روشی ساده برای تهیه خورشت بادمجان

1
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
خورشت‌هایی که با گوشت چرخ‌کرده آماده می‌شوند، سریع هستند و برای زمان‌هایی که عجله دارید، گزینه مناسبی به نظر می‌رسند.

خورشت بادمجان با گوشت چرخ کرده یکی از خورشت‌های بسیار خوشمزه و ساده است که می‌توانید با لپه یا بدون آن را تهیه کنید. این خورشت خوشمزه و مجلسی است و شما می‌توانید برای مهمانی‌های خود به راحتی آن را تهیه کنید. می‌توانید برای چاشنی این خورشت از غوره یا رب لیمو عمانی و حتی پودر آن استفاده کنید. همچنین می‌توانید از بادمجان قلمی یا دلمه‌ای استفاده و به دلخواه برای تزیین از گوجه گیلاسی استفاده کنید. با دلتامگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورشت بادمجان با گوشت چرخ کرده

  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • بادمجان ۳ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۱ حبه
  • لپه ۱/۲ پیمانه
  • غوره یا رب لیمو یا پودر لیمو به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

خورشت بادمجان با گوشت

طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت چرخ کرده

مرحله اول

اگر می‌خواهید از لپه استفاده کنید باید لپه را ۱ ساعت خیس کنید و یک بار بجوشانید تا کف آن از بین برود و نیم‌پز شود. بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان‌ها از بین برود.

مرحله دوم

بادمجان‌ها را آبکشی کنید و روی یک دستمال نخی قرار دهید. سپس داخل یک تابه کمی روغن بریزید و بادمجان‌ها را سرخ کنید. گوجه‌ها را نیز بشویید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید و داخل تابه سرخ کنید.

مطلب پیشنهادی:  امن ترین شهرهای ایران برای سفر کدامند؟

مرحله سوم

پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد و به همراه کمی روغن داخل تابه گود سرخ کنید تا شیشه‌ای شود و بعد گوشت را اضافه کنید. کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. در ادامه باید ادویه‌ها را به همراه رب اضافه کنید تا عطر ادویه‌ها بلند شود و بوی خامی رب از بین برود.

مرحله چهارم

در ادامه لپه را نیز به همراه مواد کمی تفت دهید. حالا باید بادمجان‌ها و گوجه سرخ‌شده را به همراه ۱ پیمانه آبجوش اضافه کنید و بگذارید تا خورشت جا بیفتد. نیم ساعت آخر باید غوره یا پودر لیمو را اضافه و نمک خورشت را تست کنید.

نکات کلیدی در تهیه خورشت بادمجان با گوشت چرخ کرده

  • می‌توانید از پوره گوجه فرنگی به‌جای رب استفاده کنید.
  • در انتها برای تزیین از گوجه گیلاسی سرخ‌شده و کمی جعفری استفاده کنید.
  • به دلخواه می‌توانید کمی به بادمجان‌ها ماست بزنید تا روغن کمتری جذب شود.

خورشت بادمجان با گوشت و لپه

تعداد کلمات مطلب: 392

یک نظر

  1. ناشناس

    23 بهمن 1402 در 3:44 ب.ظ

    خیلی عالی است

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

از این3 فواید آب سیب زمینی غافل نشوید

فواید آب سیب زمینی بسیار زیاد است. شما می‌توانید به راحتی با استفاده از این سبزیجات ارزان …