طرز تهیه کیک کرم‌ دار نارگیلی

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
درست کردن کیک یکی از لذت‌بخش‌ترین کارهایی است که افراد می‌توانند انجام دهند.
طرز تهیه کیک کرم‌ دار نارگیلی

کیک کرم‌ دار نارگیلی از جمله خوشمزه‌ترین کیک‌هایی است که اگر یک بار آن را درست کنید طرفدار آن شده و همیشه در مهمانی و دورهمی‌های خود آن را درست می‌کنید. همراه مجله دلتا باشید.

طرز تهیه کیک کرم‌ دار نارگیلی

برای تهیه کیک کرم‌دار نارگیلی به مواد و مراحل زیر نیاز دارید:

 مواد لازم برای کیک:

  •  ۱ فنجان آرد
  •  ۱ فنجان شکر
  •  ۲ تخم‌مرغ
  •  ۱/۲ فنجان روغن‌مایع
  •  ۱/۲ فنجان شیر
  •  ۱ قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر
  •  ۱/۲ قاشق چای‌خوری وانیل
  •  ۱/۲ فنجان نارگیل رنده شده

 مواد لازم برای کرم نارگیلی

  •  ۱ فنجان شیر
  •  ۱/۲ فنجان شکر
  •  ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  •  ۱/۲ فنجان نارگیل رنده شده
  •  ۱ قاشق چای‌خوری وانیل

 طرز تهیه

  1. آماده‌سازی کیک:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.

تخم‌مرغ‌ها و شکر را با همزن بزنید تا روشن و کشدار شود.

روغن و شیر را اضافه کنید و هم بزنید.

آرد و بیکینگ‌پودر را مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. وانیل و نارگیل رنده شده را نیز اضافه کنید.

مواد را به‌آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند.

خمیر را در قالب کیک که با روغن چرب شده است بریزید و حدود ۳۰ الی۴۰ دقیقه در فر بپزید تا پخته و طلایی شود. با خلال‌دندان امتحان کنید.

 مواد لازم برای کرم نارگیلی

  1. آماده‌سازی کرم نارگیلی:

شیر و شکر را در یک قابلمه روی حرارت متوسط بگذارید و هم بزنید تا شکر حل شود.

نشاسته ذرت را با کمی شیر مخلوط کنید و به مخلوط شیر اضافه کنید. هم بزنید تا کرم غلیظ شود.

نارگیل رنده شده و وانیل را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بپزید تا طعم‌ها به‌خوبی ترکیب شوند.

  1. سرو کیک:
مطلب پیشنهادی:  عطر‌هایی با رایحه‌های عجیب و غریب!

بعد از سردشدن کیک، آن را از قالب خارج کنید و روی آن کرم نارگیلی را بریزید.

می‌توانید کیک را با نارگیل رنده شده یا میوه‌های تازه تزیین کنید.

این کیک خوشمزه را می‌توانید به‌عنوان دسر یا میان‌وعده سرو کنید. امیدوارم لذت ببرید!

 نکات تکمیلی:

  1. پخت کیک:

برای اینکه مطمئن شوید کیک به‌خوبی پخته است، از خلال‌دندان استفاده کنید. اگر خلال‌دندان تمیز بیرون آمد، کیک آماده است.

اگر کیک در حین پخت بالا رفت و کمی ترک خورد، نگران نباشید؛ این امر طبیعی است و در نهایت با کرم پوشانده می‌شود.

  1. کرم نارگیلی:

اگر کرم خیلی غلیظ شد، می‌توانید کمی شیر اضافه کنید تا به قوام دلخواه برسد.

برای طعم‌دهی بیشتر می‌توانید از چند قطره عصاره نارگیل استفاده کنید.

  1. تزیین کیک:

برای زیبایی بیشتر، می‌توانید روی کرم نارگیلی را با برش‌های نارگیل تست‌شده یا میوه‌های تازه تزیین کنید.

همچنین، پودر قند یا شکلات رنده شده می‌تواند به تزیین کیک کمک کند.

تزیین کیک

  1. نگهداری:

کیک را در ظرفی دربسته در یخچال نگهداری کنید. این کیک تا چند روز تازه باقی می‌ماند.

اگر قصد دارید کیک را برای مدت طولانی‌تری نگهداری کنید، می‌توانید آن را در فریزر قرار دهید و قبل از سرو آن را در یخچال بگذارید تا یخ‌زدایی شود.

امیدوارم این نکات به شما کمک کند تا کیک کرم‌دار نارگیلی خوشمزه‌تری تهیه کنید. اگر سؤال دیگری دارید، خوشحال می‌شوم کمک کنم!

تعداد کلمات مطلب: 482

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

صدای ضجه‌های قوم لوط از درون این چاه مخوف شنیده می‌شود

دروازه جهنم روسیه نامی است که به چاه ابر ژرف کولا، چاهی که در شبه‌جزیره کولا، در مدار شمال…