26 ب.ظ

    عالی و آموزنده است

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

دشت لاله‌های واژگون کجاست؟

دشت لاله‌های واژگون، یکی از جاذبه‌های گردشگری ایران هستند که با رسیدن فصل بهار و اردیبهشت …