ماکارونی با پنیر پیتزا بدون فر

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
پخت ماکارونی با پنیر پیتزا در قابلمه بسیار ساده است و نیازی به فر ندارد و شما می‌توانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید.

ماکارونی با پنیر پیتزا یکی از روش‌های بسیار ساده و خوشمزه برای یک غذای خوشمزه و جدید است که می‌توانید با مواد دلخواه آن را تهیه کنید. شما می‌توانید به دلخواه از ترکیب گوشت و سویا برای تهیه این غذا استفاده کنید یا می‌توانید فقط گوشت چرخ‌کرده یا سویا را به کار ببرید. اگر از طعم و مزه‌های یکنواخت ماکارونی خسته شده‌اید بهتر است یک بار طرز تهیه ماکارونی با پنیر پیتزا را تست کنید. با دلتامگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ماکارونی با پنیر پیتزا

  • پیاز ۱ عدد
  • قارچ ۱۰ عدد
  • فلفل دلمه ۱ عدد
  • ذرت ۱/۲ پیمانه
  • گوشت یا سویا ۲۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • ماکارونی ۱ بسته
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن و پاپریکا به مقدار لازم

ماکارونی با پنیر پیتزا

طرز تهیه ماکارونی با پنیر پیتزا

مرحله اول

پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. سپس داخل یک تابه به همراه زردچوبه تفت دهید تا سبک شود. گوشت یا سویای خیس‌خورده را اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت یا سویا خوب سرخ شود. سپس ادویه‌های گفته‌شده را به همراه نمک اضافه کنید.

مرحله دوم

قارچ‌ها را خوب بشویید، خرد کرده و به مواد فوق اضافه کنید و هم بزنید تا آب قارچ کشیده شود. بعد فلفل دلمه نگینی‌شده و ذرت  را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود. سپس رب را بریزید و با سبزیجات سرخ کنید تا نرم شوند و بوی خامی رب گرفته شود.

مطلب پیشنهادی:  ساج کباب لذیذ، غذایی ساده و متفاوت

مرحله سوم

داخل قابلمه کمی آب بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاید. سپس کمی روغن و نمک و زردچوبه اضافه کنید. بعد از قل زدن باید ماکارونی دلخواه را بریزید و صبر کنید تا ماکارونی نرم شود. سپس آن را آبکش کنید و روی ماکارونی آب سرد بریزید و خوب بشویید.

دستور تهیه ماکارونی با پنیر پیتزا

مرحله چهارم

کف قابلمه ته‌دیگ دلخواه را قرار دهید و کمی ماکارونی و مواد میانی و پنیر بریزید. همین‌طور لایه‌ها را ادامه دهید. سپس غذا را ۳۰ دقیقه دم بگذارید تا ماکارونی بپزد و پنیر ذوب شود.

نکات کلیدی در تهیه ماکارونی با پنیر پیتزا

  • می‌توانید سویا را به همراه آب گرم خیس کنید و کنار بگذارید و سپس آبکش کنید.
  • می‌توانید پنیر ورقه‌ای هم به مواد بیفزایید.
  • به دلخواه نخود فرنگی و هویج بخارپز شده یا سوسیس اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

خواص اعجاب انگیز سماق

سماق که از دیرباز در آشپزی ایرانی و طب سنتی جایگاه ویژه ای داشته است، به عنوان ادویه ای خو…