خانه آشپزی ترفند های پخت باقالی پلوی حرفه ای

ترفند های پخت باقالی پلوی حرفه ای

۷
4
باقالی پلو از غذاهای قدیمی ایرانی است که در بیشتر مجالس و مهمانی های رسمی سرو می‌شود.
باقالی پلو

باقالی پلو یکی از پر طرفدار ترین غذاهای اصیل ایرانی و بهترین گزینه برای سرو در مجالس است. طرز تهیه باقالی پلو دشوار نیست، اما برای تهیه و پخت آن باید نکته‌ هایی را رعایت کرد تا خوشمزه‌ تر و لذیرتر شود.

نکته اول :

در تهیه باقالی پلو از باقالی هایی استفاده کنید که پوست سبز رنگی دارند و مدت طولانی منجمد نشده اند. زیرا ماندن طولانی‌ مدت باقالی در فریزر باعث تغییر رنگ و طعم آن می‌شود.

نکته دوم :

به اندازه نصف مقدار برنج، باقالی اضافه کنید. مثلاً در ۴ پیمانه برنج، ۲ پیمانه باقالی بریزید. رعایت این مقدار باعث می‌شود غذا یکدست باشد و پر باقالی یا کم باقالی نباشد.

نکته سوم :

بهترین گوشت‌ ها برای باقالی پلو، گوشت‌ گردن و ماهیچه است. البته این غذا با گوشت مرغ هم سرو می‌شود. جالب است بدانید جنوبی‌ ها باقالی پلو را با ماهی هم می‌خورند.

باقالی پلو با گوشت

نکته چهارم :

قبل از افزودن باقالی به برنج آبکش‌ شده، آن را ۵ تا ۱۰ دقیقه در آب جوش بریزید تا کمی نرم شود. توجه داشته باشید که این زمان بیشتر نشود، چون در صورت زیاد جوشیدن، باقالی ها پس از دم کشیدن با برنج، له می‌شوند.

هنگام جوشیدن باقالی ها در آب، کف روی آن‌ ها را بردارید. در غیر این صورت باقالی پلو رنگ کدر و تیره‌ای پیدا می‌کند که خوشایند نیست.

نکته پنجم :

سبزی مناسب این غذا شوید است که توصیه می‌شود حتماً از تازه آن استفاده کنید تا باقالی پلو طعم بی‌نظیری داشته باشد. در ضمن می‌توانید هنگام دم کشیدن برنج، یک شاخه سیر تازه میان آن بگذارید تا عطر منحصر به فردی بگیرد.

طرز تهیه باقالی پلو با گوشت

نکته ششم :

اگر باقالی پلو با گوشت گردن بود، برای طعم دادن بیشتر به این غذا می‌توانید به برنج در حال دم کشیدن، دارچین افزوده و روی گوشت هم کمی‌ دارچین بریزید. به این ترتیب غذا طعم متفاوت‌ تری پیدا می‌کند.

نکته هفتم :

برای ته دیگ باقالی پلو می‌توانید از برگ کاهو، مخلوط برنج با باقالی یا نان، به‌خصوص نان تافتون، استفاده کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

  • طرز تهیه رشته پلو

    طرز تهیه رشته پلوی مجلسی

    در آشپزی ایرانی پلوهای مخلوط که به آن‌ها قاطی پلو هم گفته می‌شود بسیار متنوع است یکی از ای…
  • طرز تهیه کوکوی شیرین

    طرز تهیه کوکوی شیرین

    در آشپزی ایرانی بعد از برنج، کوکو است که به عنوان یک غذای سبک، نانی و خوشمزه حرف اول را می…
  • طرز تهیه مرغ کره‌ای هندی

    طرز تهیه مرغ کره‌ای هندی

    غذاهای بین‌المللی بسیاری وجود دارند که مزه آن‌ها با ذائقه و سفره ایرانی جور در می‌آید. یکی…
بیشتر ببینید در آشپزی

۷ دیدگاه

  1. شمس

    ۲۱ آبان، ۱۳۹۸ در ۱۰:۵۱ ق٫ظ

    با شوید محلی جقدر خوشمزه میشود

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۲۵ آبان، ۱۳۹۸ در ۱۲:۴۹ ب٫ظ

      واقعا همینطوره

      پاسخ

  2. ملکی

    ۱۶ آبان، ۱۳۹۸ در ۶:۵۶ ب٫ظ

    خوشمزه و دوست داشتنی

    پاسخ

  3. حسین

    ۱۲ آبان، ۱۳۹۸ در ۶:۴۸ ب٫ظ

    بهترین باقلاپلوایران فقط اروندکنار

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۳ آبان، ۱۳۹۸ در ۸:۲۳ ق٫ظ

      کاملا با شما موافقم، چون اونجا باقالی پلو خوردم البته با ماهی

      پاسخ

  4. حیدری حیدری

    ۱۲ آبان، ۱۳۹۸ در ۶:۴۲ ب٫ظ

    عالیه

    پاسخ

    • مریم سوری

      ۱۳ آبان، ۱۳۹۸ در ۸:۲۴ ق٫ظ

      ممنون از شما

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین بخوانید

طرز تهیه رشته پلوی مجلسی

در آشپزی ایرانی پلوهای مخلوط که به آن‌ها قاطی پلو هم گفته می‌شود بسیار متنوع است یکی از ای…