خانه آشپزی سالاد اسفناج ؛ پیش غذای پاییزی رنگارنگ

سالاد اسفناج ؛ پیش غذای پاییزی رنگارنگ

۱
0
سالاد اسفناج یکی از انواع سالاد های پاییزی است.
سالاد اسفناج

سالاد اسفناج یک سالاد خوشمزه و خوش رنگ است که مواد غذایی پر خاصیتی دارد. طرز تهیه سالاد اسفناج بسیار راحت بوده و می‌توانید از آن به عنوان پیش غذا در مهمانی ها استفاده کنید.

مواد لازم تهیه سالاد اسفناج :

  • اسفناج کوچک یا بیبی اسفناج: ۵۰۰ گرم
  • رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
  • دانه انار: ۱۰۰ گرم
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • مغز گردو: ۶۰ گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • سرکه بالزامیک: ۲ قاشق غذاخوری
  • پرتقال: یک عدد در صورت تمایل
  • پنیر فتا: ۱۰۰ گرم در صورت تمایل

طرز تهیه سالاد اسفناج

طرز تهیه سالاد اسفناج :

اسفناج‌ ها را پاک کرده و ۳۰ دقیقه در آب سرد بگذارید. سپس برگ‌ های اسفناج را آبکش کرده، دو بار دیگر آن ها را با آب و نمک خیس کنید. توجه داشته باشید که حتماً از بیبی اسفناج استفاده کنید تا شکل و طعم سالاد خوب باشد.

اسفناج‌ ها را پس از شستن آبکش کرده و روی پارچه نخی تمیزی پهن کنید تا کاملاً خشک شوند.

مغز گردو را درشت خرد کنید.

برگ‌ های اسفناج را در ظرف سرو گذاشته و دانه‌ های انار و گردوی خرد شده را روی آن ها بریزید و با هم مخلوط کنید.

برای تهیه سس سالاد اسفناج، در کاسه ای رب انار، سرکه بالزامیک، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط و بهتر است از رب انار ملس استفاده کنید. رب انار شیرین یا ترش مناسب سالاد اسفناج نیست و طعم خوب آن را از بین می‌برد.

سس را روی سالاد بریزید. به هیچ وجه سس را با مواد هم نزنید.

این سالاد خوشمزه برای افرادی هم که رژیم دارند، مناسب است.

در صورت تمایل می‌توانید در تهیه سالاد اسفناج از ۱۰۰ گرم پنیر فتای رنده شده استفاده کنید.

همچنین در صورت تمایل پرتقال را پوست بگیرید و پره پره کرده  سپس پوست دور پره ها را گرفته، آن ها را تکه کنید و در صورت تمایل به مواد سالاد بیفزایید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

  • مرنگ

    مرنگ ، شیرینی ترد و ساده

    مرنگ نوعی شیرینی است که اولین بار در سوییس درست شد. امروزه این شیرینی که بافت ترد و ساده ا…
  • مرغ بریان

    مرغ بریان بدون فر

    مرغ بریان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ است که به سادگی آماده می‌شود. مرغ بریان را هم …
  • اردور

    اردور مرغ و قارچ ، پیش غذای مدرن

    اردور مرغ و قارچ یکی از انواع غذا با مرغ است که به عنوان پیش غذا در مهمانی ها سرو می‌شود. …
بیشتر ببینید در آشپزی

یک نظر

  1. بردیا

    ۲۸ آبان، ۱۳۹۸ در ۴:۱۰ ب٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

مرنگ ، شیرینی ترد و ساده

مرنگ نوعی شیرینی است که اولین بار در سوییس درست شد. امروزه این شیرینی که بافت ترد و ساده ا…