خانه آشپزی تهیه املت لقمه ای به همین راحتی

تهیه املت لقمه ای به همین راحتی

۲
2
با طرز تهیه املت لقمه ای در مجله دلتا همراه باشید.
املت

املت لقمه ای یکی از انواع املت است که با نان پیتا درست می‌شود و نوعی فینگر فود به حساب می‌آید. طرز تهیه املت لقمه ای آسان است و به راحتی می‌توانید یک صبحانه خوشمزه و دلچسب آماده کنید.

برای آشنایی با طرز تهیه املت لقمه ای با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم :

  • ژامبون گوشت ۹۰ درصد: ۴۵۰ گرم
  • تخم مرغ: ۱۰عدد
  • کنسرو لوبیا: یک قوطی
  • فلفل دلمه ای: یک عدد
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم
  • پنیر چدار: ۳۰۰ گرم
  • نان پیتا یا نان تافتون: ۱۰ عدد

طرز تهیه املت

طرز تهیه :

در یک تابه نچسب مقدار کمی روغن سرخ کردنی ریخته و آن را روی حرارت ملایم بگذارید. در صورت تمایل می‌توانید به جای روغن از کره استفاده کنید.

وقتی روغن داغ شد، ژامبون ها را در آن تفت داده، بگذارید کمی قهوه ای رنگ شوند. سپس آن ها را از تابه بیرون آورده و در یک ظرف بگذارید.

فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید. می‌توانید از فلفل دلمه ای رنگی استفاده کنید تا ظاهر املت بهتر شود.

تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید. سپس فلفل دلمه ای خرد شده را به آن بیفزایید. مخلوط را در تابه بریزید تا خوب بپزد و تخم مرغ ها شل نباشند.

املت لقمه ای

کنسرو لوبیا را پس از جوشاندن در آب، در یک کاسه بریزید و با گوشت کوب آن ها را خوب له کنید. سپس آن ها را در ظرفی روی گاز با حرارت ملایم داغ کنید.

نان ها را آماده کنید. از ژامبون سرخ شده، تخم مرغ، پوره لوبیا و پنیر چدار در هر یک از نان ها ریخته و آن ها را به صورت مستطیلی بپیچید.

لقمه ها را در تابه بگذارید و کمی تست کنید. در صورت تمایل می‌توانید آن ها را در فر بگذارید تا گریل شوند.

املت لقمه ای فینگر فودی آماده است. آن را با آبمیوه طبیعی یا هر نوشیدنی دیگری که دوست دارید، سرو کنید.

  • طرز تهیه رشته پلو

    طرز تهیه رشته پلوی مجلسی

    در آشپزی ایرانی پلوهای مخلوط که به آن‌ها قاطی پلو هم گفته می‌شود بسیار متنوع است یکی از ای…
  • طرز تهیه کوکوی شیرین

    طرز تهیه کوکوی شیرین

    در آشپزی ایرانی بعد از برنج، کوکو است که به عنوان یک غذای سبک، نانی و خوشمزه حرف اول را می…
  • طرز تهیه مرغ کره‌ای هندی

    طرز تهیه مرغ کره‌ای هندی

    غذاهای بین‌المللی بسیاری وجود دارند که مزه آن‌ها با ذائقه و سفره ایرانی جور در می‌آید. یکی…
بیشتر ببینید در آشپزی

۲ دیدگاه

  1. یوسفی

    ۱۲ آبان، ۱۳۹۸ در ۱۱:۳۶ ق٫ظ

    عالی

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۳ آبان، ۱۳۹۸ در ۸:۲۵ ق٫ظ

      ممنون از همراهی شما با مجله دلتا

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

طرز تهیه رشته پلوی مجلسی

در آشپزی ایرانی پلوهای مخلوط که به آن‌ها قاطی پلو هم گفته می‌شود بسیار متنوع است یکی از ای…