خانه آشپزی مربای زرشک ؛ مربای ملس پاییزی

مربای زرشک ؛ مربای ملس پاییزی

۶
0
برای آشنایی با طرز تهیه مربای زرشک با مجله دلتا همراه باشید.
مربای زرشک

مربای زرشک یکی از انواع مربا است که با زرشک تازه درست می‌شود. زرشک تازه معمولاً از اواسط پاییز موجود است و از این رو مربای زرشک یک مربای پاییزی است. اگر طرفدار طعم ترش هستید، می‌توانید در این مربا کمتر شکر بریزید تا طعم ملس داشته باشد.

مواد لازم :

  • زرشک تازه: ۵۰۰ گرم
  • شکر: یک کیلو
  • آب: ۲ لیوان
  • وانیل: یک قاشق چایخوری
  • گلاب در صورت تمایل

مربا

طرز تهیه :

برای تهیه مربای زرشک باید از زرشک بدون هسته استفاده شود. زرشک تازه خار و شاخه زیادی دارد. بنابراین ابتدا دانه های زرشک را از شاخه جدا کرده و کاملاً تمیز می‌کنیم. پس از پاک کردن زرشک آن را خوب می‌شوییم.

زرشک شسته شده را در جای مناسبی می‌گذاریم تا خوب خشک شود. اگر زرشک خیلی خیس باشد، ممکن است مربا کپک بزند.

آب و شکر را در یک ظرف لعابی یا تفلون ریخته و روی شعله می‌گذاریم تا بجوشد.

زرشک شسته شده را در شربت در حال جوش ریخته، اجازه می‌دهیم تا حدود نیم ساعت با حرارت ملایم و با در باز بجوشد. مراقب باشید این مربا زیاد نجوشد، چون کاراملی و بد رنگ می‌شود.

نیازی به هم زدن مداوم مربا نیست. فقط کافی است چند بار زرشک را با قاشق چوبی یا پلاستیکی زیر و رو کنیم. در ۵ دقیقه آخر پخت، وانیل را اضافه می‌کنیم. در صورت تمایل می‌توانید همراه با وانیل، مقداری گلاب هم در مربا بریزید.

بهتر است پس از اتمام پخت، مربا در همان ظرف به مدت ۲۴ ساعت بماند تا اگر غلظت آن کم بود، شکر اضافه کنیم و اگر شکرک زد، مقداری آب بیفزاییم تا به غلظت دلخواه برسد.

پس از گذشت این مدت، مربای زرشک را در ظرف در بسته در یخچال نگه می‌داریم. بهتر است این مربا حتماً در یخچال باشد تا کپک نزند و سفت نشود.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

  • مربای گل گاو زبان

    دستور تهیه مربای گل گاو زبان

    گل گاو زبان دارای مقادیر زیادی پتاسیم و کلسیم است و خاصیت آرام بخشی آن باعث شده به صورت دم…
  • خوراک مرغ عسلی

    طرز پخت خوراک مرغ عسلی

    اگر طرفدار غذاهای شیرین هستید و از طرفی به غذاهای مدرن علاقه دارید، خوراک مرغ عسلی بهترین …
  • شیرینی اتریشی

    شیرینی اتریشی، ساده برای عید

    با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال، بازار پخت شیرینی‌های خانگی داغ داغ است. شیرینی اتریشی ی…
بیشتر ببینید در آشپزی

۶ دیدگاه

  1. مسعود

    ۳ دی، ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۰ ب٫ظ

    عالی

    پاسخ

  2. شمس

    ۱۳ آذر، ۱۳۹۸ در ۲:۳۹ ب٫ظ

    جقدر خوش رنگ ولعاب و خوشمزه میشود

    پاسخ

  3. میلاد

    ۲۵ آبان، ۱۳۹۸ در ۱۲:۲۸ ب٫ظ

    خوشمزه و دلچسب

    پاسخ

  4. نژادی

    ۱۹ آبان، ۱۳۹۸ در ۱۲:۵۴ ب٫ظ

    باید درست کنم

    پاسخ

  5. آرین

    ۱۹ آبان، ۱۳۹۸ در ۱۲:۵۳ ب٫ظ

    خوشمزه به نظر میرسه

    پاسخ

  6. فتحی

    ۱۸ آبان، ۱۳۹۸ در ۱۱:۴۷ ق٫ظ

    جذاب و خوشمزه

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

دستور تهیه مربای گل گاو زبان

گل گاو زبان دارای مقادیر زیادی پتاسیم و کلسیم است و خاصیت آرام بخشی آن باعث شده به صورت دم…