خانه آشپزی تارت میوه و ژله ، دسر شیرین دوست داشتنی

تارت میوه و ژله ، دسر شیرین دوست داشتنی

۱
0
طرز تهیه تارت میوه و ژله را در مجله دلتا بخوانید.
تارت میوه

تارت میوه و ژله یکی از دسر ها و شیرینی های خوشمزه است که ظاهر خوبی دارد و برای سرو در مهمانی ها و مجالس مناسب است. این دسر بی‌نظیر را می‌توان با انواع میوه و به شکل های مختلف درست کرد.

مواد لازم :

  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • پودر قند: یک قاشق سوپ‌ خوری
  • شیر: ۴ قاشق سوپ‌ خوری
  • وانیل: یک هشتم قاشق چای‌خوری
  • آرد سفید: ۲۰۰ گرم
  • نمک: یک هشتم قاشق چای‌خوری
  • روغن یا کره: ۵۰ گرم
  • کرم پاتیسیر به میزان لازم

طرز تهیه تارت میوه

طرز تهیه :

فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.

آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و بعد الک کنید.

کره خرد شده یا روغن و وانیل را به مخلوط افزوده و با سر انگشتان، کره را به خورد آرد دهید. توجه داشته باشید که مخلوط باید به شکل خرده نان درآید.

شکر و زرده تخم ‌مرغ را به مواد اضافه و آن ها را با هم مخلوط کنید.

شیر ‌سرد را به تدریج بیفزایید تا خمیر صاف و یکدست شود. خمیر را حدود یک ساعت در کیسه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

طرز تهیه تارت

پس از گذشت این مدت، خمیر را با وردنه بین دو کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانت باز کنید. سپس آن را در قالب ‌‌های تارت متوسط یا قالب‌ کیک یزدی بریزید. قالب ‌ها را در یک سینی بچینید و حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر که از قبل گرم کرده‌اید، بگذارید. وقتی شیرینی طلایی شود، آماده شده است.

تارت ‌های آماده شده را پس از سرد شدن با کرم پاتیسیر پر کنید. این کرم را می‌توانید از لوازم قنادی تهیه کنید. سپس تارت ها را بنا به سلیقه با میوه ‌های مختلف تزیین کنید.

در آخر از بریلو یا ژله نیم‌بند شده برای حفظ طراوت میوه‌ ها و زیبایی و جلای بیشتر تارت‌ ها استفاده کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

  • پلو مکزیکی

    پلو مکزیکی ، غذای تند و رنگی

    پلو مکزیکی نوعی غذای فرنگی است که اصالتا متعلق به مکزیک است. اصل این غذا بسیار تند است و ب…
  • آش عباسعلی

    آش عباسعلی کرمانشاهی

    آش عباسعلی یک آش محلی کرمانشاهی است. گفته می‌شود 200 سال پیش فردی به نام عباسعلی نذر داشته…
  • دلمه سیب زمینی

    تهیه دلمه سیب زمینی در ۳۰ دقیقه

    دلمه سیب زمینی نوعی دلمه خوشمزه است که خیلی زود آماده می‌شود و از این رو مناسب افرادی است …
بیشتر ببینید در آشپزی

یک نظر

  1. میلاد

    ۲۵ آبان، ۱۳۹۸ در ۱۲:۲۰ ب٫ظ

    مفید و ارزنده

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

پلو مکزیکی ، غذای تند و رنگی

پلو مکزیکی نوعی غذای فرنگی است که اصالتا متعلق به مکزیک است. اصل این غذا بسیار تند است و ب…