دلتابلاگ
تبلیغات
  • خبر و گزارش
  • معرفی محله‌ها
    • محله‌های تهران
    • محله‌های کرج
    • شهر پردیس
    • محله‌های اصفهان
    • محله‌های شیراز
    • محله‌های مشهد
    • جزیره کیش
    • شهر‌های ساحلی شمال
    • محله های سایر شهرها
  • نکات معاملات ملکی
  • دکوراسیون
  • گوناگون
بدون نتیجه
مشاهده همه نتایج
  • خبر و گزارش
  • معرفی محله‌ها
    • محله‌های تهران
    • محله‌های کرج
    • شهر پردیس
    • محله‌های اصفهان
    • محله‌های شیراز
    • محله‌های مشهد
    • جزیره کیش
    • شهر‌های ساحلی شمال
    • محله های سایر شهرها
  • نکات معاملات ملکی
  • دکوراسیون
  • گوناگون
بدون نتیجه
مشاهده همه نتایج
دلتابلاگ
بدون نتیجه
مشاهده همه نتایج
صفحه اصلی رپورتاژ آگهی

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

دلتابلاگ توسط دلتابلاگ
۲۸ آبان، ۱۴۰۴
زمان مطالعه: 1 دقیقه
0 0
0
طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

سمبوسۀ پیتزایی یکی از خوش‌طعم‌ترین اسنک‌هاست که ترکیبی جذاب از تردی سمبوسه و عطر و طعم پیتزا را در یک لقمه ارائه می‌دهد. این غذا یک انتخاب عالی برای میان وعده، مهمانی‌ها و حتی شام سبک است. با مواد ساده و در دسترس درست می‌شود و برخلاف پیتزا نیاز به زمان پخت طولانی ندارد. در ادامه دستور تهیه‌ای کامل و کاربردی ارائه شده تا بتوانید سمبوسۀ پیتزایی را با بهترین کیفیت در منزل آماده کنید.

مواد لازم برای تهیۀ سمبوسۀ پیتزایی

  • نان لواش: ۵ تا ۶ عدد
  • قارچ تازه: ۲۰۰ گرم
  • ژامبون یا سوسیس خردشده: ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای رنگی: ۱ عدد
  • پیاز: ۱ عدد متوسط‌
  • ذرت: به میزان لازم
  • زیتون بدون هسته: به مقدار لازم
  • پنیر پیتزا: ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • ادویه‌های لازم: نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، آویشن
  • روغن برای سرخ کردن
  • کمی سس کچاپ یا سس مخصوص پیتزا برای داخل مواد (اختیاری)

مرحلۀ اول: آماده‌سازی مواد

مواد داخلی سمبوسۀ پیتزایی باید خوش عطر، نرم و کاملاً پخته باشند تا هنگام سرخ شدن، طعم آن‌ها بهتر آزاد شود و سمبوسه از داخل خشک نشود. برای آماده سازی لازم است اقدام به خرید ابزار مناسب مانند خرید خردکن برقی کنید.

  • سرخ کردن پیاز: ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت دهید تا سبک و شفاف شود.
  • افزودن قارچ: قارچ را ورقه یا ریز خرد کرده و همراه پیاز تفت دهید. صبر کنید آب قارچ کاملاً تبخیر شود؛ این مرحله باعث می‌شود سمبوسه هنگام سرخ شدن وا نرود یا روغن جمع نکند.
  • اضافۀ کردن ژامبون یا سوسیس: ژامبون یا سوسیس خردشده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا طعم مواد کاملاً یکدست شود.
  • افزودن فلفل دلمه‌ای، ذرت و زیتون: فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کنید و با سایر مواد تفت دهید. این کار علاوه بر طعم، عطر فوق‌العادۀ پیتزایی به مواد شما می‌دهد. در این مرحله می‌توانید کمی ذرت یا زیتون نیز اضافه کنید.
  • طعم دهی با رب و ادویه‌ها: رب گوجه را اضافه کرده و حدود ۱ دقیقه روی حرارت تفت دهید تا خامی رب گرفته شود. سپس نمک، فلفل، آویشن و کمی پاپریکا را اضافه کنید. اگر طعم پیتزایی‌تر می‌خواهید، یک قاشق غذاخوری سس کچاپ نیز به مواد بیفزایید.

