خانه سبک زندگی آشپزی (صفحه 64)

آشپزی

ماکارونی خوشمزه بدون گوشت

ماکارونی گیاهی

طبق روشی که مادرهایمان ماکارونی را می‌پزند، سس ماکارونی به صورت جداگانه آماده می‌شود و در مرحله آخر به ماکارونی پخته شده اضافه می‌شود و پس از کمی هم‌زدن و مدتی دم کشیدن سرو می‌شود. طبق این روش سس کاملا به خورد ماکارونی می‌رود. اما روش دیگری هم وجود دارد که در آن سس و ماکارونی جدا پخته شده و …

طرز تهیه گلاب‌ جامون؛ شیرینی هندی

گلاب جامون

شیرینی گلاب جامون از دسرهای هندی است که با مواد مقوی خود می‌تواند برای کودکان، نوجوانان در سن رشد و همچنین هرکسی که طرفدار شیرینی است مفید باشد. این دسر فقط به میان‌وعده محدود نمی‌شود و می‌توانید در وعده صبحانه آن را سرو کنید یا کمی از این شیرینی را در طول سفر به‌عنوان یک اسنک سریع، همراه داشته باشید. …

سالاد اندونزی، پیش‌غذایی خاص برای مهمانی شما

سالاد اندونزی

یکی از دغدغه خانم‌ها هنگام آشپزی، خصوصا وقتی قرار است برای مهمانی غذا درست کنند، انتخاب یک سالاد هیجان‌انگیز است؛ معمولا در چنین مواقعی دوست دارند با موادی که در خانه دارند، یک سالاد هیجان‌انگیز درست کنند

طرز تهیه شله زرد نذری خوشمزه

طرز تهیه شله زرد

طرز تهیه شله زرد آسان است، فقط فوت و فن‌هایی دارد که با به‌کار بردن آن‌ها می‌توانید یک دسر ساده و خوشمزه به ویژه برای این ایام آماده کنید. برای آشنایی با طرز تهیه یک شله زرد بی‌نظیر، با دلتامگ همراه باشید. مواد لازم تهیه شله زرد برنج 2 پیمانه شکر 5 پیمانه گلاب یک پیمانه نمک یک قاشق چای‌خوری …

ساده‌ترین روش پاک کردن کله پاچه در خانه

تمیز کردن کله پاچه

در زمان‌های قدیم تنها مسافرها و افراد بازاری برای خوردن کله پاچه به مغازه می‌رفتند؛ اما امروزه به دلیل تغییر شرایط زندگی، بسیاری از افراد به دلیل سختی کله پاچه را در خانه پاک نمی‌کنند.

طرز تهیه خیارشور خانگی با نخود و 4 علت کپک زدن آن+ ویدئو

طرز تهیه خیارشور خانگی

اگر اعضای خانواده شما به خوردن خیارشور در کنار وعده‌های غذایی خیلی علاقه دارند، روش‌های مختلفی برای تهیه خیارشور وجود دارد؛ ما در ادامه روشی را به شما معرفی می‌کنیم که بتوانید خیارشور را در همان روز که تهیه می‌کنید، استفاده کنید.

1...636465...70صفحه 64 از 70

پیشنهاد سردبیر

تبلیغات

مطالب پیشنهادی

قلمه زدن رز قرمز با پیاز

قلمه زدن رز قرمز با پیاز

قلمه زدن رز قرمز با پیاز یک روش خاص و جالب است که برای افزایش شانس ریشه‌دهی قلمه‌های گل رز استفاده می‌شود.