ترشی انگور سیاه، خوشمزه و فوری

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
می‌توانید این ترشی خوشمزه را در ابتدای فصل پاییز همزمان با رسیدن انگور شانی تهیه و در زمستان برای سرو در کنار بیشتر غذا‌ها آماده کنید.
ترشی انگور سیاه

ترشی انگور سیاه یکی از ترشی‌های بسیار خوشمزه و ساده تبریزی است که به ترشی انگور شانی نیز معروف است.‌ به شما پیشنهاد‌ می‌شود که یک بار این ترشی را تست کنید و از طعم بی‌نظیر و خواص خوب انگور سیاه نیز لذت ببرید. انگور سیاه برای کنترل قند خون و دیابت بسیار مفید است. این ترشی با نبات و سرکه تهیه‌ می‌شود که بهتر است از ترکیب سرکه و آب در آن استفاده کنید تا تیز نباشد. با دلتامگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشی انگور سیاه با سرکه

  • انگور شانی یا انگور سیاه ۱ کیلوگرم
  • نبات حتما ساده یا کم زعفران ۲۰۰ گرم
  • سرکه انگور و آب جوشیده سرد شده به مقدار مساوی

انگور شانی

طرز تهیه ترشی انگور سیاه

مرحله اول

ابتدا باید انگور شانی را بشویید و روی یک دستمال نخی پهن کنید و با کمک قیچی خوشه‌های بزرگ را به کوچک‌تر خرد کنید. این ترشی به همراه ساقه سرو‌ می‌شود و نیاز به حبه کردن انگور نیست. حبه‌های خشک و له‌شده را از خوشه‌ها جدا کنید تا طعم و مزه ترشی را خراب نکند.

مرحله دوم

در ادامه برای این مقدار ترشی نیاز به یک ظرف شیشه‌ای ۳ لیتری دارید که بهتر است از قبل بشویید و استریل کنید زیرا چرب بودن ظرف باعث کپک زدن و خراب شدن ترشی‌ می‌شود. انگور‌های خشک را داخل شیشه بریزید. آب را از قبل بگذارید تا به جوش بیاید و خنک شود. ابتدا تا نیمه ظرف را آب پر کنید و بعد سرکه قرمز یا سرکه خانگی بریزید.

مطلب پیشنهادی:  روستایی که ساکنانش یکباره به خواب می‌روند!

مرحله سوم

در ادامه باید ظرف را پر کنید و روی ترشی نبات قرار دهید. روی در ترشی یک نایلون بکشید و در ظرف را خوب ببندید و کیپ کنید. برای ۱ الی ۲ ماه در جای خنک و تاریک قرار دهید تا ترشی برسد و بعد سرو کنید. به همین راحتی ترشی انگور سیاه حاضر شده و بهتر است بعد از باز شدن در، آن را مصرف و در یخچال نگهداری کنید.

ترشی انگور سیاه

نکات کلیدی در تهیه ترشی انگور سیاه

  • هرچه این ترشی بیشتر بماند طعم و مزه بهتری به خود‌ می‌گیرد.
  • گنجایش ظرف باید طوری باشد که بعد از ریختن آب و سرکه انگو‌رها داخل مایع غوطه‌ور شوند.
  • قبل از تکمیل شدن ۲ ماه نباید در ظرف ترشی را باز کنید.
  • در بعضی از دستور پخت‌ها به‌جای نبات از شکر و قند استفاده‌ می‌کنند، ولی کیفیت نبات بهتر است.

تعداد کلمات مطلب: 389

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

از این3 فواید آب سیب زمینی غافل نشوید

فواید آب سیب زمینی بسیار زیاد است. شما می‌توانید به راحتی با استفاده از این سبزیجات ارزان …