مواد را کنار بگذارید تا کمی خنک شود؛ زیرا افزودن پنیر پیتزا به مواد داغ موجب آب شدن و از بین رفتن شکل داخلی آن می‌شود.

مرحلۀ دوم: آماده‌سازی نان لواش

نان لواش بهترین گزینه برای سمبوسه است، زیرا هم بافت ترد و ظریف ایجاد می‌کند و هم هنگام سرخ شدن راحت‌تر شکل می‌گیرد. نان را به مستطیل‌های متوسط تقسیم کنید تا بتوانید آن را به صورت مثلثی تا بزنید. اگر نان خشک است، یک دستمال مرطوب روی آن قرار دهید تا کمی نرم شود و موقع پیچیدن ترک نخورد.

مرحلۀ سوم: پیچیدن سمبوسه‌ها

برای اینکه سمبوسه‌ها ظاهر مرتب و حرفه‌ای داشته باشند، مراحل زیر را دقیق انجام دهید:

  • یک ورق نان را روی سطح کار قرار دهید.
  • مقدار مناسبی از مواد آماده‌شده را در یک طرف نان بریزید.
  • روی مواد، ۱ تا ۲ قاشق پنیر پیتزا بریزید. میزان پنیر کاملاً سلیقه‌ای است، اما اگر زیاد بریزید ممکن است هنگام سرخ شدن از سمبوسه بیرون بزند.
  • نان را به صورت مثلثی رول کنید؛ هر لایه را محکم فشار دهید تا مواد از کناره‌ها بیرون نزند.
  • سمت پایانی را می‌توانید با کمی مخلوط آرد و آب بچسبانید تا کاملاً بسته شود.
پیشنهاد خواندن:  مقایسه مالیات‌های مربوط به املاک بین کشورهای مختلف - به گفته حامد قلیچ‌خانی

مرحلۀ چهارم: سرخ کردن سمبوسه‌ها

پس از آماده کردن همه سمبوسه‌ها، نوبت به سرخ کردن می‌رسد. برای داشتن یک سمبوسۀ پیتزایی کاملاً ترد و طلایی، نکات زیر را رعایت کنید:

سرخ کردن در روغن

  • مقدار زیادی روغن داخل تابه بریزید تا سمبوسه‌ها شناور باشند؛ این کار باعث می‌شود بافت نان تردتر شود.
  • حرارت باید متوسط رو به بالا باشد. حرارت کم باعث خشک شدن نان و خیسی داخل آن می‌شود.
  • هر سمبوسه را ۱ تا ۲ دقیقه از هر طرف سرخ کنید.
  • پس از طلایی شدن، آن‌ها را روی دستمال جذب روغن قرار دهید.

پخت در سرخ کن بدون روغن یا فر (گزینۀ سالم‌تر)

اگر غذای کم‌چرب‌تر می‌خواهید، می‌توانید از سرخ کن بدون روغن یا آون توستر نیز استفاده کنید. شما با بررسی ویژگی‌ها و قیمت آون توستر و سرخ کن بدون روغن، می‌توانید بهترین مدل را متناسب با نیاز خود خریداری و از آن برای تهیۀ غذاهای سالم‌تر استفاده کنید. مراحل درست کردن سمبوسه با سرخ کن بدون روغن و فر را در ادامه با هم بررسی می‌کنیم.

  • سرخ کن بدون روغن: سمبوسه‌ها را کمی با اسپری روغن چرب کنید. در سرخ کن بدون روغن با حرارت ۱۸۰ درجۀ سانتی‌گراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید.
  • فر: سمبوسه‌ها را کمی با اسپری روغن چرب کنید. سپس آن‌ها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید.

