آدو کمپیول را پدر تیرامیسو در جهان می‌شناسند

0
0
زمان مطالعه: 3 دقیقه
رستوران کمپیول، Le Beccherie، مدت‌هاست که زادگاه تیرامیسو، دسر شیرین ایتالیایی که در سر میز شام به محبوبیت جهانی تبدیل شده است، در نظر گرفته می‌شود.
آدو کمپیول

تیرامیسو یک دسر محبوب ایتالیایی است که به طور سنتی با کوکی‌های لیدی فینگر، پنیر ماسکارپونه، تخم مرغ، شکر، قهوه و پودر کاکائو درست می‌شود.

طبق یک نظریه رایج، تیرامیسو در دهه 1960 در منطقه ونتو ایتالیا اختراع شد. گفته می‌شود که توسط یک سرآشپز شیرینی‌پزی یا آشپز در ترویزو به نام آدو کمپیول، شهری در نزدیکی ونیز ساخته شده است. با این حال، خیلی دقیق نمی‌توان گفت که شخص، رستوران یا مؤسسه دقیق مرتبط با اختراع تیرامیسو چه کسی است. با دلتا مگ همراه باشید تا درباره این مرد مشهور بیشتر بدانید.

طی سال‌ها، تیرامیسو محبوبیت جهانی پیدا کرده و به یک دسر محبوب در بسیاری از کشورها تبدیل شده است. نام آن، «تیرامیسو» در زبان ایتالیایی به «مرا بلند کردن» یا «بالا بردن من» ترجمه می‌کند که نشان‌دهنده ویژگی‌های لذت‌بخش و انرژی‌بخش آن است.

تیرامیسو

آدو کمپیول کیست؟

رستوران‌دار آدو کمپیول که رسانه‌های ایتالیایی او را پدر تیرامیسو می‌نامند، در سن ۹۳ سالگی درگذشت. آدو کمپیول صاحب رستوران Le Beccherie بود، رستورانی در ترویزو در شمال ایتالیا که در آن دسر معروف توسط همسرش و یک سرآشپز درست می‌شد.

این غذا با بیسکویت های آغشته به قهوه و ماسکارپونه در سال 1972 به منوی غذا اضافه شد اما هرگز توسط خانواده ثبت اختراع نشد. از آن زمان به بعد به یکی از اصلی‌ترین غذاهای ایتالیایی تبدیل شده است که توسط سرآشپزهای سراسر جهان اقتباس شده است.

اختلافات طولانی مدتی در مورد منشاء تیرامیسو وجود داشته است، از جمله ادعاهایی مبنی بر اینکه این تیرامیسو به عنوان یک ماده مخدر در یک فاحشه خانه در ترویزو سرو می‌شد.

نورما پیلی، که در سال 2015 درگذشت، دسری از دهه 1950 سرو کرد و آن را تکه ماسکارپونه نامید تا اینکه ظاهراً بازدیدکنندگان هتلی در استان شمالی اودینه آن را به تیرامیسو تغییر دادند.

با این حال، به طور گسترده تصور می‌شود که این دستور غذا در رستوران Campeol در ترویزو توسعه یافته است.

مطلب پیشنهادی:  لاغری با چند راهکار ساده

لوکا زایا، فرماندار منطقه ونتو، از جمله کسانی بود که بعد از مرگش و به احترام او ادای دین کرد و در توییتی نوشت که این شهر «یک ستاره دیگر را در تاریخ غذا و شراب خود از دست داده است.»

Le Beccherie توسط خانواده Campeol در سال 1939 افتتاح شد و Campeol در پایان جنگ جهانی دوم این تجارت را بر عهده گرفت.

به گفته سرآشپز روبرتو لینگوانوتو، این غذا در نتیجه تصادف حین تهیه بستنی وانیلی و یک کیک اتفاق افتاده است.

آقای لینگوانوتو مقداری پنیر ماسکارپونه را در یک کاسه تخم مرغ و شکر ریخت و بعد از اینکه متوجه طعم مطبوع مخلوط شد، به همسر آدو کمپیول یعنی آلبا گفت.

تهیه تیرامیسو

آدو کمپیول و همسرش این دسر را با افزودن اسفنج‌های لیدی فینگر آغشته به قهوه و پاشیدن آن با پودر کاکائو کامل کردند و آن را “Tiramisù” نامیدند که به انگلیسی «مرا انتخاب کن» ترجمه می‌شود.

این غذا در سال 1981 در شماره 1981 Veneto منتشر شد که یک نشریه محلی اختصاص داده شده به غذا و شراب است و اکنون یکی از شناخته‌شده‌ترین دسرهای ایتالیا است.

انواع تیرامیسو دارای الکلی مانند رام یا مارسالا هستند، اما دستور اولیه – که توسط آکادمی آشپزی ایتالیا در سال 2010 تایید شده است – بدون الکل بود، زیرا برای کودکان در نظر گرفته شده بود و باید مناسب باشد.

این مطلب اصلاح شده است تا ادعاهای گسترده‌تری را در مورد اختراع تیرامیسو برای شما نشان دهد.

پیشنهاد مطالعه: برای دیدن مطالب بیشتر تمیز کردن کاشی با چند روش ساده و خانگی را بخوانید.

تعداد کلمات مطلب: 566

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در سبک زندگی

همچنین بخوانید

از این3 فواید آب سیب زمینی غافل نشوید

فواید آب سیب زمینی بسیار زیاد است. شما می‌توانید به راحتی با استفاده از این سبزیجات ارزان …