دستور پخت کتلت پیتزایی که عاشقش میشی

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
اگر دوست دارید یک نو.ع کتلت جدید با طعم پیتزا داشته باشید، مطلب زیر را حتما بخوانید.
کتلت پیتزایی

کتلت پیتزایی یکی از انواع خوشمزه کتلت است که با پنیر پیتزا درست می‌شود و طعم بسیار عالی دارد. اگر بچه کوچک دارید و یا قرار است مهمان برای‌تان بیاید، می‌توانید این غذا را به راحتی درست کنید. برای تهیه این نوع کتلت، می‌توانید از مرغ یا گوشت استفاده کنید که کاملا سلیقه‌ای است. ما در مجله دلتا، قصد داریم طرز تهیه کتلت پیتزایی خوشمزه را به شما آموزش بدهیم.

کتلت پیتزایی

مواد مورد نیاز

  • مرغ: نصف سینه کامل
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • سیب زمینی: 3 عدد
  • پنیر پیتزای رنده شده: نصف پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای خرد شده: 1 لیوان
  • پودر سوخاری: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و پودر سیر: به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت پیتزایی

  1. مرحله اول

در ابتدا، مرغ را به همراه ادویه‌جاتی مانند نمک و فلفل و زردچوبه داخل قابلمه و روی شعله متوسط گاز بگذارید تا بپزد.

  1. مرحله دوم

هویج و نخود فرنگی را در یک قابلمه دیگر آب‌پز کنید و کنار بگذارید.

  1. مرحله سوم

سیب زمینی‌ها را پوست بگیرد، رنده کنید و آب آن را به خوبی بگیرید. توجه داشته باشید که اگر سیب زمینی آب داشته باشد، کتلت شما آب می‌اندازد.

  1. مرحله چهارم

مرغ را ریش ریش کرده و با دیگر مواد به خوبی مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را هم به مواد اضافه کنید. در این مرحله از پخت، مواد را به خوبی ورز بدهید تا از هم جدا نشوند و وا نروند.

  1. مرحله پنجم

مقداری از مخلوط و مواد بردارید و به شکلی که دوست دارید، در بیاورید. می‌تواند همانند مدلی باشد که کتلت ساده را درست می‌کنید و یا به شکل رولی باشد. روی هر تکه، به میزان دلخواه، پنیر پیتزا بریزید.

مطلب پیشنهادی:  سیر تا پیاز جذب مشتری جدید!

کتلت پیتزایی

  1. مرحله ششم

در این مرحله، نوبت می‌رسد به سرخ کردن مواد.

در یک کاسه تخم مرغ بریزید و خوب هم بزنید و در یک بشقاب دیگر، آرد بریزید. کتلت‌ها را یک‌بار در تخم مرغ زده و سپس در آرد بغلتانید. توجه داشته باشید که آرد باید تمام قسمت‌های کتلت را بپوشاند تا خوب سرخ شود.

  1. مرحله هفتم

در نهایت، کتلت‌ها را داخل ماهیتابه بگذارید و به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا زمانی‌که رنگ طلایی پیدا کنند.

کتلت پیتزایی با طعم بی‌نظیرش آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید. این غذا را می‌توانید به عنوان یک وعده کامل غذایی سرو کنید.

نکات مهم پخت کتلت پیتزایی

  • در پخت این کتلت، معمولا از پیاز استفاده نمی‌شود و برای خوش طعم شدن آن می‌توانید از پودر سیر استفاده کنید.
  • از پنیر چدار یا گودا هم می‌توانید به جای پنیر پیتزا استفاده کنید که شکل کتلت پیتزایی متفاوت هم می‌شود.
  • برای اینکه کتلت‌ها یک شکل و یک اندازه در بیایند، می‌توانید از قالب هم استفاده کنید. (مواد را داخل قالب بریزید و سپس درون مایتابه گذاشته و قالب را بردارید)

تعداد کلمات مطلب: 449

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

طرز تهیه ترشی انبه تند به سبک جنوبی ها

ترشی انبه یکی از خوشمزه‌ترین ترشی‌ها است که از آسیای جنوبی و جنوب شرقی وارد ایران شده است.…