باید بدانید که بافت سمبوسه در زمان پخت به این روش‌ها کمی کمتر از روش سرخ کردن در روغن ترد خواهد شد، اما همچنان خوش‌طعم است.

مرحلۀ پنجم: سرو سمبوسۀ پیتزایی

سمبوسۀ گرم بهترین طعم را دارد؛ زیرا پنیر داخل آن کش‌دارتر است و بافت نان تردتر خواهد بود. سمبوسۀ پیتزایی را می‌توانید با انواع سس‌ها سرو کنید:

  • سس کچاپ
  • سس تند
  • سس سیر
  • سس باربیکیو
  • سس ایتالیایی
  • ترکیب ماست چکیده + سس خردل + کمی پاپریکا (سس خانگی فوق‌العاده خوش‌طعم)

نکات کلیدی برای داشتن بهترین سمبوسۀ پیتزایی

  • مواد داخلی باید کاملاً خشک و بدون آب اضافی باشند.
  • قارچ را خوب تفت دهید و صبر کنید آب آن تبخیر شود.
  • هنگام پیچیدن، مواد را زیاد نریزید.
  • انتهای نان را با مخلوط آرد و آب یا حتی کمی پنیر ببندید.
  • سمبوسه‌ها را محکم رول کنید و یک‌بار قبل از سرخ کردن به مدت ۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا فرم بگیرند.

نگهداری و گرم کردن مجدد

سمبوسۀ پیتزایی را می‌توان تا ۲ روز در یخچال نگه داشت. برای گرم کردن آن می‌توانید سمبوسه‌ها را در تابه‌ای خشک یا سرخ کن بدون روغن برای مدت زمان کوتاهی قرار دهید تا دوباره ترد شود. در زمان خرید انواع لوازم خانگی توصیه می‌کنیم با مشاهده لیست قیمت محصول مدنظر مانند مشاهده لیست قیمت مایکروویو در سایت تکنولایف از قیمت به‌روز و ویژگی‌های هر محصول اطلاعات بیشتری کسب کنید.

جمع‌بندی

سمبوسۀ پیتزایی یک میان‌وعدۀ سریع، خوش‌طعم و کاملاً کاربردی است که با مواد ساده تهیه می‌شود و برای مهمانی‌ها، عصرانه و حتی شام سبک انتخابی عالی به شمار می‌رود. با رعایت نکات گفته‌شده می‌توانید سمبوسه‌هایی حرفه‌ای، ترد و خوش‌عطر درست کنید و از ترکیب جذاب پنیر و طعم پیتزا در یک لقمه لذت ببرید.

همچنین بخوانید

تهران هفتاد سال پیش
گوناگون

اجاره خانه در تهران قدیم؛ هزینه زندگی ۷۰ سال پیش

۱۴ آذر، ۱۴۰۴
از اجاره‌نشینی تا صاحب چندین ملک شدن، تجربه واقعی یک مهاجر ایرانی
گوناگون

از اجاره‌نشینی تا صاحب چندین ملک شدن، تجربه واقعی یک مهاجر ایرانی

۱۲ آذر، ۱۴۰۴
17 سایت جهانی برای تبلیغات اینترنتی رایگان (پربازده)
رپورتاژ آگهی

17 سایت جهانی برای تبلیغات اینترنتی رایگان (پربازده)

۱۱ آذر، ۱۴۰۴
علت و رفع ارورهای پکیج ایران رادیاتور؛ از E1 تا E51
رپورتاژ آگهی

علت و رفع ارورهای پکیج ایران رادیاتور؛ از E1 تا E51

۱۱ آذر، ۱۴۰۴
تفاوت خرید خانه لوکس در شمال تهران و برلین
گوناگون

خرید خانه لوکس؛ وقتی خرید خانه در شمال تهران از ویلا های برلین هم گران‌تر می‌شود

۱۰ آذر، ۱۴۰۴
چرا ورق فومیزه احسان‌کار به انتخاب اول کابینت‌سازان تبدیل شده است؟
رپورتاژ آگهی

