پخت سوپ عروس ایتالیایی، پیش غذای متفاوت در چند دقیقه

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
یک سوپ خوشمزه، مقوی و البته متفاوت به سبک ایتالیایی که تنها در چند دقیقه آماده می‌شود.

سوپ عروس ایتالیایی، یک پیش غذای متفاوت و البته مقوی است که به راحتی آماده می‌شود و می‌توانید آن را در مهمانی‌ها سرو کنید. از آنجایی که ایتالیایی‌ها، علاقه بسیاری به ماکارونی دارند، در پخت این سوپ هم از این ماده استفاده می‌کنند. اگر کنجکاو شدید بدانید این سوپ خوشمزه با چه موادی درست می‌شود، در ادامه با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه سوپ عروس ایتالیایی را به شما آموزش دهیم.

مواد مورد نیاز

  • گوشت چرخ کرده: 500 گرم
  • ماکارونی: 1 تا 2 پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • هویج: 3 عدد
  • پنیر پارمزان: 1 قاشق غذاخوری
  • ریحان خشک شده: نصف قاشق چای خوری
  • پیاز: 1 عدد کوچک
  • خرده نان خشک شده: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

سوپ عروس ایتالیایی

طرز تهیه سوپ عروس ایتالیایی

تهیه سوپ عروس ایتالیایی تفاوت چندانی با دیگر سوپ‌ها ندارد و تنها کافی است تا مراحل زیر را قدم به فدم پیش بروید.

  1. مرحله اول

در ابتدا، نیاز است که کوفته قلقلی را با استفاده از گوشت چرخ کرده درست کنید. به همین خاطر، پیاز را رنده کنید، آب آن را بگیرید و به گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید. هم چنین می‌توانید مقداری نمک و فلفل را هم به ترکیب اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد. سپس کوفته قلقلی‌ها را داخل ماهیتابه بگذارید تا کامل سرخ شوند.

  1. مرحله دوم

سپس یک پیاز بردارید و آن را به خوبی رنده کنید و داخل ماهیتابه بریزید و روی شعله متوسط، مقداری تفت دهید. یک تا دو دقیقه تفت دادن پیازها کافی است و این کار برای این است که سوپ طعم بهتری داشته باشد.

  1. مرحله سوم
مطلب پیشنهادی:  این 6 عامل خواب راحت را از شما می‌گیرد!

سپس، آب گوشتی که از قبل آماده کرده‌اید را به کوفته قلقلی‌ها اضافه کنید.

نکته: آب گوشت هنگام پخت و آبپز شدن گوشت به دست می‌آید که نباید آن را دور بریزید.

  1. مرحله چهارم

در این مرحله از پخت سوپ عروس ایتالیایی، نوبت آماده کردن ماکاورنی است. یک قابلمه بردارید و ماکارونی رشته‌ای را درون آب جوش بریزید، سپس آبکش کنید و به کوفته قلقلی‌ها اضافه کنید. در اینجا نیز می‌توانید ادویه‌های مورد نظرتان را به مواد اضافه کنید و آن را بچشید.

  1. مرحله پنجم

در نهایت، هویج‌های نگینی شده را اضافه کنید که باعث می‌شود سوپ شکل ظاهری قشنگ‌تری داشته باشد. سپس نان خشک شده و پینر پارمزان را اضافه کنید و خوب هم بزنید، به گونه‌ای که پینر کامل حل شود و اثری از آن باقی نماند. در پایان، ریحان خشک شده را نیز به ما بقی مواد اضافه کنید و بگذارید سوپ پخته شود.

سوپ عروس ایتالیایی تنها در چند دقیقه آماده است و می‌توانید یک پیش غذای متفاوت و خوشمزه داشته باشید.

 

تعداد کلمات مطلب: 431

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

اصول با کلاس صحبت کردن را بیاموزید

با کلاس صحبت کردن مهارتی است که نیازمند تمرین و توجه به جزئیات است. در ادامه با مجله دلتا …