سوپ جو پرک ، ساده و سریع

0
2
زمان مطالعه: 2 دقیقه
سوپ جو، سوپی خوشمزه و آسان است که سریع آماده می‌شود. برای مهمانی‌ها و مجالس بسیار مناسب است و طعمی عالی و بافتی لطیف دارد.
سوپ جو

امروز در مجله دلتا قصد داریم دستور خوشمزه‌ترین و آسان‌ترین و بی‌دردسر‌ترین سوپ جو را برای شما آموزش دهیم که هم برای یک شام سبک خوب است و هم برای پیش‌غذای مهمانی‌ها مناسب به شمار می‌رود. در ضمن سلامت شما را در هر شرایطی حفظ می‌کند. با ما همراه باشید تا دستور پخت این سوپ جو پرک ساده و خوشمزه را با هم بخوانیم. دستور خوشمزه طرز تهیه سوپ مرغ را نیز از دست ندهید.

مواد لازم

  • ۵۰ گرم جو پرک
  • یک عدد هویج
  • یک قاشق غذاخوری رب گوجه
  • یک عدد پیاز
  • ۵۰ گرم مرغ
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • دو قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  • یک قاشق چای‌خوری نمک
  • نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • چهار پیمانه آب

طرز تهیه

۱. پیاز را نگینی ریز خرد کنید و داخل روغن زیتون با حرارت ملایم کمی تفت بدید و بعد رب را اضافه کنید.

۲. هویج را نگینی خرد و با مرغ و جو پرک به قابلمه اضافه نمایید.

۳. نمک و فلفل را هم در همین مرحله اضافه کنید.

مطلب پیشنهادی:  از رفع تیرگی دور چشم تا تقویت مو فقط با این چای

۴. حالا آب را داخل قابلمه بریزید. مقدار آب باید تا اندازه‌ای باشد که دو بند انگشت بالا‌تر از سطح مواد سوپ را بپوشاند. حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید حداقل یک ساعت آرام بپزد تا جا بیفتد.

۶. در نهایت سوپ را داخل ظرف بکشید و با جعفری تازه و خرد شده یا کمی زرشک تزئین کنید.

خواص جو پرک

جو دو سر پرک مملو از آنتی‌اکسیدان است که برای حفظ سلامتی بدن بسیار مفید هستند. آنتی‌اکسیدان‌ها برای هر رژیم غذایی سالمی ضروری به نظر می‌رسند. آن‌ها از بدن در برابر مولکول‌های مضری به نام رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند. این آنتی‌اکسیدان‌ها حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی بسیاری هستند (مانند ویتامین E و C و سلنیوم معدنی).

طرز تهیه سوپ جو پرک

 

تعداد کلمات مطلب: 289

اپلیکیشن مجله دلتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در آشپزی

همچنین بخوانید

دستور پخت خورشت خلال کرمانشاهی خوشمزه با زرشک

خورشت خلال یکی از خوشمزه‌ترین و اصیل‌ترین غذاهای کرمانشاهی است که با گوشت گوسفندی و خلال ب…