ارزان‌ترین کیک یخچالی مخصوص شب چله

0
35
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کیک شب یلدا یخچالی با طعم شکلاتی درست می‌شود و برای کسانی که طعم و مزه شکلات را دوست دارند گزینه خوبی به نظر می‌رسد.
کیک یخچالی

کیک یخچالی یکی از روش‌های تهیه کیک شب یلدا است که دیگر نیازی به فر ندارد و می‌توانید مواد را داخل قالب یا ظرف پیرکس بریزید و این کیک راحت، خوشمزه و کم‌هزینه را تهیه کنید. شما می‌توانید به دلخواه روی این دسر را با دانه‌های انار و خلال پسته تزیین کنید. همچنین می‌توانید این کیک را با انواع میوه‌‌ها و برای مناسبت‌های مختلف نیز به راحتی در خانه تهیه کنید. با دلتامگ همراه باشید.

مواد لازم برای کیک شب یلدا یخچالی

  • شیر ۳ پیمانه
  • آرد سفید ۳ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
  • شکر ۱/۲ پیمانه
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
  • بیسکویت ساده ۲ بسته
  • انار و خلال پسته برای تزیین به مقدار لازم

طرز تهیه کیک شب یلدا یخچالی

مرحله اول

در مرحله اول باید شیر را به همراه نشاسته و آرد الک‌شده مخلوط کنید. سپس شکر و پودر کاکائو و وانیل را بریزید و مواد را کاملا هم بزنید و تا یکدست شود. بعد روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید تا بوی خامی نشاسته و آرد گرفته شود و مایع شکلاتی شما کمی غلیظ شود. این مرحله در حدود ۳۰ دقیقه طول می‌کشد.

مرحله دوم از کیک یخچالی شکلاتی

داخل هر نوع قالبی که دوست دارید یک نایلون بیندازید و یک ردیف بیسکویت قرار دهید و بعد از مواد شکلاتی مرحله قبل بریزید. سپس ۴ بیسکویت دیگر روی هم بگذارید و بعد کمی از مواد شکلاتی بریزید. این کار را با ۱۰ لایه بیسکویت تکرار کنید. بیسکویت‌ها باید روی هم و در یک راستا قرار بگیرند.

مطلب پیشنهادی:  جنگلی بکر و زیبا در مازندران، سرپوش تنگه

کیک یخچالی

مرحله سوم

سپس باید نایلون را خوب دور دسر فیکس کنید و آن را محکم کنید تا دور و اطراف کیک را به خوبی بگیرد. بعد به کمک همان نایلون آن را داخل یخچال بگذارید و ۱ ساعت صبر کنید. بعد از این مدت نایلون را بردارید و روی دسر را با مواد باقی‌مانده از شکلات کاملا بپوشانید، مانند خامه‌کشی کیک باید دور تا دور کیک را بپوشانید و بعد با لیسک کیک را در ظرف مخصوص سرو بگذارید. روی آن را می‌توانید با انار دانه‌شده و خلال پسته تزیین کنید و ۱ ساعت دیگر نیز داخل یخچال بگذارید.

نکات کلیدی در تهیه کیک شب یلدا یخچالی

  • چیدن بیسکویت‌ها به صورت منظم روی هم خیلی مهم است.
  • مایه شکلاتی خود را زیاد بریزید تا بیسکویت‌ها نرم شود.
  • این کیک هرچقدر بیشتر در یخچال باشد خوش‌طعم‌تر می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

آنچه نباید همزمان با شیر بخوریم

شیر حاوی میزان زیادی مواد مغذی مثل کلسیم، منیزیم و پروتئین است که نقشی بسیار مهم در بدن فر…