طرز تهیه ته چین سبزیجات، تنها در چند دقیقه

0
0
زمان مطالعه: 3 دقیقه
غذای اصیل و سالم ایرانی با تنوعی از سبزیجات و مناسب برای مهمانی‌های رسمی.
ته چین سبزیجات

ته چین سبزیجات، یکی از متنوع‌ترین و سالم‌ترین غذاهای ایرانی است که در پخت آن از انواع سبزی‌ها استفاده می‌شود. اکثر خانمهای ایرانی ته چین را با مرغ و یا گاها با گوشت درست می‌کنند، اما امروز در مجله دلتا، مرحله به مرحله پخت ته چین سبزیجات را به شما آموزش می‌دهیم.

ته چین سبزیجات

مواد لازم

  • برنج: 3 پیمانه
  • ماست چکیده: 9 قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ: 3 عدد
  • زعفران دم کرده: نصف پیمانه
  • نخود فرنگی: نصف پیمانه
  • هویج: 1 عدد بزرگ
  • ذرت: نصف پیمانه
  • فلفل دلمه سبز: نصف فلفل
  • قارچ: 100 گرم
  • پیازچه خرد شده: نصف پیمانه
  • نمک، فلفل، آویشن: به مقدار مورد نیاز

طرز تهیه ته چین سبزیجات

قبل از شروع مراحل پخت ته چین سبزیجات، ابتدا برنج را بشویید و به مدت نیم ساعت تا یک ساعت، بگذارید خیس بخورد.

  1. مرحله اول: پخت برنج

ابتدا، یک قابلمه بردارید. داخل آن آب بریزید و شعله گاز را زیاد کنید تا آب جوش بیاید. سپس، مقداری روغن و یک قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کرده و برنج را داخل آب بریزید تا بپزد. بعد از این که برنج پخت و نرم شد، آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.

  1. مرحله دوم: آماده سازی سبزیجات

در این مرحله سراغ سبزیجات بروید:

  • فلفل دلمه‌ای را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید.
  • پیازچه را بعد از شستن، ریز کرده و روی حرارت متوسط گاز، مقداری تفت بدهید.
  • هویج را هم می‌توانید به صورت نگینی خرد کنید و یا برش نواری بزنید.
  • قارچ‌ها را هم برش بزنید.

ته چین سبزیجات

  1. مرحله سوم: آماده سازی مواد میانی

تمامی سبزیجات را داخل تابه تفت بدهید تا نیم‌پز شوند. سپس، ذرت و قارچ را هم به مواد اضافه کنید. در این حین، می‌توانید مقداری نمک و فلفل و یا آویشن هم اضافه کنید. مواد میانی ته چین سبزیجات ما آماده است.

  1. مرحله چهارم: ترکیب برنج و مواد ماستی

زرده تخم مرغ و ماست را داخل یک ظرف بریزید و خوب هم بزنید. نمک و زعفران دم کرده را هم به ترکیب اضافه کنید. توجه داشته باشید که در این مرحله باید سس ما کاملا یکدست باشد. سپس، برنج را به این سس اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کامل باهم مخلوط شوند.

  1. مرحله پنجم: پخت ته چین

قابلمه یا ظرف مورد نظر را بردارید و کف آن مقداری روغن یا کره بریزید. یک لایه ترکیب برنج و ماست را بریزید و مواد را با یک قاشق کامل صاف و یکدست کنید، سپس یک لایه ترکیب سبزیجات روی آن بریزید، مجدد مواد را صاف کرده و یک لایه دیگر برنج اضافه کنید.

مطلب پیشنهادی:  برای سفید شدن پوست صورت این 3 ویتامین‌ را بخورید

قابلمه را روی حرارت متوسط گاز بگذارید تا ته چین بپزد.

نکات طلایی پخت ته چین سبزیجات

  • توجه داشته باشید که به ازای هر پیمانه برنج باید 1 زرده تخم مرغ استفاده شود. این دستور پخت برای 4 نفر است و اگر برای تعداد افراد بیشتری این غذا را درست می‌کنید، حواس‌تان به اندازه‌ها باشد.
  • اگر از ماست محلی استفاده کنید، ته چین شما طعم ترش‌تر و خوشمزه‌تری خواهد داشت.
  • انتخاب سبزیجات کاملا سلیقه‌ای است و می‌توانید از اسفناج هم استفاده کنید.

 

تعداد کلمات مطلب: 496

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

طرز تهیه خوشمزه‌ترین بستنی انبه در خانه

شاید برایتان جالب باشد که بستنی انبه را به بهترین شکل در خانه درست کنید. خبر خوبی که برایت…