خانه آشپزی سالاد مرغ ، پیش غذای مجلسی

سالاد مرغ ، پیش غذای مجلسی

۳
0
سالاد مرغ نوعی فینگر فود و پیش غذای مجلسی است.
طرز تهیه سالاد مرغ

سالاد مرغ یک فینگر فود خوشمزه است که به شکل های گوناگون می‌توان آن را تزیین کرد. این سالاد خوشمزه و خوش عطر مناسب سرو در مهمانی ها و جشن های تولد است. همچنین به خاطر طعم و ظاهر خوبی که دارد، مورد توجه کودکان و نوجوانان است.

برای آشنایی با طرز تهیه سالاد مرغ با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم :

  • سینه مرغ: 2 عدد
  • پنیر خامه ای: یک بسته
  • ذرت: یک پیمانه
  • نخود فرنگی: نصف پیمانه
  • هویج: 2 عدد
  • شوید و ریحان به میزان لازم
  • پیازچه: 6 عدد
  • پیاز: یک عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • فلفل قرمز در صورت تمایل
  • نان تست به میزان لازم
  • جعفری یا ریحان برای تزیین

طرز تهیه سالاد

طرز تهیه :

استخوان های سینه مرغ را جدا می‌کنیم. آن را با یک پیاز و مقداری نمک و زردچوبه می‌پزیم. وقتی مرغ پخت، می‌گذاریم سرد شود. سپس آن را رنده می‌کنیم تا حسابی پودری و یکدست شود.

هویج را نگینی خرد کرده و با ذرت و نخود فرنگی می‌پزیم. در صورت تمایل می‌توان از کنسرو ذرت و نخود فرنگی استفاده کرد. ولی بهتر است کمتر مواد غذایی کنسروی مصرف شود.

ریحان و شوید را ساطوری خرد می‌کنیم. سپس با ذرت، نخود فرنگی و هویج پخته شده به مرغ می‌افزاییم.

پنیر خامه ای را کمی با چنگال می‌زنیم تا حالت کرمی بگیرد و کمی نرم شود. سپس آن را به مواد اضافه می‌کنیم.

سالاد را می‌چشیم. اگر به نمک نیاز داشت، به آن نمک می‌زنیم. البته به دلیل استفاده از پنیر خامه ای در این ترکیب، معمولاً نیازی به نمک نیست.

در آخر فلفل سیاه و در صورت تمایل مقداری فلفل قرمز در سالاد می‌ریزیم.

روی نان های تست با قاشق یا قالب از مواد سالاد می‌ریزیم و به شکل دلخواه برش می‌زنیم.

به جای نان تست از تارت و هر مدل نان دیگری که دوست دارید، می‌توانید استفاده کنید.

روی فینگر فود ها را با ریحان یا جعفری تزیین کنید.

بیشتر ببینید در آشپزی

۳ دیدگاه

  1. نژادی

    10 نوامبر، 2019 در 12:59 ب.ظ

    عالیه

    پاسخ

    • مریم سوری

      11 نوامبر، 2019 در 12:32 ق.ظ

      ممنون

      پاسخ

  2. آرین

    10 نوامبر، 2019 در 12:59 ب.ظ

    خوشمزس

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.