ته انداز باقالی، یک غذای خوشمزه و جذاب

11
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
باقالی ارزش غذای بالایی دارد که برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مناسب است. باقالی بیشتر با شوید سرو می‌شود و شما می‌توانید برای رفع کم‌خونی از آن استفاده نمایید.
ته انداز باقالی، یک غذای خوشمزه و جذاب

ته انداز باقالی یکی از پلو‌ها و ته‌دیگ‌های بسیار خوشمزه و جذاب است که شما می‌توانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید. می‌توانید از هر قسمت از مرغ که دوست دارید برای تهیه این غذا استفاده کنید و بهتر است از کتف و بال یا سینه استفاده نمایید تا مغز پخت‌تر شود. باقالی پلو همیشه یکی از غذا‌های اصیل ما ایرانی‌ها است که در مهمانی جزء غذاهای بسیار پر طرفدار و محبوب است. با دلتامگ همراه باشید تا طرز تهیه ته انداز باقالی پلو را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه ته انداز باقالی پلو

  • برنج خیس خورده ۲ پیمانه
  • شوید خشک ۳ قاشق غذاخوری
  • باقالی ۱/۲ پیمانه
  • کره و زعفران به مقدار لازم
  • تکه‌های مرغ ۲ عدد
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم

ته دیگ باقالی پلو

طرز تهیه ته انداز باقالی پلو

مرحله اول

ابتدا باید برنج را با کمی نمک خیس کنید و کنار بگذارید. تکه‌های مرغ را بشویید و داخل یک کاسه قرار دهید و با ادویه‌ها و کمی زعفران و یک پیاز خرده‌شده خوب ماساژ دهید و ۱ ساعت بگذارید تا مرغ‌ها مزه‌دار شوند.

مرحله دوم

در ادامه باید باقالی را تمیز کنید یا از باقالی فریزشده استفاده نمایید. برنج را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا دانه‌های برنج کمی نرم شود. وقتی به این مرحله رسید باقالی را به همراه شوید به مواد اضافه کنید و بگذارید تا خوب برنج نرم شود.

مطلب پیشنهادی:  ماکارونی با لوبیا سبز، طعمی ویژه و بی‌نظیر

طرز تهیه ته انداز باقالی پلو

مرحله سوم

در ادامه باید برنج را آبکش کنید و کف قابلمه مورد نظر کره و زعفران و روغن بریزید و قطعات مرغ مزه‌دارشده را بچینید و بعد باقالی آبکش‌شده را روی مرغ بریزید و سطح آن را صاف کنید. به دلخواه کمی دارچین بپاشید تا سردی باقالی گرفته شود و بعد ۴۰ دقیقه دم بگذارید تا غذای شما دم بکشد و در انتها کمی کره و زعفران روی ته انداز بریزید با سالاد دلخواه سرو کنید.

نکات کلیدی در تهیه ته انداز باقالی پلو

  • بهتر مرغ‌ها را از سمت پوست داخل قابلمه قرار دهید.
  • اگر از تکه‌های بزرگ استفاده می‌کنید حتما قابلمه را روی شعله‌پخش‌کن قرار دهید تا مرغ‌ها خوب بپزند یا می‌توانید اول مرغ را نیم‌پز و بعد استفاده کنید.
  • به دلخواه می‌توانید مرغ‌ها را داخل سیر و پیاز قرار دهید تا مزه‌دار شود.
  • می‌توانید از شوید تازه نیز استفاده کنید ولی شوید خشک عطر و بوی بیشتری دارد.

تهیه ته انداز باقالی پلو

11 دیدگاه

  1. حوا

    4 مهر 1401 در 8:48 ب.ظ

    عالی

    پاسخ

    • مونا اصفهانی

      6 مهر 1401 در 12:36 ب.ظ

      🌹🌹🌹

      پاسخ

  2. ناشناس

    4 مهر 1401 در 9:26 ب.ظ

  3. ناشناس

    5 مهر 1401 در 2:59 ق.ظ

  4. ناشناس

    7 مهر 1401 در 9:41 ب.ظ

  5. ناشناس

    8 مهر 1401 در 7:47 ق.ظ

  6. ناشناس

    8 مهر 1401 در 6:02 ب.ظ

  7. ناشناس

    8 مهر 1401 در 6:03 ب.ظ

    احسنت ب حسن انتخاب شما، عااااااالی بود

    پاسخ

    • مونا اصفهانی

      9 مهر 1401 در 11:33 ق.ظ

      درود بر شما دوست عزیز و ممنون از همراهی‌تون🌹

      پاسخ

  8. ناشناس

    9 مهر 1401 در 3:29 ق.ظ

  9. ناشناس

    11 مهر 1401 در 0:58 ق.ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

آموزش تصویری خورش ریواس به روش کُردی

ریواس یک گیاه خودرو بهاری است که علاوه بر طعم بسیار لذیذ سرشار از ویتامین است و می‌تواند ب…