پاستیل هندوانه ای کشدار، مخصوص شب یلدا

0
8
زمان مطالعه: 3 دقیقه
غیر از شب یلدا هر وقت که فرصت داشته باشید می‌توانید این پاستیل هندوانه‌ای را تهیه کنید.

پاستیل هندوانه ای خانگی یک پیشنهاد عالی و خوشمزه برای شب یلدا است. پاستیل‌های خانگی خیلی خوشمزه‌تر از پاستیل‌های شرکتی هستند. طرز تهیه این پاستیل هم بسیار ساده و آسان است و راحت تهیه می‌شود. این روش برای بچه‌هایی که عاشق پاستیل هستند هم فوق‌العاده جذاب به نظر می‌رسد. شما می‌توانید این پاستیل را با قالب و بدون قالب داخل ظرف‌های پلاستیکی نیز تهیه کنید. با دلتامگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پاستیل هندوانه ای خانگی

  • ژله انار ۱/۲ بسته
  • ژله لیمو یا کیوی ۱/۲ بسته
  • ژله آلوئه ورا ۱/۲ بسته
  • پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر ولرم ۲ قاشق غذاخوری
  • گلوکز ۳ قاشق غذاخوری
  • آب جوش ۳ لیوان

پاستیل شب یلدا

طرز تهیه پاستیل هندوانه ای خانگی

برای تهیه این پاستیل‌ها به قالب سیلیکونی احتیاج داریم. داخل قالب سیلیکونی را کاملا چرب کنید و کنار بگذارید.

مرحله اول

۳ کاسه جداگانه برای ترکیب هر کدام از ژله‌ها بردارید. سپس ۳ لیوان آب جوش بریزید. بهتر است یک کتری آب جوش آماده روی حرارت ملایم داشته باشید تا ژله‌ها را به صورت بن ماری تهیه کنید.

مرحله دوم

ژله قرمز و ۱ قاشق پودر ژلاتین و آب سرد را با هم مخلوط کنید. ظرف ژله را روی بخار کتری بگذارید تا به صورت بن ماری ژلاتین کاملا حل شود. سپس این مواد را همراه ۱ قاشق گلوکز با قاشق یا همزن دستی هم بزنید تا مایع شفافی به دست آید. داخل قالب‌ها را تا نصف از ژله قرمز رنگ بریزید. قالب را در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

مرحله سوم

ژله آلوئه ورا را با ۱ قاشق پودر ژلاتین و آب سرد مانند دفعه قبل با هم مخلوط و ظرف را روی بخار کتری بگذارید. دوباره مایع را به همراه ۱ قاشق گلوکز کاملا هم بزنید تا مایع شفافی به دست آید. مجددا قالب‌ها را تا نصفه ‍ژله آلوئه ورا بریزید. وقتی مایع شفاف شد ظرف را از روی کتری بردارید و بگذارید تا خنک شود.

مطلب پیشنهادی:  سفری دلچسب به دره عشق

شیر را در ظرف دیگر و روی بخار کتری بگذارید تا ولرم شود. شیر و ژله آلوئه ورا باید هم‌دما باشند. برای سنجش این کار نوک انگشت کوچک خود را در شیر و ژله بزنید تا دمای آن را حس کنید. شیر را به آرامی داخل ژله بریزید و هم بزنید تا شفاف و سفید رنگ شود. سپس مایع سفید را روی ژله قرمز که از قبل سفت شده بریزید و ۱۵ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا ببندد.

مرحله چهارم

ژله لیمو یا کیوی را هم مانند مرحله قبل با ۱ قاشق پودر ژلاتین و آب سرد و بعد ۱ قاشق دیگر گلوکز آماده کنید. قالب را از یخچال درآورید و روی مایع سفید رنگ که سفت شده بریزید. قالب را داخل یخچال بگذارید و ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا پاستیل هندوانه ای خانگی شما کاملا سفت شود.

مرحله پنجم

بعد از ۲۰ دقیقه قالب را از یخچال خارج کنید و با فشار دست به زیر قالب، پاستیل‌ها را به آسانی درآورید. برای تزیین می‌توانید از شکلات‌های اشکی استفاده کنید که شبیه هسته هندوانه شود. پاستیل‌های خوشمزه شما آماده شد.

نکات کلیدی در تهیه پاستیل هندوانه ای خانگی

  • گلوکز برای شفافیت و کشدار شدن پاستیل‌ها استفاده می‌شود.
  • کف قالب‌های سیلیکونی را کمی چرب کنید.
  • اگر دوست داشتید می‌توانید کمی شکر به مواد اضافه کنید.
  • برای هسته هندوانه‌ها هم می‌توانید تخم خرفه بریزید.
  • برای رنگ سفید ژله آلوئه ورا می‌توانید بستنی وانیلی یا خامه هم استفاده کنید.
  • اگر قالب سیلیکونی ندارید، می‌توانید پاستیل‌ها را در هر قالبی که در خانه دارید بریزید و در آخر کار به هر شکلی دوست داشتید برش بزنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خواص اعجاب انگیز سماق

سماق که از دیرباز در آشپزی ایرانی و طب سنتی جایگاه ویژه ای داشته است، به عنوان ادویه ای خو…