آسان‌ترین روش تهیه خورش آلو مسما + ویدئو

0
7
زمان مطالعه: 3 دقیقه
برای تهیه خورش آلو مسما به روش شمال کشور، تنها کافی است به روش زیر عمل کنید.

یکی دیگر از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار گیلانی، خورش آلو مسما است که مزه فوق‌العاده‌ای دارد و به روش‌های مختلفی طبخ می‌شود. به طور معمول در طرز تهیه خورش آلو مسما گیلانی مرغ استفاده می‌شود، اما در صورتی که به مرغ علاقه نداشته باشید می‌توانید از گوشت قرمز استفاده کنید. برای تهیه آلو مسما گیلانی در کمترین زمان با بهترین مزه، تا پایان این مطلب با دلتامگ همراه باشید.

مواد لازم خورش آلو مسما برای 4 نفر

  • ران مرغ                                   3 عدد
  • آلو                                          250 گرم
  • پیاز متوسط                               ۲ عدد
  • زعفران دم کرده                         ۱ ق چای خوری
  • رب گوجه فرنگی                        2 ق غذا خوری
  • شکر                                       1 قاشق چایخوری
  • آبلیمو                                     2 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع                                به مقدار لازم
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه         به مقدار لازم

خورش آلو مسما گیلانی

طرز تهیه خورش آلو مسما

طرز پخت خورش آلو مسما متفاوت است و انتخاب مواد آن تا حدودی به ذائقه شما بستگی دارد؛ برای مثال اگر آلو خورشی دوست ندارید، می‌توانید آلو سیاه یا برگ قیسی را جایگزین آن کنید؛ یا اینکه اگر خورش‌های شیرین را دوست ندارید می‌توانید شکر را حذف کنید.

مرحله اول

در ابتدا یکی از پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و بعد از کمی سبک شدن، مرغ‌ها را به آن اضافه کنید؛ کمی مرغ‌ها را تفت داده سپس فلفل سیاه، زردچوبه و نمک را به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

بعد از آنکه عطر ادویه‌ها بلند شد، رب را به مواد اضافه کرده و سرخ کنید تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ رب پس داده شود؛ در این مرحله 4 لیوان آب به مرغ‌ها اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید تا مرغ‌ها پخته شود.

مطلب پیشنهادی:  قیمه ناری، یک لاپلوی ایرانی خوشمزه

طرز تهیه خورش آلو مسما

مرحله سوم طزر تهیه خورش آلو مسما با مرغ

بعد از نیم ساعت سری به مرغ‌ها بزنید و وقتی خورش لعاب داده و مرغ‌ها پخته بود، شکر و آبلیمو را به آن اضافه کنید. در ادامه آلو خورشی‎‌هایی که از قبل در آب خیس کرده بودید را به مرغ اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر به خورش اجازه دهید تا جا بیفتد و طعم آلوها وارد خورش شود.

مرحله پایانی

در این مرحله می‌توانید زعفران دم کرده را به خورش اضافه کنید؛ توجه داشته باشید اگر زعفران را زودتر به خورش بزنید تا پایان، عطر آن کم خواهد شد؛ در نهایت یکی دیگر از پیازها را به صورت خلالی خرد کرده و سرخ کنید، سپس به مواد اضافه کنید؛ خورش شما آماده است و می‌توانید آن را در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

خورش آلو مسما با کرغ

نکات مهم در طرز تهیه خورش آلو مسما با گوشت

  • اگر قصد دارید از گوشت قرمز برای این خورش استفاده کنید، لازم است 300 تا 400 گرم گوشت را جایگزین مرغ کنید.
  • برای استفاده از گوشت قرمز بهتر است آن را نگینی خرد کرده و با پیاز تفت دهید سپس باقی مواد را مانند بالا ادامه دهید.
  • به جای استفاده از رب گوجه می‌توانید از رب انار استفاده کنید تا خورش طعم بهتری بگیرد و دیگر نیاز به اضافه کردن آبلیمو نباشد.
  • آب خورش باید کم و غلیظ باشد.
  • برای راحتی بیشتر می‌توانید هسته آلوها را از قبل خارج کرده و بعد به مواد اضافه کنید.
  • در صورتی که از رب انار استفاده می‌کنید، بهتر است شکر را حذف کرده تا خورش خیلی شیرین نشود.

تعداد کلمات مطلب: 656

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

مربای فلفل خوشمزه و متفاوت

مربای فلفل یکی از مرباهای خاص و متفاوت است که ترکیبی جذاب از طعم‌های شیرین و تند را ارائه …