خانه آشپزی باقالی پلو با ماهیچه

باقالی پلو با ماهیچه

۴
0
باقالی پلو با ماهیچه یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذا های ایرانی است.
باقالی پلو با ماهیچه

باقالی پلو با ماهیچه را هیچ گونه نمی‌توان توصیف کرد. نام این غذا گویای همه چیز است؛ لذیذ و بی‌نظیر! باقالی پلو با ماهیچه غذای اصیل و شیک ایرانی است که در بیشتر مجالس و مهمانی های رسمی سرو می‌شود.

برای آشنایی با طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه برای مجالس و مهمانی ها با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم :

  • برنج: ۳ پیمانه
  • ماهیچه گوسفندی: ۵۰۰ گرم
  • شوید خشک یا تازه به میزان لازم
  • باقالی: یک و نیم پیمانه
  • سیر: ۵ حبه
  • پیاز: ۳ عدد
  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • کره به میزان لازم
  • چوب دارچین: یک عدد

طرز تهیه ماهیچهطرز تهیه ماهیچه :

پیاز ها را خلالی خرد کرده و در قابلمه ای با مقداری روغن و ۲ قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا نرم شود. ماهیچه ها را به پیاز داغ افزوده، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید.

پس از ۱۰ دقیقه ۳ عدد از سیر ها را خرد کرده و در قابلمه بریزید. روی ماهیچه کمی فلفل و زردچوبه بپاشید.

در قابلمه یک چوب دارچین و چند لیوان آب بریزید. دقت کنید که آب روی ماهیچه ها را بپوشاند.

حرارت را کم کنید و حدود ۳ ساعت زمان دهید تا ماهیچه ها پخته و نرم و آب غذا کشیده شود. در این مدت زمان اگر لازم بود مقداری آب جوش اضافه کنید.

در اواخر پخت، ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده در گوشت بریزید.

طرز تهیه باقالی پلوطرز تهیه باقالی پلو :

برنج و باقالی را جداگانه چند ساعت در آب خیس کنید.

چند لیوان آب با کمی روغن و نمک در قابلمه بریزید و روی شعله متوسط بگذارید. آب که به جوش آمد، برنج را در قابلمه بریزید. وقتی اطراف برنج کمی نرم شد، آن را آبکش کنید.

در تابه ای مقداری روغن بریزید و باقالی را با ۲ عدد سیر خرد شده، نمک و فلفل تفت دهید. پس از اینکه باقالی ها کمی نرم شدند، شوید و برنج آبکش شده را به آن ها افزوده و از روی شعله بردارید.

کف قابلمه روغن بریزید و ته دیگ دلخواه (نان لواش، سیب زمینی، کاهو و …) بچینید.

مخلوط برنج و باقالی را در قابلمه بریزید و حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند. سپس حرارت را کم کرده، یک لیوان آب و روغن روی برنج بریزید و دمکنی بگذارید تا برنج دم بکشد.

برای تهیه برنج زعفرانی، یک قاشق غذاخوری آب جوش روی مقداری زعفران ساییده شده بریزید. کمی برنج با آن مخلوط کرده و در زمان سرو باقالی پلو روی آن بکشید.

  • شش انداز گیلانی

    طرز تهیه شش انداز بادمجان

    اگر اهل زنجان، شیراز یا گیلان باشید حتما طرز خورشت شش انداز را می‌شناسید. شش انداز به روش …
  • پیتزا فلفل دلمه‌ ای رژیمی

    پیتزا فلفل دلمه‌ای

    پیتزا به دلیل کالری بالایی که دارد در برنامه‌‌های غذایی کاهش وزن گنجانده نمی‌شود؛ بنابراین…
  • طرز تهیه شنیسل گوشت

    طرز تهیه شنیسل گوشت

    شنیسل از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذی است که در سراسر نقاط دنیا به شکل‌های متفاوت و با گوشت…
بیشتر ببینید در آشپزی

۴ دیدگاه

  1. میلاد

    ۲۵ آبان، ۱۳۹۸ در ۱۲:۰۱ ب٫ظ

    خوشمزه و لذیذ

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۵ آبان، ۱۳۹۸ در ۱۲:۴۸ ب٫ظ

      واقعا بهترینه

      پاسخ

  2. فتحی

    ۲۱ آبان، ۱۳۹۸ در ۳:۲۹ ب٫ظ

    لذیذ و خوشمزه

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۲ آبان، ۱۳۹۸ در ۹:۰۶ ق٫ظ

      بهترین غذاست

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

طرز تهیه شش انداز بادمجان

اگر اهل زنجان، شیراز یا گیلان باشید حتما طرز خورشت شش انداز را می‌شناسید. شش انداز به روش …