چرا ورق فومیزه احسان‌کار به انتخاب اول کابینت‌سازان تبدیل شده است؟

۱۰ آذر، ۱۴۰۴
مطلب بعدی
مشاوره کنکور زنجان

مشاوره کنکور زنجان، معرفی یکی از بهترین تیم مشاوره کنکور

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

خرید اپارتمان نبرد
محله‌های تهران

معرفی محله نبرد؛ محله‌ای قدیمی اما با امکاناتی به‌روز برای خرید و اجاره آپارتمان در تهران

توسط دلتابلاگ
۱۴ مرداد، ۱۴۰۳
1

محله نبرد یکی از محلات قدیمی تهران به شمار می‌رود.این محله در منطقه14 و 15 تهران واقع شده است که...

بیشتر بدانید
خانه اوقافی

۷ دلیل برای خرید خانه اوقافی که نمی‌دانستید!

۲۲ تیر، ۱۴۰۴
ملک پدری سند مالکیت به حساب نمی‌آید

نشستن تو ملک پدری، سند مالکیت نیست!

۱ شهریور، ۱۴۰۴
مدل‌های کاغذ دیواری پشت تلویزیون

جدیدترین مدل‌های کاغذ دیواری پشت تلویزیون

۷ فروردین، ۱۴۰۴
گل آپارتمانی شیک

6 گل آپارتمانی شیک که ثروتمندان در خانه نگهداری می‌کنند

۲۱ اسفند، ۱۴۰۳
دلتابلاگ

جدیدترین اخبار و مسائل حوزه اقتصاد و مسکن و ضروری ترین نکات مربوط به خرید و اجاره ملک را به همراه نکات حقوقی ملکی در نشریه دلتا بخوانید.


ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

تازه ترین عناوین

اجاره خانه در تهران قدیم؛ هزینه زندگی ۷۰ سال پیش

جدیدترین قیمت خرید آپارتمان در چیتگر در سال 1404

از اجاره‌نشینی تا صاحب چندین ملک شدن، تجربه واقعی یک مهاجر ایرانی

جهش ۲۰۰ درصدی قیمت مسکن در غرب تهران تنها ظرف ۴ سال

۱۰ ایده کم‌هزینه برای ایجاد فضایی آرامشبخش در خانه

گرانی ۵۰ درصدی مصالح ساختمانی و رکود کامل معاملات مسکن

دسته های پربازدید

آکادمی دلتا تیتر اصلی جزیره کیش خبر و گزارش دسته بندی نشده دلتا گفتمان دکوراسیون رپورتاژ آگهی شهر پردیس محله‌های تهران محله‌های شیراز معرفی محله‌ها نکات معاملات ملکی پیشنهاد سردبیر گوناگون
  • درباره ما
  • صفحه اصلی

© کلیه حقوق مادی و معنوی این بلاگ برای سایت ملکی دلتا محفوظ می باشد.

خوش آمدید!

اطلاعات کاربری خود را وارد کنید

کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟

بازیابی کلمه عبور

لطفا برای بازیابی کلمه عبور نام کاربری یا ایمیل خود را وارد کنید.

ورود
بدون نتیجه
مشاهده همه نتایج
  • خبر و گزارش
  • معرفی محله‌ها
    • محله‌های تهران
    • محله‌های کرج
    • شهر پردیس
    • محله‌های اصفهان
    • محله‌های شیراز
    • محله‌های مشهد
    • جزیره کیش
    • شهر‌های ساحلی شمال
    • محله های سایر شهرها
  • نکات معاملات ملکی
  • دکوراسیون
  • آکادمی دلتا
  • دلتا گفتمان

© کلیه حقوق مادی و معنوی این بلاگ برای سایت ملکی دلتا محفوظ می باشد.