تهیه پیتزا با نان لواش در ماهیتابه

0
11
زمان مطالعه: 2 دقیقه
این غذا روش خوبی برای تهیه پیتزا است مخصوصا زمانی که شما زمان کافی برای تهیه نان پیتزا ندارید و می‌خواهید یک پیتزای سالم و خانگی داخل ماهیتابه تهیه کنید.
پیتزا با نان لواش

پیتزا با نان لواش یکی از روش‌های بسیار خوشمزه و ساده است. این پیتزا اصلا خشک نمی‌شود و خیلی راحت و فوری است و دیگر نیازی به فر ندارید و لازم نیست دو ساعت خمیر را آماده کنید و می‌توانید در کمتر از ۲۰ دقیقه یک پیتزای سالم و خانگی داشته باشید. شما‌ می‌توانید این پیتزا را با انواع مواد مانند گوشت یا مرغ یا سوسیس و کالباس تهیه کنید و کافی است کمی خلاقیت به خرج دهید. با ذلتامگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا با نان لواش

  • نان لواش نرم ۱ عدد
  • سس کچاب ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • مرغ یا گوشت چرخ کرده یا سوسیس و کالباس به مقدار لازم
  • ذرت پخته‌شده ۱/۴ پیمانه
  • فلفل دلمه ۱ عدد
  • قارچ ۵ عدد
  • فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم

پیتزا فوری

طرز تهیه پیتزا با نان لواش

مرحله اول

می‌توانید از مرغ ریش‌ریش یا خردشده استفاده کنید. برای این کار مرغ را به همراه ۱ عدد پیاز و کمی ادویه بگذارید تا بپزد. سپس آن را ریش ریش کنید.‌ می‌توانید سوسیس و کالباس را خرد کنید و کمی تفت دهید. اگر‌ می‌خواهید از گوشت استفاده کنید باید گوشت را به همراه یک پیاز کمی تفت دهید تا سبک شود و بعد از روی حرارت بردارید.

مرحله دوم

فلفل دلمه را بشویید و ریز خرد کنید. قارچ‌ها را بشویید و خرد کنید و به همراه حرارت بالا تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. ذرت را‌ می‌توانید خودتان در منزل بخارپز کنید یا از کنسرو استفاده نمایید.

مطلب پیشنهادی:  با ۵ دمنوش معجزه‌آسای سلامت قلب آشنا شوید

پیتزا تابه ای

مرحله سوم

حالا باید تابه مورد نظر را کمی چرب کنید و نان لواش را در اندازه تابه برش بزنید و کف تابه قرار دهید. سپس سس کچاپ را روی نان پخش کنید و بعد پنیر بریزید. حالا نوبت اضافه کردن مرغ یا کالباس و گوشت است. بعد قارچ و ذرت و فلفل دلمه و در انتها کمی فلفل سیاه و آویشن روی مواد بریزید.

مرحله چهارم

حالا باید این لایه‌ها را تکرار کنید. یعنی دوباره نان لواش برش بزنید و روی مواد قبلی قرار دهید و بعد مواد مرغی و پنیر پیتزا بریزید. به هر تعداد که دوست دارید لایه‌ها را ادامه دهید و در انتها روی مواد کمی آب اسپری کنید و با پنیر پیتزا بپوشانید. در تابه را ببندید و روی شعله‌پخش‌کن که از قبل گرم‌شده به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا پنیر ذوب شود.

نکات کلیدی در تهیه پیتزا با نان لواش

  • این پیتزا را‌ می‌توانید در فر نیز تهیه کنید و با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه زمان دهید تا پنیر ذوب شود.
  • مواد مورد استفاده دلخواه است.
  • روی لایه آخر را حتما آب اسپری کنید تا خشک نشود.

تعداد کلمات مطلب: 435

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

دلایل اصلی پف نکردن کیک خانگی

پف نکردن کیک خانگی یکی از مشکلاتی است که بسیاری از خانم‌ها را از پخت کیک منصرف می‌کند. حال…