کباب قلقلی خوش‌طعم همراه سبزیجات

8
6
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کباب قلقلی با سیخ چوبی یا فلزی به همراه سبزیجات دلخواه تهیه می‌شود و می‌توانید آن را در فر یا روی گاز و داخل تابه تهیه کنید که هر دو روش بسیار ساده و آسان است.
کباب قلقلی خوش‌طعم همراه سبزیجات

کباب قلقلی یکی از کباب‌های بسیار راحت است که‌ می‌توانید برای تنوع غذایی تهیه کنید. اگر هوس یک غذای سریع و سالم را کرده‌اید ولی زمان کافی ندارید‌ می‌توانید کباب قلقلی سیخی را انتخاب کنید زیرا بسیار ساده است و نیاز به مواد خاصی ندارد.‌ می‌توانید به دلخواه کنار این کباب خوشمزه یک سس ربی تهیه یا با گوجه کبابی آن را سرو کنید. با دلتامگ همراه باشید تا طرز تهیه کباب قلقلی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه کباب قلقلی

  • گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • فلفل دلمه ۱ عدد
  • سیب‌زمینی ۱ عدد
  • گوجه‌فرنگی ۲ عدد
  • رب ۱ قاشق غذاخوری
  • آب جوش ۱/۲ پیمانه
  • روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
  • سبزی معطر خشک به دلخواه ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر پاپریکا و پودر سیر به مقدار لازم

دستور تهیه کباب قلقلی

طرز تهیه کباب قلقلی

مرحله اول

ابتدا پیاز‌ها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید. آب پیاز را بگیرید و خوب فشار دهید. سپس با گوشت چرخ‌کرده و ادویه‌های گفته‌شده و سبزی معطر و کمی نمک خوب ورز دهید. اگر مواد خیلی منسجم نبود‌ می‌توانید ۱ الی ۲  قاشق غذاخوری آرد نخودچی به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

در ادامه فلفل دلمه را بشویید و در اندازه‌ای که بتوانید به سیخ بزنید خرد کنید. سیب‌زمینی را نیز پوست بگیرید و به‌صورت اسلایس‌شده و به قطر ۲ سانت برش بزنید. گوجه را نیز خرد کنید. به دلخواه‌ می‌توانید از گوجه گیلاسی نیز استفاده نمایید.

مرحله سوم

حالا از مواد گوشت قلقلی بردارید و در دست گرد کنید. سپس داخل سیخ چوبی بزنید و به‌صورت یکی در میان سبزیجات را اضافه کنید تا سیخ چوبی پر شود. بهتر است برای اینکه سیخ چوبی نسوزد آن‌ها را داخل آب قرار دهید و بعد استفاده کنید. همه مواد را به سیخ بزنید تا تمام شوند.

مطلب پیشنهادی:  این ارایش ساده مخصوص شب یلدا است

طرز تهیه کباب قلقلی

مرحله چهارم

در ادامه باید سس مخصوص این کباب را تهیه کنید. برای این کار داخل یک کاسه رب، آب جوش، روغن، کمی نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را اضافه کنید و هم بزنید تا رب باز شود. سیخ‌های چوبی را داخل دیس چرب‌شده قرار دهید. سس را روی آن بریزید و ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا گوشت و سبزیجات بپزد. برای پخت در تابه نیز سیخ‌ها را داخل تابه بچینید و سس را روی آن بریزید و بگذارید تا گوشت و سبزیجات با حرارت کم بپزد.

نکات کلیدی در تهیه کباب قلقلی

  • اگر بعد از ۴۰ دقیقه سبزیجات نرم نشده بودند زمان بیشتری برای پخت آن‌ها اختصاص دهید.
  • بهتر است از کاغذ روغنی نسوز استفاده کنید تا سیخ‌ها به راحتی از سینی جدا شود.
  • می‌توانید این غذا را با نان یا برنج سرو کنید.

تهیه کباب قلقلی

 

تعداد کلمات مطلب: 434

8 دیدگاه

  1. ناشناس

    15 تیر 1401 در 11:18 ق.ظ

  2. ناشناس

    17 تیر 1401 در 4:40 ب.ظ

  3. ناشناس

    18 تیر 1401 در 11:43 ب.ظ

  4. ناشناس

    22 تیر 1401 در 10:52 ق.ظ

  5. ناشناس

    11 مرداد 1401 در 5:08 ب.ظ

  6. ناشناس

    26 مرداد 1401 در 7:52 ق.ظ

  7. ناشناس

    27 شهریور 1401 در 9:43 ب.ظ

  8. ناشناس

    12 مهر 1401 در 12:37 ب.ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در سبک زندگی

همچنین بخوانید

طرز تهیه مرغ ترش گیلانی با رب انار

مرغ ترش گیلانی با رب انار یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و ساده و مخصوص استان گیلان‌ است…