کتلت قارچ، غذای حاضری و متفاوت

0
1
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کتلت قارچ

کتلت قارچ، یک غذای حاضری است که طرز تهیه آن بسیار راحت است و اگر نمی‌دانستید چه غذایی درست کنید و قارچ در خانه داشتید، دست به کار شوید و این غذای متفاوت را درست کنید. این نوع کتلت، بسیار مقوی است و ارزش غذایی بالایی دارد. در ادامه همراه مجله دلتا باشید تا دستور پخت کتلت قارچ را به شما آموزش دهیم.

کتلت قارچ

مواد مورد نیاز

  • قارچ: 500 گرم
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • سیر: 2 حبه
  • آرد سوخاری: نصف پیمانه
  • سبزیجات معطر: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت قارچ

کتلت قارچ تنها در 20 دقیقه آماده می‌شود و همانند شامی مرغ، یک غذای حاضری به حساب می‌آید و مراحل پخت آن بسیار راحت است. تنها کافی است مراحل زیر را همراه ما پیش ببرید.

  1. مرحله اول: آماده کردن قارچ

در ابتدا قارچ‌ها را خوب بشویید و بعد از اینکه مقداری آب‌شان گرفته شد، آن‌ها را داخل چرخ گوشت یا غذاساز بریزید و چرخ کنید. در این مرحله، بهتر است که لک‌های سیاه روی قارچ را جدا کنید تا روی رنگ غذا تاثیری نگذارند.

  1. مرحله دوم: تهیه مواد کتلت قارچ

در این مرحله، قارچ‌های خرد شده را ابتدا با سبزیجات و آرد سوخاری ترکیب کرده و سپس تخم مرغ و سیر را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ترکیب یکدستی به دست آید. هر نوع ادویه‌ای را هم که دوست دارید به ترکیب اضافه کنید.

مطلب پیشنهادی:  با بهترین جاذبه های تفریحی اصفهان آشنا شوید!

کتلت قارچ

  1. مرحله سوم: سرخ کردن کتلت‌ها

در پایان، نوبت می‌رسد به سرخ کردن کتلت‌ها، که نیاز است یک ماهیتابه با روغن را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و هر زمان که روغن سرخ شد، مواد را به اندازه کف دست یا هر مقدار که دوست دارید، بردارید و به شکل بیضی یا دایره در بیاورید و داخل روغن بیندازید.

توجه داشته باشید که هر دو طرف کتلت قارچ باید کامل پخته و سرخ شود. در این مرحله، کتلت‌ها را چندین مرتبه پشت و رو کنید تا نسوزند.

کتلت قارچ ما به همین راحتی آماده شد و می‌توانید آن را در کنار انواعی از سبزیجات، لیمو تازه و گوجه فرنگی سرو کنید.

چند نکته تکمیلی در پخت کتلت قارچ

  • برای تهیه این نوع کتلت، می‌توانید از گوشت یا حتی سینه مرغ چرخ کرده هم استفاده کنید.
  • اگر احساس کردید، ترکیب مواد شل است، مقداری آرد اضافه کرده و هم بزنید تا فرم بگیرد.
  • در صورتی که چسبندگی مواد کم بود، از یک عدد سیب زمینی خام استفاده کنید.
  • برای خوش طعم شدن کتلت قارچ، می‌توانید در انتها به مواد، پنیر پیتزا و یا حتی پنیر گودا هم اضافه کنید.

 

تعداد کلمات مطلب: 422

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

ایده‌های جذاب برای چیدمان گل در بالکن

شاید برایتان جالب باشد اما چیدمان گل در بالکن باعث زیبایی هر چه بیشتر خانه شما می‌شود. در …