طرز تهیه کباب حسینی با مرغ و قارچ، غذای مجلسی

0
2
زمان مطالعه: 3 دقیقه
تهیه غذای اصیل اصفهانی با مرغ و قارچ که مجلسی و بسیار خوشمزه است.
کباب حسنی

کباب حسینی، یکی از غذاهای اصیل اصفهان است که از قدیم طبخ شده و طرفداران بسیاری هم دارد. این غذا را می‌توان به روش‌های مختلفی تهیه کرد و در پخت آن از گوشت گوسفند، گوشت مرغ یا بوقلمون استفاده می‌شود که ما در مجله دلتا، دستور پخت کباب حسینی با مرغ و قارچ را به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه همراه ما باشید.

مواد مورد نیاز

  • سینه مرغ: 2 عدد یا 800 گرم
  • پیاز: 2 عدد متوسط
  • قارچ: 5 عدد
  • کره: 100 گرم
  • گوجه فرنگی: 4 عدد
  • فلفل دلمه: 1 عدد
  • زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن: به مقدار لازم

کباب حسینی

مرحله به مرحله پخت کباب حسینی با مرغ و قارچ

برای پخت کباب حسینی آبدار و البته مجلسی، مراحل زیر را به دقت انجام دهید.

  1. مرحله اول: آماده سازی مرغ

در ابتدا نیاز است که سینه مرغ را به خوبی بشویید و سپس به قطعات به نسبت مساوی تکه کنید. بهتر است مرغ را کمی کوچک‌تر از جوجه کبابی، تکه و خرد کنید. نمک، فلفل، پودر سیر و مقداری آویشن روی تکه‌های مرغ بپاشید.

  1. مرحله دوم: مزه دار کردن مرغ

پیازها را پوست بگیرید و حلقه‌ای کنید. سپس مرغ‌ها را به پیاز اضافه کرده و آبلیمو و زعفران دم کرده را روی مرغ بریزید تا کامل به خورد مرغ برود. روی مواد را سلفون بکشید و یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا طعم مرغ تغییر کند.

  1. مرحله سوم: آماده کردن سبزیجات

سراغ فلفل دلمه و گوجه فرنگی بروید و هر کدام را به صورت حلقه‌ای برش دهید.. قارچ‌ها را نیز به خوبی بشویید و تکه کنید.

  1. مرحله چهارم: به سیخ کشیدن مرغ

در این مرحله از پخت کباب حسینی، سیخ‌های چوبی بردارید و مقداری به روغن آغشته کنید. سپس، مرغ‌های طعم دار شده را به سیخ بکشید که معمولا توصیه می‌شود ما بین هر تکه از مرغ، یک حلقه فلفل دلمه قرار داده شود.

  1. مرحله پنجم: قرار دادن مواد در ماهیتابه

یک ماهیتابه مناسب بردارید و داخل آن، یک لیوان آب، روغن و 2 قاشق غذاخوری آبلیمو بریزید. سپس نیمی از گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمه و قارچ را کف ماهیتابه بریزید و مرغ‌های سیخ زده را روی مواد بگذارید و در نهایت، مابقی سبزیجات را هم روی مرغ‌ها بچینید.

مطلب پیشنهادی:  سبزیجات مفید برای کلیه

کباب حسینی

  1. مرحله ششم: پخت مواد

زیر گاز را در حرارت ملایم تنظیم کنید و درب ماهیتابه را بگذارید تا مواد و مرغ‌ها به خوبی مغز پخت شوند. بعد از گذشت نیم ساعت، چک کنید که مرغ‌ها نرم و پخته شده باشند که برای اینکار، می‌توانید یک چنگال را به داخل مرغ بزنید تا از پخت آن‌ها مطمئن شوید.

در پایان، کباب حسینی با مرغ و قارچ آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

چند نکته مهم در پخت کباب حسینی

  • از گذاشتن سیخ‌های چوبی در آب خودداری کنید، چرا که در این صورت، کباب حسینی خشک می‌شود.
  • می‌توانید مرغ و سبزیجات را با هم به سیخ بکشید و بپزید که در این حالت، تمامی سبزیجات باید ما بین هر تکه مرغ قرار بگیرند.
  • می‌توانید این غذا در فر هم آماده کنید که روند پخت به همین صورتی است که آموزش دادیم.

تعداد کلمات مطلب: 513

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

ساکی پلو یک غذای خوشمزه

ساکی پلو یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که با ترکیب برنج، گوشت قرمز و ادویه‌های م…