شامی لبنانی، غذای مناسب ذائقه ایرانی

0
10
زمان مطالعه: 2 دقیقه
شامی‌ها یکی از غذاهای بسیار جذاب و پر طرفدار بین ما ایرانی هستند که طعم و مزه فوق‌العاده‌ای دارند و علاوه بر ایران در هند و لبنان و افعانستان نیز این غذای ساده تهیه می‌شود و اکثریت مردم شامی را با کتلت اشتباه می‌گیرند.
شامی لبنانی

شامی لبنانی یکی از شامی‌های بسیار خوشمزه است و همان‌طور که از اسم این غذا مشخص است مربوط به کشور لبنان‌ می‌شود و طعم و مزه بسیار خوبی دارد. این شامی از مخلوط گوشت چرخ‌کرده و سویا تهیه‌ می‌شود و شما‌ می‌توانید به همراه نان تازه یا برنج و کته زعفرانی آن را سرو کنید. با دلتامگ همراه باشید تا طرز تهیه شامی لبنانی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه شامی لبنانی

  • گوشت چرخ‌کرده ۱۰۰ گرم
  • سویا چرخ شده ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد سفید یا نخودچی ۳ قاشق غذاخوری
  • سبزی (شامل: تره، گشنیز، جعفری) ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز ۱ عدد بزرگ
  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

کتلت

طرز تهیه شامی لبنانی

مرحله اول

ابتدا سویا را کمی در آب‌جوش خیس کنید تا آب را به خود جذب کند. سپس آبکش کنید و با دست فشار دهید تا آب اضافی سویا گرفته شود. بعد داخل میکسر یا غذاساز بریزید و آن را پوره کنید.‌ می‌توانید به مقدار زیاد سویا را چرخ کنید و در فریزر قرار دهید.

مرحله دوم

در ادامه پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید. آب پیاز را با دست بگیرید تا مانع وا رفتن شامی نشود. سپس داخل یک کاسه گوشت و سویا و سبزی خردشده و تخم‌مرغ و ادویه‌ها را اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید تا به خوبی منسجم شود. روی کاسه را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.

مطلب پیشنهادی:  دری به سوی بهشت تنکابن

طرز تهیه شامی لبنانی

مرحله سوم

بعد از نیم ساعت داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. از مواد شامی بردارید و آن را به صورت دلخواه گرد یا بیضی شکل دهید و داخل روغن داغ سرخ کنید. در انتها روی دستمال روغن‌گیر قرار دهید و به همراه دورچین دلخواه سرو نمایید. این شامی را در کنار سس مایونز بدون تخم‌مرغ در ۵ دقیقه نوش جان نمایید.

نکات کلیدی در تهیه شامی لبنانی

  • بهتر است حرارت موقع سرخ کردن کم باشد تا شامی‌ها به خوبی مغزپخت شود.
  • می‌توانید از سبزی خشک نیز استفاده نمایید.
  • اگر آب پیاز و سویا را خوب بگیرید و گوشت شما یخ‌زده نباشد، اصلا شامی وا نمی‌رود.
  • افزودن آرد باعث‌ می‌شود شامی‌ها منسجم‌تر باشند.
  • می‌توانید از انواع سس‌ها برای سرو این شامی استفاده کنید.

تعداد کلمات مطلب: 357

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

شخصیت‌شناسی براساس گروه‌ خونی!

تاکنون درباره شخصیت‌شناسی براساس گروه‌ خونی چیزی شنیده‌اید؟ علم جدید و تحقیقات گسترده نشان…