جالب است بدانید سالاد الویه، در اصل مربوط به شوروی سابق بوده و حتی امروزه در روسیه و کشورهای اطراف آن در شب سال نو سرو میشود.
در بین غذاهای سردی که سریع هم آماده میشوند الویه یکی از پرطرفدارترینها است. در اکثر مهمانیها و مجالس یک ظرف پر از این سالاد خوشمزه به چشم میخورد. کودکان هم تمایل زیادی به این غذا نشان میدهند. از این غذا به عنوان میان وعده برای کودکان هم میتوان استفاده کرد. با توجه به تغییر سبک زندگی بسیاری از افراد تمایل به خرید انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ نیز افزایش یافته است. همراه دلتامگ باشید و طرز تهیه سالاد الویه مجلسی خوشمزه را به روشی ساده یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه سالاد الویه مجلسی
- سیب زمینی ۴ عدد
- پیاز یک عدد
- هویج یک عدد
- آب مرغ به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- سینه مرغ ۳۰۰ گرم
- نخود فرنگی ۲۰۰ گرم
- خیارشور ۳۰۰ گرم
- سس مایونز به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد الویه مجلسی
مرحله اول
ابتدا مرغ را همراه پیاز، نمک و زردچوبه و کمی آب در یک قابلمه بپزید. نخود فرنگی را نیز با مقداری نمک و آب بپزید و آبکش کنید. سیب زمینی و تخم مرغها را در قابلمهای جداگانه بپزید و بعد از خنک شدن در کاسهای بزرگ رنده کنید.
مرحله دوم
خیارشورها را نگینی و بسیار ریز خرد کنید. هویج را بپزید و ریز رنده کنید. وقتی مرغ کامل پخت، بعد از خنک شدن آن را ریش ریش کرده و آب مرغ را برای تهیه سس سالاد الویه کنار بگذارید. سپس خیارشور را همراه نخود فرنگی و هویج به سیب زمینی و تخم مرغ اضافه کنید. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم
برای تهیه سس سالاد الویه، سس مایونز را با آب مرغ مخلوط کرده و مقدار کمی آبلیمو اضافه کنید. دقت کنید مقدار آب مرغ به قدری باشد که سس خیلی غلیظ یا رقیق نشود. شاید بهتر باشد قبل از اضافه کردن آب مرغ به این سس، آن را خوب بجوشانید تا غلیظ شود. در ادامه سس را به مواد اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم
برای سرو، الویه را داخل یک ظرف مناسب بریزید. روی آن را به وسیله یک قاشق صاف کرده و مقداری سس روی آن پخش کنید. سپس با هویج خام، ذرت، گوجه فرنگی و خیارشور روی سالاد را تزیین کرده و نوش جان کنید.
چند نکته
- از رنده کردن مواد غذایی خام مثل خیارشور و هویج خودداری کنید. چون این کار باعث آب انداختن سالاد الویه میشود.
- برای اینکه سس الویه رژیمیتر باشد، میتوانید از مقداری ماست به جای سس مایونز استفاده کنید.
- خیارشور را قبل از استفاده بشویید و کنار بگذارید تا آب آن گرفته شود. این کار مانع از آب انداختن و بوی ترشیدگی سالاد میشود.
- برای ماندگاری بیشتر، هربار به میزان مصرف به سالاد سس اضافه کنید.
تعداد کلمات مطلب: 444