حمص لبنانی را متفاوت درست کن

0
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
غذای خوشمزه و متفاوت لبنانی که با نخود درست می‌شود و طعم بی نظیری دارد.
هوموس لبنانی

هوموس لبنانی (حمص) همان طور که از نامش پیداست، یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه لبنان است که طرفداران بسیاری در سراسر دنیا دارد. در ترکیب این غذای خوشمزه از نخود استفاده می‌شود که در واقع، هوموس (Hummus) به معنای نخود است. دیگر لازم نیست برای خوردن این غذا، به لبنان سفر کنید، بلکه می‌توانید هوموس لبنانی را به راحتی در منزل و با دستورالعملی که در این مقاله دلتامگ در اختیارتان قرار می‌دهیم، تهیه اش کنید و لذت ببرید.

هوموس

 

مواد موارد نیاز

نخود: یک و نیم پیمانه

آب نخود: 4 قاشق غذاخوری

روغن زیتون: یک چهارم پیمانه

سیر: 3 تا 4 حبه

آب لیموترش: 4 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و پاپریکا: به مقدار لازم

طرز تهیه هوموس لبنانی

  1. برای تهیه هوموس لبنانی، اول از همه نخود باید خیس بخورد. پس نیاز است که نخود‌ها را در یک کاسه آب بریزید و اجازه دهید که 3 ساعت در همان آب باقی بماند. افرادی که نفخ معده دارند، بهتر است چند مرتبه آب را عوض کنند تا باد نخود گرفته شود.
  2. سپس نخودها را درون قابلمه ریخته و روی شعله متوسط گاز قرار دهید تا کامل پخته شوند. آب نخود را در این مرحله دور نریزید و نگه دارید.
  3. سپس پوست نخودها را جدا کنید تا هوموس ظاهر نرم تری داشته باشد. برای اینکار کافی است نا نخودها را ما بین انگشت‌ها قرار بدهید تا با کمی فشار، پوست جدا شود.
  4. در ادامه نخودها را داخل میکسر ریخته و نمک، آب لیمو و فلفل سیاه را به نخودها اضافه کنید. بهتر است مواد به مدت 3 تا 4 دقیقه هم بخورند تا بافت یکدستی به دست بیاید. در این مرحله حتما یخ را هم اضافه کنید تا جلوی بریده شدن مواد گرفته شود.
  5. سپس آب نخود را اضافه کنید تا یک ترکیب پوره مانند داشته باشید. میزان شل بودن ترکیب باید به حدی باشد که از روی قاشق سرریز نشود.
مطلب پیشنهادی:  خورشت هویج، غذایی مقوی و خوشمزه برای دانش آموزان

به همین راحتی هوموس خوشمزه ما آماده است. می‌توانید آن را داخل ظرف بریزید و نوش جان کنید.

آووکادو، گوجه فرنگی و یا فلفل قرمز تفت داده شده جزء موادی هستند که خیلی از افراد به هوموس اضافه می‌کنند و ارزش غذایی آن را بالا می‌برند.

هوموس

 

فوت و فن های پخت هوموس لبنانی

  • نخود، مهم ترین ماده این وعده غذایی است. پس حتما به میزان له شدن نخودها و تشکیل بافت یکدست توجه کنید. حتما در این مرحله از مخلوط کن یا میکسر استفاده کنید.
  • تا جایی که می‌توانید نخود را خودتان بپزید و از نخود کنسروی استفاده نکنید.
  • در صورتی که احساس کردید، هوموس غلظت مورد نظر را ندارد، چند قاشق ارده به آن اضافه کنید.
  • شما می‌توانید طعم هر ادویه ای را که بیشتر دوست دارید، به هوموس اضافه کنید.

تعداد کلمات مطلب: 444

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

مصرف روزانه سماق، معجزه می‌کند!

خواص و فواید سماق را می‌دانید؟ سماق یکی از ادویه‌های کاربردی در آشپزخانه ما ایرانی‌ها است …